Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

För att förhindra att stolen blir monterad i ett väldigt upprätt läge för barnet när man följer sätet i bilen, så kan man använda sig av en monteringskil. Monteringskilen ger en bättre position till stolen dvs något bakåtlutat läge för barnet. Var noga med att följ anvisningen som rekommenderas för montering av just din stol. Monteringskilen fyl...

För att förhindra att stolen blir monterad i ett väldigt upprätt läge för barnet när man följer sätet i bilen, så kan man använda sig av en monteringskil. Monteringskilen ger en bättre position till stolen dvs något bakåtlutat läge för barnet. Var noga med att följ anvisningen som rekommenderas för montering av just din stol. Monteringskilen fyller även upp luftrummet under stolen som kan bli när man sätter stolen i önskat lutläge. Det är inte godkänt att hitta på egna kilar som tex handdukar, tidningar, telefonkataloger eller kuddar mm.

Läs mer ...
Anpassningskil till Britax
102,00 kr

Anpassningskil för montering av Britax bilstolar men även andra märken. Används för stabil montering i skålade säten.

Monteringskil Sit Rite Diono - så bilbarnstolen står stadigt
119,00 kr

Sit-Rite hjälper bakåtvända bilbarnstolar att stå stadigt och i en bättre vinkel.

Anpassningskil till AxKid MiniKid & Britax HiWay/MaxWay
129,00 kr

Axkid har utformat och skapat en kil som hjälper till att fylla ut tomrummet mellan bilbarnstolen och bilens säte.

BeSafe Wedge Monteringskil
169,00 kr

Praktisk monteringskil från BeSafe. Underlättar monteringen och ger 10 grader bättre lutning när sätesytan av sätet är för brant. Passar till BeSafe iZi Sleep och iZi Kid.

Visa 1 - 4 av 4 varor