När man är liten kan mörkret vara skrämmande. Då kan det vara skönt med en nattlampa. Det är även bra med ledljus för att hitta en napp i mörkret. Nattlamporna är oftast utrustade med mörkersensor så den slocknar när det är ljust och tänder upp mer och mer desto mörkare det blir. 
299,00 kr 469,00 kr

Dessa mjuka gosedjur kombinerar syn- och beröring för en riktigt djup sömn. Med en lätt kram ger den rörelseaktiverade björnen eller kaninen ifrån sig ett lugnande sken och rytm av ett hjärtslag.

299,00 kr

Gör nattningen roligare med Zoo Nattlampa! Låt Skip Hops bärbara nattlampa vara en tröstande vän i kvällsmörkret. En stor av- och påknapp och ett greppvänligt handtag gör nattlampan lätt för barnet att använda.

449,00 kr

Barbapapa nattlampa är barnens favoritnattlampa. Den är rund och mjuk. Under dagen är den barnens kompis och hänger med på äventyr och nya upptäckter. På natten lyser den tryggt och färgar barnens drömmar med milt ljus.Barbapapa nattlampa kan lätt bäras med, den kan sova bredvid barnet i sängen på natten och den är enkel att ladda.

249,00 kr 329,00 kr

Pabobo Star är den första nattlampan som barnen kan ha med sig i sängen.

499,00 kr 899,00 kr

Från Pabobo kommer ännu en fin nattlampa, denna gång en helt nydesignad roterande Barbapapa familj som kallas Barbapapa Karusell.

199,00 kr

Autonattlampan är en mysig nattlampa med låg energiförbrukning.

rating 1 omdöme
349,00 kr

Nattlampan förvandlar ett barns rum till en stjärnfylld natthimmel och gör läggdags som dagens höjdare.

Visa 1 - 7 av 7 varor