Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Little Kids Corner har satsat på Bugaboo Runner joggingvagn. Den är stabil, komfortabel att åka i och springa med. Bromsarna är unika då du kan komma åt dem från hela handtaget. Den bromsar jämt oavsett vilken sida du väljer att bromsa den ifrån. Vagnen blir liten och väger väldigt lite då den är byggd i aluminium.

250,00 kr

Välj vilken adapter som passar din sittdel. Nya Bugaboo Runner: En bas passar alla. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.

3 999,00 kr

Nya Bugaboo Runner: En bas passar alla. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.

4 210,00 kr

Glöm inte köpa till adapter till just din sittdel.  Nya Bugaboo Runner: En bas passar alla. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.

Visa 1 - 3 av 3 varor