Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Leksaker för bilfärden med många roliga saker i glada fäger.
Bilbarnstolsleksak Taf Toys
349,00 kr

Billeksak från Taf Toys med mjuka figurer för barnets lek och utveckling i bilen. Perfekt aktivitetsleksak när barnet sitter i bilbarnstolen, Kan användas med en babyspegel. Färgglada mjuka hängande leksaker med skallror och ljud uppmuntrar utvecklingen av barnets sinnen och motorik.

Billeksak Car Wheel Toy Taf Toys
399,00 kr

Billeksak från Taf Toys, ratt och växelspak med ljud och ljus för barns utveckling och tidsfördriv när du reser med bil. Hjälper barnet att utveckla fin- och grovmotorik genom att vrida på ratten och dra i växelspaken och genom att trycka på aktivitetsknappar.

Backspegel Tropical Car Mirror Taf Toys
249,00 kr

Färgglad backspegel från Taf Toys för vuxnas koll på barnet inne i bilen. Håller förälder glad och lugn under körning.Enkel och bekvämt sätt för vuxna att hålla koll på- och få ögonkontakt med babyn, böjd spegel för maximal sikt.

Aktivitetsleksak Filippa swan Franck&Fischer
349,00 kr

Aktivitetsleksak med prasselpapper inuti, spegel och skallra för att aktivera barnet. Kardborreband för enkel upphängning i babygym, på sängkanten, i vagnen eller dylikt.

Aktivitetsspegel Skip Hop
249,00 kr

Se hur nöjd din lilla älskling blir när hon upptäcker sig själv i den söta barnsäkra Aktivitetsspegels, en spegel som ingår i kollektionen Treetop Friends från Skip Hop och är illustrerad av den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson.

Aktiveringsleksak Kooky Pyramid Taf Toys
199,00 kr

Aktiverar ditt barns olika sinnen genom färg, form och material.

Aktiveringsleksak Touch Cube Taf Toys
199,00 kr

Touch Cube utvecklar ditt barns olika sinnen och finmotorik.

Taf Toys Kooky Spiral Infant Car Toy
260,00 kr

Infant Car Toy, Bilstols leksak, med färgglada och mjuka dockor med skallror, musik och en baby-safe spegel, uppmuntra utvecklingen av barnets sinnen och motorik ålder: 0m +

Visa 1 - 8 av 8 varor