Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Föreviga din gravida mage med en gipsavgjutning.

MyFirst 3D Belly Print
289,00 kr

Med MyFirst 3D Belly Print kan du skapa en tredimensionell avgjutning av din gravida mage, väldigt roligt att ha som minne för framtiden.

My First Print Of Fame Vit
269,00 kr

Med MyFirst print of fame white kan du föreviga ditt barns hand- eller fotavtryck i lera och fästa tillsammans med barnets foto i den medföljande ramen. Komplett paket med lera för avtryck samt en vit dubbelsidig fotoram.Innermått på ramen: 10X15 cm.

My first Exclusive 3D Svart Ram
289,00 kr

Skapa en avgjutning av ditt barns fötter eller händer och fäst i den tredimensionella ramen. Komplett paket för avgjutning, 3D-ram med glas fram och bak.

My First Print Of Fame Svart
269,00 kr

EN UNIK GÅVA. Med My First Print Of Fame kan du skapa ett bestående minne du aldrig glömmer, ett exklusivt mästerverk av din ögonsten.

Hand och Fotavtryck Clean- Touch
69,00 kr

Pearheads Clean -Touch Hand och Fotavtryck är ett enkelt sätt att skapa ett bestående minne av ditt barns lilla hand- och fotavtryck.

Baby's First Hand or Footprint Ask BAMBAM
139,00 kr

Present ask där föräldrarna kan föreviga nyfödda barnets fötter och/eller hand avtryck.

My first Exclusive 3D Vit Ram
289,00 kr

Skapa en avgjutning av ditt barns fötter el händer och fäst i den tredimensionella ramen. Komplett paket för avgjutning, 3D-ram med glas fram och bak.

MyFirst Hand & Foot Vit
299,00 kr

Med MyFirst Hand & Foot kan du föreviga din lilla älsklings hand- och fotavtryck i lera och fästa tillsammans med barnets foto i den fina medföljande ramen. Komplett paket med lera för avtryck samt en vit tresidig fotoram.

My First Hand & Foot Svart
289,00 kr

Med MyFirst Hand & Foot kan du föreviga din lilla älsklings hand- och fotavtryck i lera och fästa tillsammans med barnets foto i den fina medföljande ramen. Komplett paket med lera för avtryck samt en vit tresidig fotoram.Innermått på ramen: 10X15 cm.

Visa 1 - 9 av 9 varor