En lära gå stol är den perfekta underhållningen för ditt barn. Det passar som allra bäst att använda lära gå stolen när dit barn kan stå med stöd. Lära gå stolen ger fördelen att barnet slipper bli fast på samma ställe. Barnet kan lätt ta sig runt för egen maskin. Lära gå stolen kan barnet använda redan innan barnet lärt sig krypa och på så vis blir inte barnet lika frustrerat när man går iväg. Barnet kan enkelt följa med i gåstolen för att titta på vad du gör.

När barnet ska ta sina första steg behöver de stöd frö att känna sig säkra. Med en lära gå vagn kan man hjälpa dom lite på travet till att ta sina första steg då dom har möjlighet att ta stöd av lära gå vagnen. Barnen tycker ofta att det är roligt att köra omkring med vagnen och lägga saker i facket. Oftast kan man ställa lära gå vagnen så att hjulen rullar trögare, så inte vagnen rullar fortare än vad ditt barn hinner med.

799,00 kr

Gåstol med aktivitetsbord. Ljud och ljus. Bitleksaker och prassel för att stimulera ditt barns sinne. Trappskyddad med antiglid stoppers. Höj och sänkbar. Testad enligt gällande EN standard.

499,00 kr

Jabadabados klassiska lära-gå-vagn är en ovärderlig hjälp som låter ditt barn att ta sig fram på egen hand. Den är också rolig att leka med där barnet kan låta favoritleksakerna åka i vagnen.

799,00 kr

Inovi iWalk Lära Gå-Stol är en gåstol som enkelt kan monteras om till en gunga.

499,00 kr

Vältsäker, justerbart bromsmotstånd, gummihjul, förvaringsflak.

899,00 kr

Gåstol med två funktioner. Sitsen tas enkelt bort och gåstolen blir då en lära gå stol.

499,00 kr

Lära gåvagnen hjälper barnet att hålla balansen.

229,00 kr

Små barn har bråttom och då kan det vara bra med en stötdämpare. 

899,00 kr

Inovi iWalk Lära Gå-Stol är en gåstol som enkelt kan monteras om till en gunga.

79,20 kr 99,00 kr -20%

Den bekväma säkerhetsselen Sure Steps från Diono har en 99 cm rem som låter ditt barn vandra runt fritt, men är ändå nära dig.

Visa 1 - 9 av 9 varor