Modukid Seat Grey Axkid

89-24100002

  • Bakåtvänd bilbarnstol
  • 62 - 105 cm
  • ISOFIX installation med Axkid Modukid Base (Köpes separat )
  • i-Size

3 490,00 kr


> Köp idag betala i slutet av augusti

Axkid Modukid Seat är världens enda i-Size bilbarnstol som anpassas automatiskt efter barnets längd och storlek. Axkid Modukid Seat är en del av Axkids bilstolssystem och installeras tillsammans med Axkid Modukid Base.

Axkid Modukid Seat är godkänd för barn upp till 4 års ålder, 61–105 cm och 18 kg. Funktionen med basens 6 justeringslägen gör det möjligt för dig och din familj att kunna välja mellan en kompakt installation för det mindre barnet och mer benutrymme för när ditt barn växer, vilket möjliggör ett längre bakåtvänt åkande. Basen har ISOFIX-armar med 4 justeringslägen vilket garanterar en stabil och mer säker installation för ditt barn både i Axkid Modukid Infant och Axkid Modukid Seat. ISOFIX-armarna är även integrerade med färgindikatorer som säkerställer korrekt installation.

Nackstödet är ergonomiskt utvecklat, och gjort av memoryfoam, för att ge barnet maximal komfort. Eftersom ett bekvämt viloläge är viktigt för ditt barns rygg och nacke, har Axkid utvecklat ett Sleep-Well-System som gör det möjligt att luta bilbarnstolen i tre olika lägen. Detta kan göras både innan eller under bilresan. Axkid Modukid Seat levereras med det innovativa sidokrocksskyddet ASIP – Axkid Side Impact Protection, som är framtaget tillsammans med ett erkänt krockinstitut i Tyskland, och ger bästa möjliga skydd för barnet. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som vätter ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas.

OBS! Denna produkt avser endast Modukid Seat. Axkid Modukid Base Köpes separat.

Ålder 6 mån +, 6-12 mån, 12-18 mån, 18-24 mån
Färg Flerfärgat, Grå, Svart