BeSafe Izi Kid X2 I-Size

En av marknadens säkraste bilbarnstolar

iZi Kid X2 i-Size klassas som en av marknadens säkraste bilbarnstolar då den är godkänd både enligt det nya reglementet UN r 129, i-Size och världens tuffaste krocktest Plustestet. Skyddar barnet bakåtvänt från 61cm,  ca 6 månader till 4 år.

5 795,00 kr

Högsta möjliga sidokrockskydd

Det är en uppdaterad version av föregångaren iZi Kid X1 i-Size. Den stora skillnaden är den nya innovativa lösningen SIP+ (Side Impact Protection+). Det är ett nytt unikt sidokollisionsskydd som säkerställer att barnet för högsta möjliga sidokrockskydd.

Bättre plats i bilen

De justerbara ISOfix armarna gör att du som förälder själv kan bestämma hur mycket plats bilbarnstolen ska ta i bilen. ISOfix armarna säkerställer också att barnets benutrymme kan bli större allt eftersom att barnet växer. På så sätt kan barnet också färdas bakåtvänt längre, något som såväl BeSafe som NTF och VTI rekommenderar.

  1. Monteras enkelt med ISOfix och tydliga indikatorer visar när stolen är rätt monterad och minskar risken för felmontering
  2. Extra sidokollisionsskydd med SIP + (Side Impact Protection+)
  3. Det extra huvud- och nackskyddet kan enkelt justeras i höjd med ett enhandsgrepp vilket säkerställer att stolen växer med barnet
  4. Patenterad frontbygel som mekaniskt låser fast stolen i bilen och erbjuder en oerhört stark montering
  5. Justerbara ISOfix armar som genererar mer benutrymme för barnet och låter bilstolen ta mindre plats i bilen
  6. Smart bältessystem med magneter som underlättar hanteringen av internbältet
  7. Den justerbara sittvinkeln kan enkelt justeras under färd för att ge barnet extra komfort
  8. Ventilation i stolens rygg
  9. Bodyhugger medföljer

Montering: ISOfix
Höjd: 61 – 105 cm
Max. vikt: 0 – 18 kg
Ca. ålder: 6 månader – 4 år
Montering: Bakåtvänt installation
ISOfix godkänd: UN r 129 (i-Size)

ECE R44-04-godkänd för bakåtvänt montage gruppen 0+, 1, 2 : 61-105 cm, ca 6 månader till 4 år

FärgRöd

Relaterade produkter

2 299,00 kr

Denna Basenhet är kompertibel med Pebble, Pebble Plus, Cabriofix och Pearl XP. Basen kan då användas från födseln till ca 4 år.

4 495,00 kr

BeSafe har designat deras nya Limited Edition Forest Mélange som en hyllning till den skandinaviska skogen. En exklusiv utgåva som uttrycker deras kärlek till naturen och uppskattning av de oändliga skogarna. En Limited Edition för att fira familjelivet tillsammans. En Limited Edition för dig.

3 995,00 kr

Axkid Minikid är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Stolen tar mycket liten plats i bilen. Minikid kan monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen.

295,00 kr

Universala underförankringsband för bakåtvända bilbarnstolar.

4 395,00 kr

Säker, bakåtvänd och enkel att installera. MAX-FIX  ger ditt barn säkerhet och skön komfort upp till att de väger 18 kg. Stolen är lätt att montera med ISOFIX-systemet

4 795,00 kr

BeSafe stol som klarar barn från 0-25 kg . Stolen är bakåtvänd och har många unika funktioner.

4 195,00 kr

iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Det enkla magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Olika sovställningar gör stolen till det det perfekta valet. BeSafe iZi Modular...

99,00 kr

Bältessamlaren är en praktisk lösning för att hindra barnet att få av sig bältet. Genom att fästa bältessamlaren på stolens bälte låser man bältet i en korekt possition. Bältessamlaren är lätt att använda och passar samtliga BeSafes bälten

2 499,00 kr

Axkid Wolmax är utformad för säkert bakåtvänt åkande med god komfort i både små och stora bilar. Wolmax tar mycket liten plats i bilen tack vare den innovativa designen och kan monteras uppe i sätet för de allra minsta barnen.

