Leveranser

Varorna skickas vanligtvis med Posten eller Schenker och hämtas ut på närmaste utlämningsställe eller hem i brevlådan, beroende på paket/brevstorlek. Du får en avi på SMS när paketet finns dig till handa.

Leveranstiden om inget annat anges är ca 2-3 arbetsdagar (helger och helgdagar ej inräknade) dock kan det i vissa fall ta upp till ca 10 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Leveransavgifter/Expeditionsavgift

Leveransavgiften varierar från 39 kr för brevpaket upp till 299 kr för hemleverans.

Brevpaket 39 kr
Brev skrymmande 59 kr
Hämta hos ombud 69 kr (Postombud alt Schenker ombud)
Hemleverans 299 kr (leverans hem till dörren)
Hämta i butik, Kristianstad, gratis, vi finns på Långebrogatan 18 i Kristianstad
Expeditionsavg. är inräknad i fraktpriserna ovan.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300 kr detta kommer på en separat faktura till dig. Har du valt att betala med faktura och inte löser ut ditt paket får du ändå betala faktura avgiften på 40 kr inkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.