Sangenic TEC Refill 1-Pack

5-803

Refillkasett som passar Alla Sangenics blöjspannar gammal som ny! 1Pack

139,00 kr


> Köp idag betala i slutet av augusti

Refillkasett som passar Alla Sangenics blöjspannar gammal som ny! 1Pack

Tommee Tippee Sangenic är världens mest köpta blöjhink. Barnfamiljer i hela världen har upptäckt fördelen med att använda Sangenic. På ett enkelt sätt snurrar man lätt in de använda blöjorna en och en i en speciell plastfolie. Med denna unika lilla twist. så har Sangenic blivit den populäraste blöjhinken i världen. Det är den enda blöjhinken som effektivt försluter och förpackar varje enskild blöja. Det gör Sangenic till den enda riktigt luktfria blöjhinken! Sangenic har vunnit många internationella utmärkelser för sin fina konstruktion.

Sangenic tillverkas av Tommee Tippee som har 50 års erfarenhet av barnvårdsprodukter. Med det patenterade Twist & Seal systemet slipper du gå så många gånger till soptunnan. (Någon har räknat ut att när barnet fyller två år, så har det fått bytt blöjor 5.000 gånger!) Sangenichinken rymmer ca 28 st blöjor. Ingen lukt. Inget kladd.

Sangenic består av en behållare med rullar av plastfilm som tillsluter varje enskild blöja. Blöjorna lindas in och en i plastfilmen man gör det enkelt med en hand! Twist & Seal. När hinken är full tömmer man den och börjar om från början. När kassetten med plastfilm är slut, sätter man med ett enkelt handgrepp i en ny.