Reducerat pris!
Hero Eco Feeding Start Kit MIST GREY

Hero Eco Feeding Start Kit MIST GREY

12-4405202

Fästs till HeroPlacemat med vakuum. Det gör den omöjlig att välta, men även superenkel att mikra eller diska. Tillverkad av majs, vilket gör den till det bästa alternativet för ditt barn och naturen. Locket gör det superenkelt att spara matrester, självklart säker för  diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

449,10 kr

-10%

499,00 kr


> Köp idag betala i slutet av augusti

Allt du behöver i ett kit!

Hej då smutsiga kläder och flygande tallrikar! HeroPlacemat är världsinnovationen som är ett måste för alla småbarnsföräldrar. Den patentsökta vakuum och magnetkopplingen låser fast både mattan, tallriken och haklappen mot bordet eller barnstolen. På detta sätt försvinner glipan mellan bordskanten och haklappen där maten normalt brukar trilla ner och landa i knät. Silikonmattan skyddar bordet och tallriken som är gjord i växtbaserat material sitter tryggt fast och går inte att slänga i golvet. Kitet innehåller även HeroEcoFeeding Spoon som pricken över i:et!

Inte bara en vanlig silikonmatta. I denna fästes enkelt HeroEcoPlate med hjälp utav vakuum och HeroBib med hjälp utav magnet  – innovativt!

 Det långa skaftet med den mjuka böjen gör att skeden balanserar perfekt i handen. Samtidigt som den smala änden passar perfekt i bebisens mun.

Färg Grå
Ålder 6 mån +, 6-12 mån, 12-18 mån, 18-24 mån