Överdrag till bärsele Svart BabyBjörn

4-028156

Vindtätt överdrag till bärsele för kyliga dagar. Rejält överdrag i ny design. Perfekt när du vill använda din bärsele under den kallare tiden på året. Med ett yttertyg som står emot både vind och regn och en insida i mjuk fleece blir det varmt och mysigt för ditt barn även när det är kyligare ute. Du kan använda överdraget både när du bär inåtvänt och framåtvänt.

469,00 kr


> Köp idag betala i slutet av augusti

Uppdaterad design och en knapp som ger möjlighet att justera överdragets storlek efter en mindre bebis. Överdraget passar alla bärselar från BABYBJÖRN.

Vattenavvisande och vindtätt material som andas gör att ditt barn har det varmt och skönt fastän det är kallt och ruggigt ute. Överdraget till bärselen har en mjuk insida av fleecetyg som värmer och gör det mysigt för ditt barn. Du kan enkelt lyfta upp barnet ur bärselen utan att ta av överdraget. Huvan är avtagbar och vändbar så att du kan använda överdraget både i framåtvänd och inåtvänd position. Överdraget har en knapp så att du enkelt kan göra överdraget kortare för de allra minsta bebisarna.

Överdraget är lätt att sätta fast och passar alla bärselar från BABYBJÖRN.

Alla tyger i produkten är fria från hälsofarliga ämnen och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Från nyfödd upp till cirka två år. Du kan använda överdraget när du bär ditt barn på magen, både i inåtvänt och framåtvänt läge.

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Överdraget är tillverkat av 100 % polyester.

Tvätta överdraget med liknande färger i maskin, 40 grader. Använd gärna ett miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte.

Ålder 0 +, 1 mån +, 12-18 mån, 18-24 mån, 3 mån +, 6 mån +, 6-12 mån
Färg Svart