290,00 kr

Axkids solskydd är skapat och utformat för att skugga ditt barn under färd!

269,00 kr

Solskärm som går att fästa med knappar på alla Be Safes bakåtvända stolar.  *Undantag iZi Modular RF .

249,00 kr

Extra sidokollisionsskydd med SIP + (Side Impact Protection+) Kan fästas på alla bakåtvända Be Safe stolar.

239,00 kr

Solskyddet är utrustat med en folie på insidan för att reflektera bort värmen från barnet.

249,00 kr

En bekväm huvdkudde för en skönare resa. Fungerar i dom flesta bakåtvända stolarna.

129,00 kr

Axkid har utformat och skapat en kil som hjälper till att fylla ut tomrummet mellan bilbarnstolen och bilens säte.

2 495,00 kr

Används både till BeSafe iZi Go Modular och iZi Modular RF. Monteras enkelt i bilar med ISOfix-fästen.

349,00 kr

Stödbenet är för äldremodell Akta Graco DuoFlex

5 695,00 kr

Med 360° rotation av DUALFIX går det enkelt att sätta barnet i bilbarnstolen. Används bakåtvänd upp till 18kg för nyfödd upp till c:a 3-4 års ålder

149,00 kr

Ett mjuk stöd som ger mindre barn bättre stöd i sidorna, dynan lyfter även barnet så att bältesbanan förbättras.

169,00 kr

Praktisk monteringskil från BeSafe. Underlättar monteringen och ger 10 grader bättre lutning när sätesytan av sätet är för brant. Passar till BeSafe iZi Sleep och iZi Kid.

549,00 kr

Rear facing kit från BeSafe som innehåller: sparkskydd, spegel, solskydd, baby-on-board skylt och en bältessamlare.

299,00 kr

Sparkskydd som skyddar ditt säte när ditt barn åker bakåtvänt. Sparkskyddet är lite tjockare och står emot ett visst tryck från frontbygeln. Sparkskyddet är också utrustat med hål för isofixfästa stolar.

349,00 kr

Stödbenet är för äldremodell Akta Graco Cosmic comfort/ XTP

2 695,00 kr

För barn ca 9 månader upp till 6 år. Godkänd bakåtvänd för barn från 9 - 25 kg och framåtvänd 9 - 25 kg rekommenderas först framåtvänt från 4 - 6 år. Testad i grupp 1 och 2 enligt ECE R44 rev. 03 standarden, 9-25 kg.

2 995,00 kr

Vår senaste och mest bekväma bakåtvända bilbarnstol för barn från ca 9 månader till 6 år. Den fiffiga designen rymmer bland annat smidig lutning av ryggstödet med hjälp av justerbara framben och enkel justering av höjden på huvudstöd och bälte.

3 595,00 kr

Mycket lång användningstid. Godkänd för barn upp till 25 kg. Testad i grupp 1 och 2 enligt nya ECE R44 rev. 04 standarden, 9-25 kg. Kan användas på två olika sätt:-i början bakåtvänt ca 8 mån - 6 år -framåtvänd, med barnet i bilbältet.

102,00 kr

Anpassningskil för montering av Britax bilstolar men även andra märken. Används för stabil montering i skålade säten.

3 499,00 kr

Bakåtvänd bilbarnstol från ca 6 månader till ca 4 år (105cm). Pearl XP erbjuder toppmodern säkerhet genom att uppfylla den senaste bilbarnstolsföreskriften i-Size. Denna stol låter barnet åka bakåtvänd upp till 105cm (ca 4 år). Vilket ger extra skydd för dess huvud och nacke.

3 499,00 kr

- Bakåtvänt resande - Flera bakåtlutande lägen - Bälteskrokar - Lättjusterad sele