Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Med ett babygym aktiveras ditt barn med pedagogiska leksaker och många utvecklande aktiviteter.

 

Babygymfigurer Grå Jabadabado
198,00 kr

Bedårande leksaker till babygymmet i grått. Innehållande ett moln, en stjärna och en måne. Stjärnan spelar en vaggvisa för den lilla bebisen och molnet har en skallra inuti. De intressanta formerna och färgerna kommer roa och underhålla bebisen.

Babygymfigurer Rosa Jabadabado
198,00 kr

Bedårande leksaker till babygymmet i rosa. Innehållande ett moln, en stjärna och en måne. Stjärnan spelar en vaggvisa för den lilla bebisen och molnet har en skallra inuti. De intressanta formerna och färgerna kommer roa och underhålla bebisen.

Babygym trä natur Jabadabado
399,00 kr

Klassiskt babygym i trä i modern design som blir en fin detalj i barnrummet. Köp till Jabadabados mjuka baby gymleksaker så kommer ditt barn att få en härlig lekstund. Babygymet stimulerar utveckligen av barnets visuella och motoriska färdigheter.

Lekmatta 4 seasons Taf Toys
569,00 kr

Extra vadderad lekmatta från Taf Toys, vackert illustrerad med 4 årstider med fällbara sidor och mjukt tyg. Mysig och bra träning.

Aktivitetskudde Developmental Pillow Taf Toys
199,00 kr

Unikt designad maglägeskudde från Taf Toys för att stimulera barnet att lyfta upp huvud och hals. Den unikt designade kudden hjälper barnet att träna på att höja huvudet och nacken och förbättrar sin motoriska utveckling.

Activity play mat grey Done By Beer
999,00 kr

Babygym med en tjock mysig matta med quiltade prickar. Fem aktivitetsleksaker ingår som går att hänga i 13 olika positioner på babygymmets lekbågar.

Babygym Mumin Rätt Start
899,00 kr

Babygym med pedagogiska leksaker som stimulerar hörsel och känsel, med massor av funktioner och löstagbara Muminfigurer. Ett mjukt och mysigt babygym för de allra minsta.

Treetop Friends Babygym Pastell
1 099,00 kr

I Skip Hop superfina babygym kan din bebis få leka på sina egna villkor. Babygymmet ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson.

Babygym Musical Nature Taf Toys
934,00 kr

Babygym med många fina färger. Extra vadderat. Musik, ljus och många aktiviteter för er babys lek och utveckling.

Babygym Camping Cubs Skip Hop
1 099,00 kr

Skogsinspirerade mönster och strukturer ger det här babygymmet en lekfull campingkänsla. En baksida i nät med printat trädmönster förhöjer känslan av friluftsliv, en mjuk björnkudde och en mjuk lekmatta erbjuder flera utvecklande aktiviteter.

Babygym Elefant Rätt Start
849,00 kr

Snyggt och roligt gym i mjuka färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

Aktiveringsgym Done By Deer
899,00 kr

Flexibelt och stadigt gym som går att ställas där du vill. Flexibelt både på höjd och bredd.

Babygym Owl Patch Skip Hop
998,00 kr

Låt barnet upptäcka vänliga fåglar, mjuka textilier och lugnande ljud. Ett stort gym med fina naturinspirerade mönster och material. Owl Patch Babygym har 5 lekfulla multi-sensoriska hängande leksaker, 17 olika utvecklingsaktiviteter och 13 fästen för leksaker.

Ball Playnest Activity Gym Playgro
719,00 kr

Färgglatt gym som även kan användas som bollhav.

Lekmatta ABC Skip Hop
699,00 kr

ABC Lekmatta är en mjuk och utvecklande lekmatta så stor att det finns plats för en kompis.

Babygym ABC Skip Hop
1 099,00 kr

Skip Hop ABC Babygym är en kul familj av vilda djur, ljusa alfabetmönster och alla möjliga saker att lyssna, titta och känna på. De mjuka bågarna har flera fästen för fem djur som kan sitta högt, lågt och på mattan.

Babygym Pingu Rätt Start
799,00 kr

Snyggt och roligt gym i moderna färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

Babygym Take-to-Play TafToys
599,00 kr

Praktiskt ihopfällbart Babygym, för enkel förvaring och flyttbarhet.

Babygym Laban & Friends Rätt Start
599,00 kr 999,00 kr

Snyggt och roligt gym i moderna färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

Babygym Treetop Friends Skip Hop
1 099,00 kr

I Skip Hop superfina babygym kan din bebis få leka på sina egna villkor. Babygymmet ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustrat av Sandra Isaksson. Design: Sandra Isaksson

Visa 1 - 20 av 20 varor