Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
När man är liten kan mörkret vara skrämmande. Då kan det vara skönt med en nattlampa. Det är även bra med ledljus för att hitta en napp i mörkret. Nattlamporna är oftast utrustade med mörkersensor så den slocknar när det är ljust och tänder upp mer och mer desto mörkare det blir. 
Nattlampa Elefant Dinglisar
219,00 kr

Mjukis elefant som nattlampa 23 cm behövs 2 x AA batteri (ingår ej)

Nattlampa Elefant
199,00 kr

Bedårande söt nattlampa i form av en liten elefant. Din lilla vän lyser upp i mörkret med ett mjukt och tryggt ljus. Lampan är batteridriven så du kan ha den i sängen utan att den blir varm.

Nattlampa Svan Jabadabado
199,00 kr

Bedårande söt nattlampa i form av en liten svan. Din lilla vän lyser upp i mörkret med ett mjukt och tryggt ljus. Lampan är batteridriven så du kan ha den i sängen utan att den blir varm.

Nattlampa ZOO Skip Hop Uggla
299,00 kr

Gör nattningen roligare med Zoo Nattlampa! Låt Skip Hops bärbara nattlampa vara en tröstande vän i kvällsmörkret. En stor av- och påknapp och ett greppvänligt handtag gör nattlampan lätt för barnet att använda.

Nattlampa Star Uppladdningsbar
249,00 kr 329,00 kr

Pabobo Star är den första nattlampan som barnen kan ha med sig i sängen.

Nattlampa Pabobo Automatisk Vit
199,00 kr

Autonattlampan är en mysig nattlampa med låg energiförbrukning.

Nattlampa Twilight Ladybug
349,00 kr

Nattlampan förvandlar ett barns rum till en stjärnfylld natthimmel och gör läggdags som dagens höjdare.

Nattlampa Barbapapa USB
449,00 kr

Barbapapa nattlampa är barnens favoritnattlampa. Den är rund och mjuk. Under dagen är den barnens kompis och hänger med på äventyr och nya upptäckter. På natten lyser den tryggt och färgar barnens drömmar med milt ljus.Barbapapa nattlampa kan lätt bäras med, den kan sova bredvid barnet i sängen på natten och den är enkel att ladda.

Pabobo Barbapapa Karusell
499,00 kr 899,00 kr

Från Pabobo kommer ännu en fin nattlampa, denna gång en helt nydesignad roterande Barbapapa familj som kallas Barbapapa Karusell.

Visa 1 - 9 av 9 varor