Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksid...

Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksida också. Dessa sparkskydd kallas famåtvänt. När barnen åker framåtvänt når barnen fram med fötterna till framförvarande säte. Ibland är skorna smutsiga och kan göra smutsavtryck på sätet. Prylficka kan också användas som ett skydd men som du även kan använda till att förvara saker i också. Prylfickan är utrustad med olika storlekar av fickor.

Läs mer ...
Sparkskydd med Ficka till Surfplatta BeSafe Mörkgrå
599,00 kr

BeSafes sparkskydd med ficka för surfplatta gör det säkert att använda surfplattor under bilfärden. Surfplattan hålls på plats i en ficka som försluts med en säker knäppning. Sparkskyddet har genomgått krocktest och är ISOfix-kompatibelt.

Sparkskydd Deluxe Axkid
398,00 kr

Sparkskydd med ipadficka för bakåtvänt åkande. Skyddar bilsätet från smuts.

Sparkskydd Framåtvänt Med Fickor Akta Graco
99,00 kr 198,00 kr -50%

Sparkskydd för framåtvänt åkande som fästes på baksidan av framsätet. Resårband i nederkant som håller sätesskyddet snyggt på plats.

Sparkskydd Grip It Diono
229,00 kr

Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.

Prylficka Princess
199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

Sparkskydd Bakåtvänt BeSafe
299,00 kr

Sparkskydd som skyddar ditt säte när ditt barn åker bakåtvänt. Sparkskyddet är lite tjockare och står emot ett visst tryck från frontbygeln. Sparkskyddet är också utrustat med hål för isofixfästa stolar.

Stow'n Go prylficka/sparkskydd Diono
199,00 kr

Stow'n Go hjälper dig och dina barn att hålla ordning på deras saker i bilen.

Ultra Mat - den heltäckande skyddsmattan Diono
399,00 kr

Ultra Mat är den ultimata heltäckande bilbarnstolsmattan som skyddar stoppningen i bilsätet och ryggstödet mot revor och inbuktningar, som ofta händer när en bilbarnstol står fastspänd en längre tid på ett säte.

Be Safe Rear facing kit
549,00 kr

Rear facing kit från BeSafe som innehåller: sparkskydd, spegel, solskydd, baby-on-board skylt och en bältessamlare.

Prylficka Cars
199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

Prylficka Nalle Puh
199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

Visa 1 - 11 av 11 varor