Musical Car Toy Owl Taf Toys

18-5652

Musikalisk billeksak för bakåtvänd stol/babyskydd, musik aktiveras av barnets beröring. Skifte mellan musiklägen för lugnande (vaggvisor) och lekmelodier styrs av förälder med fjärrkontroll .

499,00 kr

Leksakens musik utvecklar barnets kognitiva färdigheter och utveckling av emotionell intelligens. Barnet aktiverar musik och ljus genom att trycka på bladet eller jordgubbar, vilket utvecklar barnets sinnen och lär om orsak och verkan.
 

AKTIVITETER & FUNKTIONER:
Musik och ljus aktiveras av barnets beröring och genom en fjärrkontroll.
Föräldern kan välja mellan vaggvisor eller glad musik med fjärrkontrollen, och på så sätt styra om barnet ska vara vaket eller sova.
Lugna eller glada melodier kan väljas.
Enkel att ansluta till nackstödet och för att justera för att vara inom barnets räckhåll.

3 x AA-batterier och 2 x AAA-batterier behövs (ingår ej)

Tvättråd: SURFACE WASH

Tillverkningsmaterial: polyester + ABS

Produktens storlek: 33 x 5 x 35cm

Kan användas från (månader): 0M+

Ålder 0 +
Färg Flerfärgat

Relaterade produkter

349,00 kr

Mjuka figurer för barnets lek och utveckling i bilen. Kan användas med en babyspegel. Färgglada mjuka hängande leksaker med skallror och ljud uppmuntrar utvecklingen av barnets sinnen och motorik.

349,00 kr

Aktivitetsleksak med prasselpapper inuti, spegel och skallra för att aktivera barnet. Kardborreband för enkel upphängning i babygym, på sängkanten, i vagnen eller dylikt.

199,00 kr

Aktiverar ditt barns olika sinnen genom färg, form och material.

199,00 kr

Touch Cube utvecklar ditt barns olika sinnen och finmotorik.

249,00 kr

Se hur nöjd din lilla älskling blir när hon upptäcker sig själv i den söta barnsäkra Aktivitetsspegels, en spegel som ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson.

260,00 kr

Infant Car Toy, Bilstols leksak, med färgglada och mjuka dockor med skallror, musik och en baby-safe spegel, uppmuntra utvecklingen av barnets sinnen och motorik ålder: 0m +