Little Kids Corner har satsat på Bugaboo Runner joggingvagn. Den är stabil, komfortabel att åka i och springa med. Bromsarna är unika då du kan komma åt dem från hela handtaget. Den bromsar jämt oavsett vilken sida du väljer att bromsa den ifrån. Vagnen blir liten och väger väldigt lite då den är byggd i aluminium.

3 230,00 kr 3 430,00 kr

Nya Bugaboo Runner: En bas passar alla. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.

187,50 kr 250,00 kr -25%

Välj vilken adapter som passar din sittdel. Nya Bugaboo Runner: En bas passar alla. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.

5 774,25 kr 7 699,00 kr -25%

Lyxig, bekväm och säkerElite har förstklassiga egenskaper och kvaliteter som gör det till den bästa åkturen runt kvarteret som kan erbjudas. Denna lyxiga all-terrängsvagn med svängbart framhjul kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn åker med komfort och stil från allra första dagen.

Visa 1 - 3 av 3 varor