Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksida också. Dessa sparkskydd kallas famåtvänt. När barnen åker framåtvänt når barnen fram med fötterna till framförvarande säte. Ibland är skorna smutsiga och kan göra smutsavtryck på sätet. Prylficka kan också användas som ett skydd men som du även kan använda till att förvara saker i också. Prylfickan är utrustad med olika storlekar av fickor.

171,75 kr 229,00 kr -25%

Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.

598,00 kr 599,00 kr

BeSafes sparkskydd med ficka för surfplatta gör det säkert att använda surfplattor under bilfärden. Surfplattan hålls på plats i en ficka som försluts med en säker knäppning. Sparkskyddet har genomgått krocktest och är ISOfix-kompatibelt.

298,50 kr 398,00 kr -25%

Sparkskydd med ipadficka för bakåtvänt åkande. Skyddar bilsätet från smuts.

298,00 kr 299,00 kr

Sparkskydd som skyddar ditt säte när ditt barn åker bakåtvänt. Sparkskyddet är lite tjockare och står emot ett visst tryck från frontbygeln. Sparkskyddet är också utrustat med hål för isofixfästa stolar.

99,00 kr 198,00 kr -50%

Sparkskydd för framåtvänt åkande som fästes på baksidan av framsätet. Resårband i nederkant som håller sätesskyddet snyggt på plats.

Visa 1 - 5 av 5 varor