Gungor till de allra minsta. Elektriska gungor med olika hastigheter. Rogivande ljud som fågelkvitter, vågbrus och melodier. Få lite tid över till att hinna med enkla vardagssysslor som ibland kan vara svårt att hinna med när man har en liten baby, under tiden blir barnet lite underhållet och känner sig nöjd.

3 795,00 kr

Nu har mamaRoo® babysitter blivit ännu lättare att använda. Med mamaRoo® är det lätt att vyssa ditt barn. Barnstolen har 5 olika rörelseinställningar, alla skapade efter föräldrars naturliga sätt att natta sitt barn. Man kan dessutom höra inspelad lugnande musik eller ansluta en egen MP3-spelare.

1 995,00 kr

Gunga med 6 hastigheter Färg: Benny & Bell

2 695,00 kr

En lugnande gunga med sex hastigheter som har en patenterad 'Mum Motion' som efterliknar sättet som babyn hålls av sina föräldrar.  

995,00 kr

En kompakt och enkel gunga med 2 hastigheter och 3 lutningar. Kompakt och enkel att förvara. Färg: Hide & Seek, Garden Friends & Princess Infant.  

1 895,00 kr

Swing & Bounce från Akta Graco är en babygunga och babyitter i ett. Gungan kan användas fristående som babysitter eller som en lugnande gunga med 6 olika hastigheter.

2 950,00 kr 3 450,00 kr

Nu har mamaRoo® babysitter blivit ännu lättare att använda. Med mamaRoo® är det lätt att vyssa ditt barn. Barnstolen har 5 olika rörelseinställningar, alla skapade efter föräldrars naturliga sätt att natta sitt barn. Man kan dessutom höra inspelad lugnande musik eller ansluta en egen MP3-spelare. OBS! Sista exemplaret/Butiksexemplar.

1 595,00 kr

En musikgunga med 6 hastigheter och 4 lutningar för att lugna babyn. Går att använda från nyfödd 0-11kg.

Visa 1 - 7 av 7 varor