Med ett babygym aktiveras ditt barn med pedagogiska leksaker och många utvecklande aktiviteter.

 

999,00 kr

Babygym med en tjock mysig matta med quiltade prickar. Fem aktivitetsleksaker ingår som går att hänga i 13 olika positioner på babygymmets lekbågar.

899,00 kr

Babygym med pedagogiska leksaker som stimulerar hörsel och känsel, med massor av funktioner och löstagbara Muminfigurer. Ett mjukt och mysigt babygym för de allra minsta.

1 099,00 kr

I Skip Hop superfina babygym kan din bebis få leka på sina egna villkor. Babygymmet ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson.

934,00 kr

Babygym med många fina färger. Extra vadderat. Musik, ljus och många aktiviteter för er babys lek och utveckling.

1 099,00 kr

Skogsinspirerade mönster och strukturer ger det här babygymmet en lekfull campingkänsla. En baksida i nät med printat trädmönster förhöjer känslan av friluftsliv, en mjuk björnkudde och en mjuk lekmatta erbjuder flera utvecklande aktiviteter.

849,00 kr

Snyggt och roligt gym i mjuka färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

899,00 kr

Flexibelt och stadigt gym som går att ställas där du vill. Flexibelt både på höjd och bredd.

599,00 kr 999,00 kr

Snyggt och roligt gym i moderna färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

998,00 kr

Låt barnet upptäcka vänliga fåglar, mjuka textilier och lugnande ljud. Ett stort gym med fina naturinspirerade mönster och material. Owl Patch Babygym har 5 lekfulla multi-sensoriska hängande leksaker, 17 olika utvecklingsaktiviteter och 13 fästen för leksaker.

719,00 kr

Färgglatt gym som även kan användas som bollhav.

699,00 kr

ABC Lekmatta är en mjuk och utvecklande lekmatta så stor att det finns plats för en kompis.

799,00 kr

Snyggt och roligt gym i moderna färgkombinationer med säkra och pedagogiska leksaker.

1 099,00 kr

Skip Hop ABC Babygym är en kul familj av vilda djur, ljusa alfabetmönster och alla möjliga saker att lyssna, titta och känna på. De mjuka bågarna har flera fästen för fem djur som kan sitta högt, lågt och på mattan.

599,00 kr

Praktiskt ihopfällbart Babygym, för enkel förvaring och flyttbarhet.

1 099,00 kr

I Skip Hop superfina babygym kan din bebis få leka på sina egna villkor. Babygymmet ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustrat av Sandra Isaksson. Design: Sandra Isaksson

Visa 1 - 15 av 15 varor