Reducerat pris!
HeroBottle 140ml TURQUOS

HeroBottle 140ml TURQUOS

60-HBT140TE01

89,25 kr

-25%

119,00 kr

HeroBottle sätter en ny standard på nappflaskor med nya patentsökta lösningar som kombineras med en vacker och funktionell svensk design.

Dubbelt Anti-Kolik-System & Bröstformad dinapp:
Klassiska antikoliksystem bygger alla på samma princip som togs fram 1946 av Joseph W Less. Principen går ut på att en ventil förhindrar vakuum i flaskan, skapar ett jämnt flöde och förhindrar att bebisen sväljer luft. Efter 70 år, är nästa generations dinapp äntligen här, patentsökt och utvecklad av Herobility!

  • HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.
  • Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.
  • Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.
  • HeroTeat (Storlek S ingår) finns i flyra flödeshastigheter för att tillgodose ditt barns växande behov. Se storleks rekommendationer längst ner på denna sida.

Mixerlock & nät för klumpfri blandning:
Det traditionella sättet att blanda välling är att täcka hålet på dinappen med ena fingret och skaka. Sättet innebär ofta spill, kladd och att klumpar fastnar i dinappen, som i värsta fall kan orsaka stopp och att bebisen sväljer luft.

  • Det världsunika Mixerlocket från Herobility underlättar blandning genom att förvandla nappflaskan till shaker. Tillsammans med Mixernätet revolutionerar Mixerlocket sättet att blanda välling helt utan klumpar och kladd. Mixerlocket fungerar även som ett skydd till dinappen vid transport.

HeroStorage gör det enkelt att ta med välling, barnmat eller snacks på utflykten.
I den läckagesäkra behållaren kan du förvara välling, bröstmjölk, snacks, barnmat med mera. Behållaren är dessutom mikrovågsugn- och fryssäker. Varje behållare rymmer 100 ml, vilket motsvarar en stor portion vällingpulver. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottle eller HeroSippy.

Flaskan har en extra bred öppning.
Tack vare den breda öppningen kan du fylla din HeroBottle med välling och vätska utan spill och enkelt diska den efteråt.

Ergonomiska greppytor.
Tack vare de två ergonomiska greppytorna är flaskan lätt och bekväm att hålla i för både små och stora händer.

Dräneringskanaler för diskmaskinsvatten.
HeroBottle har kanaler som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt. Det gör att din HeroBottle alltid är rent och fräsch!

Mixa och matcha!
Skapa din egen färgkombination genom att skifta delar från flera HeroBottle i olika färger. Du kan även skifta delar mellan HeroSippyHeroBottle och HeroStorage.

World Childhood Foundation:
För varje HeroBottle ger vi 5 kr till Childhood i vår gemensamma kamp för ett skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

Dinappflödestabell

S 0+ månader – Lågt flöde

 

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

M 2+ månader – Medium flöde

 

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

L 4+ månader – Snabbt flöde

 

Lämplig för alla typer av vätskor

XL 6+ månader – Extra snabbt flöde / självreglerande öppning

 

Lämplig för trögflytande vätskor, tex välling

Färg Turkos
Ålder 1 mån +, 6 mån +, 12-18 mån, 0 +, 3 mån +, 6-12 mån, 18-24 mån