BeSafe Izi kid X3 i-size Black Cab

47-11005684BlacC

iZi Kid X3 i-Size är godkänd enligt UN R129 (i-Size) och byggd på testvinnande gener då den erbjuder samma beprövade säkerhet som sin föregångare iZi Kid X2 i-Size. En bilstol som fortfarande har ett obesegrat säkerhetsbetyg i sin kategori i ADAC’sbilstolstest. iZi Kid X3 i-Size är även Plustestgodkänd upp till 105 cm. iZi Kid X3 i-Size har två nya funktioner för ökad säkerhet och komfort.


5 899,00 kr


> Köp idag betala i slutet av september

Den senaste generationen av det extra sidokollisionsskyddet SIP+»Gör bilstolen upp till 20% säkrare vid en sidokollision»Monteras enkelt med sin uppdaterade monteringsmekanism på den sidan av bilbarnstolen som ligger mot dörren.

Uppdaterad bodyhugger »Den nya bodyhuggern ger framförallt små barn extra komfort»Designad för att ge extra stöd och stabilitet»Gör att barn kan övergå till iZi Kid X3 i-Size vid en tidig ålder.

Hög komfort»iZi Kid X3 i-Size har justerbara ISOfix-armar som gör det möjligt att utöka benutrymmet för det växande barnet samtidigt som föräldrarna kan bestämma hur mycket plats bilbarnstolen får ta i bilen. »iZi Kid X3 i-Size ger maximal komfort med tre lutningslägen. »En uppdaterad bodyhugger som är extra mjuk och stödjande för att ge de allra minsta högre komfort.»Bilbarnstolen har en hög position i bilen vilket gör att barn får bra sikt både åt sidorna och bakåt.»Huvudskyddet har åtta höjdnivåer vilket gör att bil-stolen kan växa med barnet.Användarvänlig»Magnetic Belt Assistants™ håller internselen åt sidan så att du enkelt kan placera ditt barn i bilstolen. »Bilbarnstolen är enkel att installera då tydliga färg- och ljudindikatorer visar när den är korrekt installerad. »Installationen med ISOfix går fort vilket gör iZi Kid X3 i-Size enkel att flytta mellan bilar.

TEKNISK INFORMATION

Längd: 61-105 cmMaxvikt: 18 kgÅlder: Ca. 6 månader till 4 årInstallation: ISOfixRiktning: BakåtvändGodkännande: UN R129 (i-Size) och Plustestgodkänd till 105 cm.

Ålder 3 mån +, 18-24 mån, 12-18 mån, 6 mån +, 6-12 mån
Färg Svart