Napp Gumdrop Soothie prematurfödd i vecka 30-34

Genomsnittligt betyg: 5/5 - Antal omdömen: 2

Gumrop är den första nappen som är specialtillverkad för neonatala barn med mycket låg födelsevikt. Den är utformad så att den liknar barnets egen tumme till både form och storlek vilket gör att barnet kan lära sig de ytterst viktiga sugrörelserna som barn normalt lär sig under sin tid i livmodern.

Mer detaljer

Tillfälligt slut! Sänd din epostadress så får du meddelande när varan åter är i lager!

45,00 kr

Neonatalnapp - inte bara tröst utan även ett läromedel

Gumrop är den första nappen som är specialtillverkad för neonatala barn med mycket låg födelsevikt. Den är utformad så att den liknar barnets egen tumme till både form och storlek vilket gör att barnet kan lära sig de ytterst viktiga sugrörelserna som barn normalt lär sig under sin tid i livmodern. Den rundade toppen gör att nappen lättare stannar i barnets mun. Handtaget gör att nappen sitter på plats mitt i munnen samtidigt som barnet kan ha slangar till näsan. Sugdelen består av högkvalitativt medicinsk silikon och är naturligtvis latexfria.

Alla nappar är för enpatientsbruk och bör av hygienskäl bytas kontinuerligt. Den kan kokas i högst två minuter. Den skall aldrig kokas längre än två minuter eller diskas i diskmaskin då delar kan lossna. Prova alltid att sugdelen och handtaget sitter ihop genom att dra i nappen.

  • Gjuten i ett stycke, inga lösa delar som kan lossna
  • Ytterhölje av mjuk silikon
  • Kan användas både på sjukhus och i hemmet
  • 100% fri från Ftalater och latex.

Klicka här för att lämna ett omdöme


Fin
Anna Karolina N. den 2017-05-05Inget fel på nappen men barnet fortsätter rata alla sorter :-p
Mkt smart
Therese O. den 2017-02-02Ja jag har en dotter som vägrar napp så jag har köpt massor av nappar. Produkten är nog super men den passade inte heller damen.

Relaterade produkter

45,00 kr

SuperSoothie för barn med tänder upp till tre år Sugdelen består av högkvalitativt medicinsk silikon och är naturligtvis latexfria.

55,00 kr

Väldigt nätt - perfekt för nyfödda.  Skölden är anpassad för den lilla bebisens ansikte. BPA Fri 0-2 mån Färger och motiv på napparna kan variera.

85,00 kr

Klassisk sugnapp som är skonsam för huden tack vare stora lufthål och knottrig insida. Färger och motiv på napparna kan variera.

85,00 kr

Stora hål i skölden och knottrig inre yta för maximal luftcirkulation för att förhindra hudirritation. Färger och motiv på napparna kan variera.

89,00 kr

Innovativ sugnapp med öppen sköld som ger maximalt luftflöde till barnets hud. Sugdelen är i silkeslen silikon, MAM Silk Teat, som känns mjuk och välbekant, precis som mammas hud. Färger och motiv på napparna kan variera.

89,00 kr

Unik design där skölden endast består av konturerna, vilket gör den extra hudvänlig. En sugnapp för barn 6mån +. Färger och motiv på napparna kan variera.

89,00 kr

Utvecklad för att minska risken för felställning av tänderna. Särskilt smal och mjuk napphals - tack vare Dento-Flex®. BPA fri 0-6 mån Färger och motiv på napparna kan variera.

89,00 kr

Utvecklad för att minska risken för felställning av tänderna. Särskilt smal och mjuk napphals - tack vare Dento-Flex® BPA fri. Färger och motiv på napparna kan variera. 1-pack

89,00 kr

MAM Night med självlysande knopp gör sugnappen enkel att hitta i mörker. Sugnappen av klassisk modell är skonsam för huden tack vare stora lufthål och knottrig insida. Färger och motiv på napparna kan variera.

89,00 kr

MAM Night med självlysande knopp gör sugnappen enkel att hitta i mörker. Sugnappen av klassisk modell är skonsam för huden tack vare stora lufthål och knottrig insida. Färger och motiv på napparna kan variera.

65,00 kr

Esskanappar med olika motiv. 2-pack  Anatomisk fattning lik mammas bröst. 0-6 månader finns i  silikon. Färger och motiv på napparna kan variera.

65,00 kr

Anatomisk silikonnapp utan ring. Osorterade färger. Färger och motiv på napparna kan variera.

65,00 kr

En väl ventilerad sköld som förhindrar hudirritation kring munnen. Nappen är alltid rättvänd tack vare den symetriska formen. Färger och motiv på napparna kan variera.

65,00 kr

En napp för de allra minsta. Happy Mini har en extra mjuk sugdel i silikon. Den väl ventilerande skölden har en perfekt passform som förhindrar hudirritation kring munnen. Färger och motiv på napparna kan variera.

75,00 kr

Nappen flexar precis så som mammans bröst när barnet suger. Färger på napparna kan variera.

59,00 kr

Kulnapp som flexar precis så som mammans bröst när bebisen suger. Färger och motiv på napparna kan variera.

59,00 kr

Klassiskt ovalt utformad napp med mjuka nubs längs kanten som masserar och stimulerar barnets tandkött. Färger och motiv på napparna kan variera.

59,00 kr

Nubys Comfort napp har tandsprickningsknoppar som masserar och stimulerar tandköttet. Hygieniskt luftsystem ger mindre hudirritationer.

59,00 kr

Tandsprickningsknoppar som masserar och stimulerar tandköttet. Hygieniskt luftsystem ger mindre hudirritationer. Mjuk silikon. Färger och motiv på napparna kan variera.

59,00 kr

Tandsprickningsknoppar som masserar och stimulerar tandköttet. Hygieniskt luftsystem ger mindre hudirritationer. Mjuk silikon. Färger och motiv på napparna kan variera.  

49,00 kr

Any Time Traditionell sköld med modern men diskret design. Finns i storlekarna 0-6mån

89,00 kr

Air Style Lufthål i skölden ger bättre flöde av luft för att minimera risk för hudirritation. Finns i många färgvarianter. Finns i storlekarna 0-6mån & 6-18mån

89,00 kr

Any Time Traditionell sköld med modern men diskret design. Finns i storlekarna 0-6mån & 6-18mån 

89,00 kr

Fun Style Traditionell nappsköld med ljusa och lekfulla mönster. Finns i storleken 0-6mån.Motiv och färger kan variera.

89,00 kr

Night Time Traditionell sköld med självlysande napphållare, vilket gör det lättare att hitta nappen i mörkret. Dekor med sömn-tema. Finns endast i storleken 6-18mån

79,00 kr

med ring, storlekar 0-3 Extra mjuk – minimalt tryck på käken och tänderna. Maximalt utrymme för tungan att röra sig. Naturlig ortodontisk form, liknar mammans bröst vid amning

55,00 kr

1-pack Självlysande i mörker Silikon  BPA-fri Färger och motiv på napparna kan variera.

79,00 kr

NUK Classic Happy Days med ring, storlek 1-2 Ortodontisk NUK form Anatomiskt formad nappsköld Olika och varierande motiv

85,00 kr

NUK Trendline utan ring. Ortodontisk NUK-form Anatomiskt formad nappsköld Färger och motiv på napparna kan variera.

85,00 kr

NUK Trendline Baby Blue Silikonutan ring, storlek 1-2 Ortodontisk NUK form Anatomiskt formad nappsköld Från kollektionen NUK Baby Rose & Blue