Åkpåse Voksi Move Plum

47-3190204

Är du och din familj ständigt på språng, om det så är till fots med barnvagnen eller på en resa med bilen? Vill du försäkra dig om att ert barn får högsta komfort i bilbarnstolen även under kalla perioder eller behöver du den perfekta åkpåsen för barvagnens liggdel? 

Tillfälligt slut! Sänd din epostadress så får du meddelande när varan åter är i lager!

799,00 kr

> Julkampanj! Köp idag betala i slutet av januari

Då är Voksi® Move det perfekta valet för dig och din familj. Voksi® Move passar de flesta  moderna babyskydd och barnvagnar. Den smarta öppningen på åkpåsens baksida gör den lätt att justera efter ditt babyskydd.När Voksi® Move utvecklades var målet att ge dig som förälder en smart lösning som håller barnet varmt och skönt i babyskyddet utan att begränsa barnets säkerhet i bilen. Ryggöppningen på Voksi® Move gör det enkelt för dig att säkra ditt barn med internselen så nära kroppen. Voksi® Move är den perfekta åkpåsen för barnets första år och passar lika bra i barnvagnens liggdel som i babyskyddet.

Unika kombination av exklusiva material

För att du som förälder ska vara säker på att ditt barn håller sig varmt och har högsta komfort även under kallare dagar, kombinerar vi ull, dun och fjädrar med en insida i mjuk bomull. Fyllningen i åkpåsens underdel består av 100% ull, vilket ger den   egenskapen att transportera bort fukt från barnets samtidigt som den ger en jämn och skön temperatur. Mixen av dun och fjädrar i den övre delen skapar ett varmt och skönt skydd för ditt barn utan att tynga ner. Dun fungerar som ett isolerande lager medans fjädrar skyddar mot fukt och vind.

Smarta funktioner för en enklare vardag

Förutom noggrant utvalda material av högsta kvalité erbjuder produkten flera smarta lösningar. Voksi® Move kan öppnas  för att  justera åkpåsen till passande temperatur för ditt barn. Öppningen i åkpåsens rygg  gör det enkelt att justera Voksi® Move efter internselen i babyskyddet, även när barnet växer. Anti-glid material på baksidan ser till att Move alltid sitter på plats och den smarta napphållaren vid åkpåsens öppning gör att du alltid har nappen nära till hands.

  • Tillverkad i noggrant utvalda material ceritifierade enligt Öko-tex 100 klass 1
  • Öppningar i ryggen för babyskyddets internsele gör att barnet kan färdas säkerhet genom hela användningstiden
  • Mittknäpppningen gör det enkelt att justera temperaturen
  • Underdel i tempererande ull som leder bort fukt och överdel  i mjuk och lätt fyllning dun och fjädrar
  • Enkel justering av öppningen kring barnets huvud

Oekotech_Voksi

*Samtliga material i Voksi® Move är godkända enligt Öko-tex Standard 100, Klass 1. Öko-tex är ett oberoende test och certifierings institut för material, textiler och fyllning under hela tillverkningsprocessen. En produkt certifierad enligt Öko-tex,ger dig som förälder en trygghet i och vetskap om att ditt barn är omgivet av material helt fria från giftiga substanser och skadliga ämnen

Färg Lila
Ålder 0 +, 1 mån +, 3 mån +, 6 mån +, 6-12 mån