Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksida också. Dessa sparkskydd kallas famåtvänt. När barnen åker framåtvänt når barnen fram med fötterna till framförvarande säte. Ibland är skorna smutsiga och kan göra smutsavtryck på sätet. Prylficka kan också användas som ett skydd men som du även kan använda till att förvara saker i också. Prylfickan är utrustad med olika storlekar av fickor.

599,00 kr

BeSafes sparkskydd med ficka för surfplatta gör det säkert att använda surfplattor under bilfärden. Surfplattan hålls på plats i en ficka som försluts med en säker knäppning. Sparkskyddet har genomgått krocktest och är ISOfix-kompatibelt.

398,00 kr

Sparkskydd med ipadficka för bakåtvänt åkande. Skyddar bilsätet från smuts.

399,00 kr

Ultra Mat är den ultimata heltäckande bilbarnstolsmattan som skyddar stoppningen i bilsätet och ryggstödet mot revor och inbuktningar, som ofta händer när en bilbarnstol står fastspänd en längre tid på ett säte.

99,00 kr 198,00 kr -50%

Sparkskydd för framåtvänt åkande som fästes på baksidan av framsätet. Resårband i nederkant som håller sätesskyddet snyggt på plats.

199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

299,00 kr

Sparkskydd som skyddar ditt säte när ditt barn åker bakåtvänt. Sparkskyddet är lite tjockare och står emot ett visst tryck från frontbygeln. Sparkskyddet är också utrustat med hål för isofixfästa stolar.

Visa 1 - 6 av 6 varor