Modukid Infant Black Axkid

89-20040003

  • Bakåtvänt babyskydd 41 - 75 cm
  • ISOFIX med Axkid Modukid Base/ Bältesmontering
  • I-Size. ISOFIX med Axkid Modukid Base (köpes separat

1 990,00 kr


> Köp idag betala i slutet av september

Axkid Modukid Infant är en del av Axkids bilstolssystem som består av en bas och två bilstolar; Axkid Modukid Infant, ett babyskydd för dem allra minsta och Axkid Modukid Seat, en bilbarnstol för barn upp till 4 år. Axkid Modukid är den perfekta lösningen för familjen på språng, som vill ha maximal säkerhet och komfort för sina barn.

Funktionen som tillåter 6 olika justeringslägen för Axkid Modukid Base gör att du kan välja en kompakt installation för extra utrymme i bilen. Babyskydet passar därför utmärkt i både små och stora bilar. Basens ISOFIX-armar med 4 justeringslägen garanterar en stabil och mer säker installation för ditt barn. ISOFIX-armarna är integrerade med färgindikatorer, ett knopp-dragsystem som klickar antirotationsbågen i rätt position, samt ett stödben med varningssignal – allt för att hjälpa dig med att säkerställa en korrekt installation. Axkid Modukid Infant är godkänd för nyfödda barn,40–75 cm och upp till 13 kg, och är ett av de lättaste i-Size babyskydden på marknaden.

Modukid Infant kan monteras utan Axkid Modukid Base. Monteras då med bilens trepunkts bälte.

Babyskyddet kan klickas på de vagnar som är kompatibla med Maxi Cosi. Babyskyddet har Maxi Cosi infästningar.

Ett av de lättaste i-Size babyskydden på marknaden med enkel och snabb 2-stegs-installation. Indikatorer som säkerställer korrekt installation. Nackstödskuddar som maximerar säkerheten. Levereras med 3 olika urtagbara babydynor. Kompakt installation för mer plats i bilen. Ventilationssystem för maximal komfort. Sidokrockskyddet Axkid Side Impact Protection. Tre lägen för trepunktsbältet för din växande bebis. UN R129/i-Size godkänd. Godkänd från 40–75 cm, och upp till 13 kg. ISOFIX med Axkid Modukid Base (köpes separat).

Färg Svart
Ålder 1 mån +, 0 +, 6 mån +, 3 mån +, 6-12 mån