När barnet blir några månader brukar barnen kräva lite mer underhållning än att bara sitta stilla och åka i bilen. Med Billeksaker kan du få lite roligare stunder då barnet har möjlighet att aktivera sig med de roliga leksakerna.

499,00 kr

Musikalisk billeksak för bakåtvänd stol/babyskydd, musik aktiveras av barnets beröring. Skifte mellan musiklägen för lugnande (vaggvisor) och lekmelodier styrs av förälder med fjärrkontroll .

349,00 kr

Aktivitetsleksak med prasselpapper inuti, spegel och skallra för att aktivera barnet. Kardborreband för enkel upphängning i babygym, på sängkanten, i vagnen eller dylikt.

199,00 kr

Touch Cube utvecklar ditt barns olika sinnen och finmotorik.

260,00 kr

Infant Car Toy, Bilstols leksak, med färgglada och mjuka dockor med skallror, musik och en baby-safe spegel, uppmuntra utvecklingen av barnets sinnen och motorik ålder: 0m +

249,00 kr

Se hur nöjd din lilla älskling blir när hon upptäcker sig själv i den söta barnsäkra Aktivitetsspegels, en spegel som ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson.

199,00 kr

Aktiverar ditt barns olika sinnen genom färg, form och material.

Visa 1 - 6 av 6 varor