Skötväskor från Skip Hop, oioi Brio och populära varumärken

En skötväska skall rymma allt som behövs när man som förälder är ute med sin baby. Olika fickor och fack gör det smidigt att få plats med blöjor, flaskor, kläder och leksaker. Bland vårt sortiment hittar du populära skötväskor som är bäst i test från ledande varumärken som till exempel Elodie Details, OiOi, Brio, Skip Hop och många fler. Matcha din skötväska med färgen på din barnvagn som du kan köpa i vår webbshop. 

299,40 kr 499,00 kr -40%

Perfekta för den första dagisutflykten, eller för att bära med sig viktiga gosedjur hem till Farmor. Hög kvalitet och massor med smarta funktioner och detaljer gör detta till en favorit i många barnfamiljer.

1 218,00 kr 1 219,00 kr

Skötväskan från Bugaboo är den perfekta hjälpredan för alla föräldrar. Den rymmer allt ditt barn kan behöva plus dina egna saker. Du hänger väskan enkelt på din Bugaboo-vagn. Väskan har gott om praktiska detaljer och är dessutom snyggt designad för att matcha både dig och din barnvagn. 

419,40 kr 699,00 kr -40%

Stilig skötväska i läcker läderimitation med gott om förvaringsmöjligheter. Väskan har justerbar axelrem och medföljande skötmatt.

528,00 kr 880,00 kr -40%

Snygg och praktisk skötväska med en mera sportig framtoning. Fokus på ett ge ett maximalt stuvutrymme i väskan, så du får plats med alla saker. I den lätta väskan ingår separat tvättbar skötbädd, praktiska fack för blöjor, mm.

795,00 kr 1 195,00 kr

Exklusiv skötväska med bärhandtag i leatherette. Rymlig med många förvaringsfickor och flaskhållare. Axelrem, skötbädd och fästen för att hänga väskan i barnvagnens handtag medföljer.

239,40 kr 399,00 kr -40%

Ryggsäck för barn med rejäla axelband som är justerbara i längd och justerbar bröstrem. Enkel och öppna och stänga med dragkedja.

239,40 kr 399,00 kr -40%

Ryggsäck för barn med rejäla axelband som är justerbara i längd och justerbar bröstrem. Enkel och öppna och stänga med dragkedja.

528,00 kr 880,00 kr -40%

Stilrent, snygg och praktiskt.

35,40 kr 59,00 kr -40%

Smart förvaring till dina våtservetter.

179,40 kr 299,00 kr -40%

Zoo Pack är en tuff liten ryggsäck som är funktionell och praktisk för mindre barn “på väg”. Roliga detaljer och material av hög kvalitet.

199,00 kr 309,00 kr

Ålder 0m + Den perfekta "första" ryggsäck perfekt för att hålla snacks och skatter säkraGenomsnittlig storlek 25cm x 25cm Tyg polyester och bomull

750,00 kr 1 250,00 kr -40%

Den nya storleksanpassade väskan från Bugaboo är skön att bära, rymmer allt du önskar, är reglerbar och inkluderar ett skötunderlägg. Den erbjuder smart funktionell förvaring och har 14 fickor på in- och utsidorna för att förvara alla föremål den moderna föräldern har med sig.

419,40 kr 699,00 kr -40%

Stilig skötväska i svart konstläder. Praktisk och funktionell med många fack.

335,40 kr 559,00 kr -40%

Nya, förbättrade bugaboo organizer är designad för föräldrar som vill ha sina personliga tillhörigheter nära till hands. Den snygga och praktiska väskan har flera fickor och är lätt att bära med sig.

799,00 kr 1 199,00 kr

Form och funktionalitet! Det här är inte bara en praktisk skötväska. Vi är säkra på att den kommer få följa med både på utekvällen och till lekparken. Oavsett tillfället är vi övertygade om att ni kommer älska dess många funktioner och detaljer:

Visa 1 - 15 av 15 varor

Jakten på den perfekta skötväskan?

En välplanerad skötväska ska rymma allt, oavsett situation ska du kunna trolla fram allt som behövs. Oavsett om behovet av trolleri uppstår i matvaruaffären, café eller på en restaurang utomlands.

Situationerna är många så hur ser då den perfekta skötväskan ut? Det är frestande att börja med de roliga delarna som färg och form. Hur du ska använda väskan och vilka saker du behöver ha med dej kan dock vara en bra start. Du får då en känsla för hur stor väska du verkligen behöver, vilket är väldigt individuellt.

I vilka situationer kommer du använda väskan? En ryggsäck fungerar bra till vardags när du vill ha händerna fria till annat. Gör du en kortare tur till stan så kan en rymlig läderväska fungera utmärkt. Medan en skötväska från någon av leverantörerna av barnvagnar garanterar passform till deras barnvagnar.

Du behöver många fickor (är de flesta oftast överens om) som håller allt organiserat, vilket blir extra viktigt när du handskas med en liten. Många fack och fickor som gör det enkelt att få plats med massor av saker så som blöjor, flaskor, kläder, våtservetter och leksaker. En ficka på utsidan av väskan kan också vara bra för dina egna saker (lätt att glömma bort ens egna behov). Att enkelt kunna torka av väskan är också bra, till exempel efter ett besök på en geggig lekplats.