Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksid...

Skydda dina sätten i bilen. För att skydda det sätet bilbarnstolen står i behöver man ha ett sparkskydd. Du sätter in sparkskyddet först och sedan bilbarnstolen uppe på skyddet. Sparkskyddet förhindrar slitage på bilsättet och skyddar från smuts. Vissa material förhindrar även att stolen glider. Det finns sparkskydd som skyddar framsätets baksida också. Dessa sparkskydd kallas famåtvänt. När barnen åker framåtvänt når barnen fram med fötterna till framförvarande säte. Ibland är skorna smutsiga och kan göra smutsavtryck på sätet. Prylficka kan också användas som ett skydd men som du även kan använda till att förvara saker i också. Prylfickan är utrustad med olika storlekar av fickor.

Läs mer ...
398,00 kr

Sparkskydd med ipadficka för bakåtvänt åkande. Skyddar bilsätet från smuts.

549,00 kr

Rear facing kit från BeSafe som innehåller: sparkskydd, spegel, solskydd, baby-on-board skylt och en bältessamlare.

99,00 kr 198,00 kr -50%

Sparkskydd för framåtvänt åkande. Fästes på baksidan av framsätena.

229,00 kr

Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.

199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

299,00 kr

Sparkskydd som skyddar ditt säte när ditt barn åker bakåtvänt. Sparkskyddet är lite tjockare och står emot ett visst tryck från frontbygeln. Sparkskyddet är också utrustat med hål för isofixfästa stolar.

199,00 kr

Fungerar både som sparkskydd och förvaringsplats för t ex rit och leksaker under färden.

199,00 kr

Stow'n Go hjälper dig och dina barn att hålla ordning på deras saker i bilen.

rating 1 omdöme
399,00 kr

Ultra Mat är den ultimata heltäckande bilbarnstolsmattan som skyddar stoppningen i bilsätet och ryggstödet mot revor och inbuktningar, som ofta händer när en bilbarnstol står fastspänd en längre tid på ett säte.

Visa 1 - 10 av 10 varor