BiBaBad Flexi Badbalja 80-100cm

71-808

BiBaBad Flexi gör det möjligt för barn att bada i duschen! Bibabad är ett stort hopfällbart badkar för en upp till fler barn. Badet är en smart och smidig lösning för barnfamiljer som saknar badkar, eller önskar ett bra alternativ till en skrymmande badbalja.

2 099,00 kr


> Köp idag betala i slutet av augusti

Det består av en lätt, rostfri och reglerbar aluminium ram med en badpåse.

Bibabadet är flexibelt för att passa alla duschutrymmen och kabiner. Flexi 80-100cm innebär att du kan reglera badmåttet på sidorna från 80cm till 100cm var för sig. Måtten visar ej ramen utan när badet är vattenfyllt, alltså det maximala badmåttet, för att inte skada omgivning. Likväl placerar användaren bibabadets avtappningsystem där det matchar duschutrymmets avlopp. Bibabadet töms på vatten med en enkel tillhörande propp.

Efter användning kan badet fällas ihop och ställas åt sidan. Hopfällt går badet utmärkt att hänga på kakelväggen och det tar då minimal plats. Utfällt blir det ett stort och rymligt bad, till fler en ett barn och härligt badlek. Barn älskar att bada!

Badpåsen går lätt att ta bort och maskintvätta i 60 grader. BiBaBad finns i tre storlekar, med tre olika storlekar även på bad påsen.

Hopfällbar, lättvikt aluminium ram. Badkarspropp för enkel och säker tömning. Enkel att ta med på resor. Rek. från nyfödd till ca 8 år, samt fler barn. Tvättbar påse i 60 grader.

Vit ram och vit påse.

Emballage 60x33x6 cm.

Vikt 2,5 kg.

Höjd ca 45 cm.