Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Det är många blöjbyten som ska till innan barnen blir blöjfria. För att underlätta för dig som förälder är det lättast att ha ett skötbord.
Detta ger möjligheten till att arbeta i rätt höjd så du slipper onödiga belastningar. På de flesta skötbord kan man också ställa nödvändiga produkter som du lätt kan komma åt vid blöjbytet. Little Kids Corne...
Det är många blöjbyten som ska till innan barnen blir blöjfria. För att underlätta för dig som förälder är det lättast att ha ett skötbord.
Detta ger möjligheten till att arbeta i rätt höjd så du slipper onödiga belastningar. På de flesta skötbord kan man också ställa nödvändiga produkter som du lätt kan komma åt vid blöjbytet. Little Kids Corner erbjuder olika lösningar på skötbord så som fristående skötbord, väggmonterat skötbord och skötbordsbyrå. Ytan där skötbordet ska vara kan vara det som avgör vilket skötbord som är lämpligast.

 

Läs mer ...
Skötbord Linda Med hyllor Vit
1 195,00 kr

Prisvärt och praktiskt skötbord i vitt. Runt skötdelen finns upphöjda kanter för extra säkerhet. Ett hyllplan ger plats för förvaring av blöjor mm Storlek .  B: 78 cm | D: 59 cm | H: 101,4 cm

Skötbyrå Royal Troll
3 795,00 kr

Görs enkelt om till en fin byrå efter skötbordstiden.

Skötbord Med Badbalja Volare
1 299,00 kr

Ihopfällbart golvskötbord med badbalja. Förvaringshylla under badbaljan.

Skötbord Hjärtdesign Vit Segr
1 699,00 kr

Skötbord med höga kanter och två hyllplan. Ett sött litet hjärta uppe vid huvudändan.

Väggskötbord Hjärtdesign Segr
1 799,00 kr

Väggfast skötbord i vitfärgad björk. Skötunderlägg ingår.

Skötbord Lux Troll
1 775,00 kr

Skötbord med låsbara hjul och praktisk låda för förvaring.

Visa 1 - 6 av 6 varor