Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Ståbrädor och Sittbrädor som passar till de flesta vagnmodeller. Vi representerar universala modeller samt märkesmodeller till respektive vagnmärke.
199,00 kr

Fästena används om man vill flytta ståbrädan mellan olika vagnar. Passar till både Mini och Maxi.

699,00 kr

Ståbräda för de små trötta benen.

199,00 kr

Extra fästen till Bumprider. 2st fästen i en förpackning.

1 295,00 kr

Bumprider +sit Stå och sittbräda är en universal åkbräda utforman för att passa Alla barnvagnar.

1 399,00 kr

Easy X Rider är den kompletta universala ståbrädan. Justerbar i höjd och sidled, passar de flesta vagnar med bakaxel. 4 st adaptrar medföljer för olika storlekar på bakaxlar. Komplett paket med SEAT Easy X Rider som gör det möjligt för små barn att få sitta under färd.

849,00 kr

Bumprider Ståbräda är den mest prisbelönta och enda ståbrädan i världen som garanterat passar alla barnvagnstyper,100%. Det unika fästsystemet har oändliga inställningsmöjligheter.

929,00 kr

Vagnen växer med ditt barn. Stokke® Xplory® ståbräda gör att ditt lilla barn kan åka tillsammans med sitt lilla syskon. Ståbrädan lämpar sig för barn som är cirka 2 år (20 kg) och kan kopplas till Stokke® Xplory® sittvagn. Den kan även sitta kvar när sittvagnen är i hopfällt tillstånd.

170,00 kr

Denna adapter gör din Bugaboo vagn kompatibel med Bugaboo Komfort Ståbräda.

699,00 kr

Ståbräda för de små trötta benen. Maxvikt 20kg.

699,00 kr

Ståbräda för de små trötta benen. Maxvikt 20kg.

1 180,00 kr

Glöm inte att beställa adapter också till din vagn Med Bugaboo Komfort Ståbräda kan du ta med ett extra barn på promenaden. Huvudegenskaper ståbräda med avtagbar sits flexibel placering av brädan ger mer benutrymme praktisk förvaringslösning sparar plats när du inte använder ståbrädan enkel att klicka på och av med separat adapter * (krävs inte för...

Visa 1 - 11 av 11 varor