Fanfan The Fawn Bitleksak Naturgummi

95-616340

Fanfan The Fawn stimulerar ditt barns alla sinnen väldigt tidigt.

Fanfans form och 15 centimeters längd är perfekta för barnets små

händer. Handmålad med livsmedelsbaserade färger (t.ex. svart ris).

Varje leksak är unik. Innehåller inte BPA, ftalater, PVC eller andra kemikalier.Tillfälligt slut! Sänd din epostadress så får du meddelande när varan åter är i lager!

199,00 kr


> Köp idag betala i slutet av februari

Syn: De mörka och kontrasterande fläckar över kroppen ger visuell stimulans och gör Fanfan lätt att känna igen för barnet och gör sig snabbt till ett välbekant och lugnande föremål.

Hörsel: Fanfans ljud när man trycker på henne håller barnet road och stimulerar barnets hörsel och hjälper även barnet att förstå sambandet mellan orsak och verkan.

Smak: Fanfan är mycket flexibel och har massor av delar för barnet att tugga på (öron, nos, ben). Fanfan är perfekt för en lugnande effekt när babyn har ont i tandköttet vid tandsprickning och är helt säker. Sophie är tillverkad av 100% naturligt gummi och livsmedels färg.

Känsel: Fanfan är perfekt för babyns små händer. Den är mycket lätt och dess långa ben är lätt för barnet att greppa. Fanfan är väldigt mjuk precis som barnets mamma som stimulerar lugnande psykologiska och känslomässiga reaktioner.

Lukt: Doften av naturgummi (från Hevea trädet) gör Fanfan väldigt speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland alla sina andra leksaker.
Passar för bebisar från 0-3 månaders ålder.

Ålder 0 +, 1 mån +, 12-18 mån, 3 mån +, 6 mån +, 6-12 mån
Färg Beige