HeroBottle 340ml PINK

60-HBT340PK01

139,00 kr

HeroBottle sätter en ny standard på nappflaskor med nya patentsökta lösningar som kombineras med en vacker och funktionell svensk design.

Dubbelt Anti-Kolik-System & Bröstformad dinapp:
Klassiska antikoliksystem bygger alla på samma princip som togs fram 1946 av Joseph W Less. Principen går ut på att en ventil förhindrar vakuum i flaskan, skapar ett jämnt flöde och förhindrar att bebisen sväljer luft. Efter 70 år, är nästa generations dinapp äntligen här, patentsökt och utvecklad av Herobility!

  • HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.
  • Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.
  • Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.
  • HeroTeat (Storlek S ingår) finns i flyra flödeshastigheter för att tillgodose ditt barns växande behov. Se storleks rekommendationer längst ner på denna sida.

Mixerlock & nät för klumpfri blandning:
Det traditionella sättet att blanda välling är att täcka hålet på dinappen med ena fingret och skaka. Sättet innebär ofta spill, kladd och att klumpar fastnar i dinappen, som i värsta fall kan orsaka stopp och att bebisen sväljer luft.

  • Det världsunika Mixerlocket från Herobility underlättar blandning genom att förvandla nappflaskan till shaker. Tillsammans med Mixernätet revolutionerar Mixerlocket sättet att blanda välling helt utan klumpar och kladd. Mixerlocket fungerar även som ett skydd till dinappen vid transport.

HeroStorage gör det enkelt att ta med välling, barnmat eller snacks på utflykten.
I den läckagesäkra behållaren kan du förvara välling, bröstmjölk, snacks, barnmat med mera. Behållaren är dessutom mikrovågsugn- och fryssäker. Varje behållare rymmer 100 ml, vilket motsvarar en stor portion vällingpulver. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottle eller HeroSippy.

Flaskan har en extra bred öppning.
Tack vare den breda öppningen kan du fylla din HeroBottle med välling och vätska utan spill och enkelt diska den efteråt.

Ergonomiska greppytor.
Tack vare de två ergonomiska greppytorna är flaskan lätt och bekväm att hålla i för både små och stora händer.

Dräneringskanaler för diskmaskinsvatten.
HeroBottle har kanaler som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt. Det gör att din HeroBottle alltid är rent och fräsch!

Mixa och matcha!
Skapa din egen färgkombination genom att skifta delar från flera HeroBottle i olika färger. Du kan även skifta delar mellan HeroSippyHeroBottle och HeroStorage.

World Childhood Foundation:
För varje HeroBottle ger Herobility 5 kr till Childhood i vår gemensamma kamp för ett skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

Dinappflödestabell

S 0+ månader – Lågt flöde

 

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

M 2+ månader – Medium flöde

 

Lämplig för bröstmjölk och ersättning

L 4+ månader – Snabbt flöde

 

Lämplig för alla typer av vätskor

XL 6+ månader – Extra snabbt flöde / självreglerande öppning

 

Lämplig för trögflytande vätskor, tex välling

Ålder 6-12 mån, 18-24 mån, 6 mån +, 12-18 mån
Färg Rosa

Relaterade produkter

139,00 kr

De små flaskorna (150ml & 210ml) är gjorda av en mjuk silikon. Det ger föräldrar möjlighet att hjälpa att mata sina nyfödda i ett tidigt skede genom att försiktigt klämma på flaskan.

199,00 kr

Nya Dr Browns Options™ är den enda flaskan på marknaden som kan användas med eller utan inre ventil. Ventilen eliminerar luftbubblor och vakuum i flaskan vilket begränsar magknip och mellanöronsinflammation.

89,00 kr

Dr Brown´s dinapp Options strl. Prematur 0m+ passar Alla Dr Brown´s flaskor med bred hals/ wideneck.

99,00 kr

Nya Dr Browns Options™ är den enda flaskan på marknaden som kan användas med eller utan inre ventil. Ventilen eliminerar luftbubblor och vakuum i flaskan vilket begränsar magknip och mellanöronsinflammation.

479,00 kr

För uppvärmning av barnmatsburkar och diflaskor. Kombinerad 12/230 V för användning i t ex bil eller båt.

89,00 kr

Dropp-fri funktion och avtagbart handtag. Finns i stl 240ml och 300ml. Blandade färger

73,00 kr

Medelas bröstmjölksflaskor och alla deras andra amningsprodukter som kommer i kontakt med bröstmjölk är tillverkade av polypropylen – ett material fritt från bisfenol-A.  

179,00 kr

Calma - din lösning för bröstmjölksmatning. Amning är alltid det bästa för barnet, men ibland är det inte möjligt av olika skäl. Calma är ett alternativ till att kunna ge sitt barn bröstmjölk som du pumpat ut.

99,00 kr

Twistshakes smarta nappflaska är framtagen i samarbete med småbarnsföräldrar. Detta samarbete har gett oss möjligheten att tillsammans framställa en nappflaska som både gör det enkelt för föräldrar och roligt för barnen.

69,00 kr

Designen hos Twistshakes dinapp ligger mycket nära verkligheten. Likheten vid mammans bröst gör att övergången mellan amning och flaskmatning blir både trygg och mjuk.

65,00 kr

Är du på språng och letar efter ett praktiskt sätt att förvara ditt barns mat?

199,00 kr

Hevea Star ball är en giftfri leksak, lämplig för både baby och barn. Den är mjuk, flexibel och lätt att förstå och greppa. Tillverkad av 100% naturgummi, fri från BPA, PVC och ftalater och säker för barnet att tugga på.

249,00 kr

HEVEA Nappflaska 2 pack i glas med naturlig gummi napp. Glasflaskorna är gjorda av rent borosilikatglas, vilket är värmebeständigt. 2st 3-24mån nappar medföljer.

159,00 kr

Snabbt, säkert och bekvämt - utmärkt användning för hemmabruk.

299,00 kr

Medelas Starter Kit innehåller en uppsättning praktiska produkter för att du enkelt ska kunna komma igång med din amning på rätt sätt.

49,00 kr

Innehåller 1 st silikonsugrör, 1 st rengöringsborste och 1 st förlängare. Passar Nuby Flip-it flaska.

79,00 kr

Hevea dinappar 2-pack i naturgummi till nappflaskor.

299,00 kr

Unik glasnappflaska med den innovativa ”Star Ball” av 100% naturgummi. Fri från PVC, BPA, ftalater och konstgjorda färgämnen.

19,00 kr 49,00 kr

Dinapp, 2-pack, till nappflaskor och träningsmuggar. S: 0-6 månader M: 6-18 månader

10,00 kr 23,00 kr

Dinapp med den klassiska kulformen.

89,00 kr

Anti-Colic är den perfekta flaskan för bebisen direkt från start.  BPA Fri.

69,00 kr

MAM Baby Bottle – den högkvalitativa flaskan med spännande design. BPA Fri.  

69,00 kr

MAM:s Silk Teat®-dinapp gör det lätt att växla mellan amning och flaska, tack vare den patenterade silkeslena silikonytan. BPA Fri.

79,00 kr

1-pack Smalare flaskform kombinerad med bred öppning. Med First Choice + Silikon dinapp storlek 2 (6-18 månader) M (mediumhål) PP-plast 250ml BPA-fri NUK AIR SYSTEM - minimerar risken för spädbarnskolik orsakad av skadlig sväljning av luft