Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Greppvänliga bitleksaker och skallror.
per sida
Babyskallra Röd Jabadababo
99,00 kr

Söt greppvänlig träskallra med prickar på för de allra minsta.

Zoo bitleksak/ Badleksak 100% Naturgummi
99,00 kr

Kollektion med bitleksaker utformade som söta zoo-djur i mjuka pastellfärger. Tillverkade av hållbart naturgummi. 0 mån+. isplay 

Bitleksak Blombitis Rätt Start
49,00 kr

Bitleksak från Rätt Start fylld med vatten som kan kylas i kylskåp för att lindra kli och smärta när barnet får tänder. Helt fri och testad från skadliga kemikalier.

Träskallra Blå Brio Klassiker
89,00 kr

Bebisar älskar att göra sig hörda och med BRIOs klassiska träskallra, som är lätt att greppa, kan de göra just det. BRIOs bjällerskallra baby finns i flera olika färger.

Bitleksak Vattenbitis Ko Rätt Start
49,00 kr

Bitleksak från Rätt Start fylld med vatten som kan kylas i kylskåp för att lindra kli och smärta när barnet får tänder.

Marco the Monkey Vagnleksak
129,00 kr

mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik. 

Skip Hop Explore & More Rullskallra Bi
149,00 kr

Skip Hops rullskallror med välbekanta djuransikten lockar ditt barn till lek. Den mjuka gummikroppen har många hål som gör den lätt att greppa och utvecklar barnets fingerfärdighet. Rullskallran älskar att bli rullad, skakad och gungad. Mjuka bitringar och rörliga pärlor erbjuder ännu mer att utforska.

Snuttefilt Lucas Lamb Naturgummi/ 100% Ekologisk
189,00 kr

Mjuk snuttis som tröstar och samtidigt är skön att bita på för de allra minsta. Snuttisen Lucas huvud är tillverkat av hållbart naturgummi och kroppen i ekologisk bomull.

Aktivitetsboll med spegel- Naturgummi
149,00 kr

Alvin aktivitetsboll i naturgummi med spegel samt tyglappar i ekologisk bomull. Fin presentförpackning som består av återvunnen papp och sojafärg.

Bitring Jollein Graphic
79,00 kr

Prasslande bitring med grafiskt motiv.

Skallra/Bitring Virkad Hippo
109,00 kr

Söt virkad skallra med träring.

Baby Teething Links
69,00 kr

12 st färglada ringar från Kidsme. De går att ha både som bitringar och som ​en spännande aktivitetsleksak. Perfekt att fästa i vagnen, bilbarnstolen eller spälsängen.

Activity elphee blue Done By Deer
279,00 kr

Aktivitetsleksaken Elphee hjälper barnet att stimulera sinnena med sina 7 funktioner. Titta på färgerna och ränderna samt känna alla olika texturer.

Activity raffi powder Done By Deer
279,00 kr

Aktivitetsleksaken Raffi hjälper barnet att stimulera sinnena med sina 7 funktioner. Titta på färgerna och ränderna samt känna alla olika texturer.

Bitleksak med gummiring, Mumin
149,00 kr

Bitleksak med mjuk gummiring av naturgummi. Bitleksak med bitring av 100% naturgummi

Bitring Elefant Svart
69,00 kr

Bitring i silikon. Formen och storleken på bitringen gör att den är lätt för även de minsta barnen att greppa. Ena sidan av bitringen är täckt med en bubblig yta vilket hjälper lite extra mot det kliande tandköttet när tänder är på gång

Cheerful Cloud Rattle
69,00 kr

AKTIVITETER & FUNKTIONER: kul leksak att greppa och bita i. Spännande skallra med pärlor som rör sig i ringen.Plastringen är lätt att greppa och leka med.

Skip Hop Apa Bandana Buddies
229,00 kr

Bandana Buddies är ett gäng färggranna vänner som håller små händer sysselsatta. Barnet kan själv utforska olika mönster, material och ljud.

Vattenbitis, Tiger
49,00 kr

Vätskefylld bitleksak som är rolig att leka med samtidigt som den är skön att tugga på.

Skip Hop Katt Bandana Buddies
229,00 kr

Bandana Buddies är ett gäng färggranna vänner som håller små händer sysselsatta. Barnet kan själv utforska olika mönster, material och ljud.

Skallra Villas light swan Franck&Fischer
199,00 kr

Söt skallra i formen av en svan. Formen gör den mycket greppvänlig för ett litet barn. Mjukt och behagligt ljud i skallran, prasselpapper i vingarna.

Skallra Villas dark swan Franck&Fischer
199,00 kr

Söt skallra i formen av en svan. Formen gör den mycket greppvänlig för ett litet barn. Mjukt och behagligt ljud i skallran, prasselpapper i vingarna.

Aktivitetsleksak Filippa swan Franck&Fischer
349,00 kr

Aktivitetsleksak med prasselpapper inuti, spegel och skallra för att aktivera barnet. Kardborreband för enkel upphängning i babygym, på sängkanten, i vagnen eller dylikt.

Panda Teether Hevea
129,00 kr

Prisbelönt Panda-bitis i 100% naturgummi. Den formbara gummibitisen uppmuntrar barnets naturliga bitande.Fri från ftalater, färger, PVC & EVAtane, silikon och BPA.

Visa 1 - 24 av 82 varor