Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Little Kids Corner har inredning för de minsta. Det är kul att göra fint i barnrummen. Dekorera med prylar, färger och former. Hitta dina favoriter här.
per sida
Hängförvaring Stor Svart Färg & Form
149,00 kr

Färg & Form Hängförvaring Stor Moln i svart färg är en smart och snygg hängförvaring, designad av Gunila Axén. Förvaring som passar lika bra i såväl barnrummet, badrummet och i hallen. Kan både stå på plan yta och hängas upp på väggen, och fälls lätt och smidigt ihop vid behov.

Hängförvaring Stor Grå Färg & Form
149,00 kr

Färg & Form Hängförvaring Stor Moln i grå färg är en smart och snygg hängförvaring, designad av Gunila Axén. Förvaring som passar lika bra i såväl barnrummet, badrummet och i hallen. Kan både stå på plan yta och hängas upp på väggen, och fälls lätt och smidigt ihop vid behov.

Hängförvaring Liten Svart Färg & Form
119,00 kr

Färg & Form Hängförvaring Liten Moln i svart färg är en smart och snygg hängförvaring, designad av Gunila Axén.

Nattlampa Elefant
199,00 kr

Bedårande söt nattlampa i form av en liten elefant. Din lilla vän lyser upp i mörkret med ett mjukt och tryggt ljus. Lampan är batteridriven så du kan ha den i sängen utan att den blir varm.

Kudde Svan
149,00 kr

Vacker handsydd svankudde som blir en dekorativ inredningsdetalj i barnrummet. Den är lika vacker för sig själv som tillsammans med andra prydnadskuddar. Svankudden är handsydd med broderade ögon och med en vacker gyllene näbb. Med mjuk textil, elegant form och vänligt uttryck kommer den bli en trogen vän och följeslagare. Innerkudde ingår. Maskintvätt 30...

Stickat gosedjur Hippo Jollein Soft Blue
299,00 kr

Stickat mjukisdjur från det populära varumärke Jollein i blek pastellblå H 26cm

Stickat gosedjur Hippo Jollein Light Grey
299,00 kr

Stickat mjukisdjur från det populära varumärke Jollein i ljusgrå H 26cm

Bord och 2 pallar Jabadabado
795,00 kr

Barnbord i vitt och obehandlat trä med två tillhörande pallar.  En dekorativ och praktisk möbel där barnen kan måla, pyssla och leka. Barnet får sitta upprätt och bekvämt som ett alternativ till att leka på golvet. Bord med utrymme för både pyssel och lek där barnet kan sitta bekvämt Torkas enkelt av med en fuktig trasa

Födelsedagståg ljusstake pastell Jabadabado
299,00 kr

Födelsedagsljusstake i form av ett tåg med plats för ljus. Varje vagn är prydd med fina färgglada mönster.. På sista vagnen sätter du en siffra mellan 0-9 beroende på åldern. Siffrorna ingår.

Födelsedagståg ljusstake svart/vit
299,00 kr

Födelsedagsljusstake i form av ett tåg med plats för ljus. Varje vagn är prydd med tuffa svarta mönster. På sista vagnen sätter du en siffra mellan 0-9 beroende på åldern. Siffrorna ingår.

Sparbössa Stor Gris Grå stjärna Jabadabado
299,00 kr

Sparbössa i keramik i form av en söt gris. Låt ditt barn själv spara sin veckopeng för att sedan för egna sparade pengar kunna köpa det man önskar sig mest. Fin som doppresent.

Krokar Stjärna Rosa Jabadabado
119,00 kr

tt set med tre dekorativa väggkrokar i matchande färger. En fin inredningsdetalj till barnrummet för praktisk förvaring av kläder, ryggsäckar, halsband och annat man vill förvara på ett enkelt sätt. Lika fina tillsammans som var för sig, att sätta horisontellt, eller i olika höjd.

Mätsticka Elefant Blå Jabadabado
199,00 kr

En dekorativ måttstock som hjälper dig att hålla koll på ditt barns längd och utveckling. Med måttstocken kan barnet lära sig förstår längd och mått på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Fåtölj Grå Jabadabado
898,00 kr

Snygg och lyxig barnfåtölj i konstläder som lyfter känslan i vilket barnrum som helst. En egen fåtölj kommer garanterat bli en populär möbel för de små som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet.

Krokar Stjärna Grå
119,00 kr

Ett set med tre dekorativa väggkrokar i matchande färger. En fin inredningsdetalj till barnrummet för praktisk förvaring av kläder, ryggsäckar, halsband och annat man vill förvara på ett enkelt sätt. Lika fina tillsammans som var för sig, att sätta horisontellt, eller i olika höjd.

Stol Svart Jabadabado
399,00 kr

Fin svart barnstol i skinnimitation. Nu kan ditt barn få sin alldeles egna snygga stol att sitta i. Stolen har en mjuk sittdyna så att barnet ska sitta bekvämt. Stolen torkas lätt av med en fuktig trasa.

Förvaringslåda Grå/4 Jabadabado
239,00 kr

Fina och praktiska förvaringsaskar i hård papp. Perfekt för förvaring av leksaker och annat roligt som finns i barnrummet. Förvaringsaskarna kommer i ett set med 3 olika storlekar.

Hushylla Jabadabado
595,00 kr

Förvaringshylla i form ett hus. Fin inredningsdetalj i barnrummet. Tillverkad i trä.

Sänghimmel Grå Jabadabado
595,00 kr

Inred barnrummet med en fina sänghimmel. Fästes enkelt med en krok i taket.

Sänghimmel Vit Jabadabado
595,00 kr

Inred barnrummet med en fina sänghimmel. Fästes enkelt med en krok i taket.

Sänghimmel Rosa Jabadabado
595,00 kr

Inred barnrummet med en fina sänghimmel. Fästes enkelt med en krok i taket.

Lektält Tipi Natur Jabadabado
895,00 kr

Mysigt lektält att krypa in och gömma sig i , eller kanske bjuda bästisen på fika.

Lektält Tipi Grå Jabadabado
895,00 kr

Mysigt lektält att krypa in och gömma sig i , eller kanske bjuda bästisen på fika.

Lektält Tipi Rosa Jabadabado
895,00 kr

Mysigt lektält att krypa in och gömma sig i , eller kanske bjuda bästisen på fika.

Visa 1 - 24 av 54 varor