Signaturmaterialet i BRIOs leksaker har alltid varit och förblir trä.
per sida
129,00 kr

BRIOs klassiska racerbilar visar vägen. Lätta att greppa och leka med för barn i alla åldrar. Finns nu också i naturligt trä.

995,00 kr

Denna nydesignade gunghäst har inspirerats från den första leksaken som BRIO sålde 1907, Osbyhästen.

329,00 kr

Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr! Med detta lekfulla tåg finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Enkelt för det lilla barnet!

119,00 kr

Håll takten med dessa härliga skakisar! De båda skakisarna låter olika varandra. Med BRIOs musikinstrument kan hela familjen vara med och utforska nya toner.

119,00 kr

Möt Minimyran! Tillräckligt liten för små händer men stor nog för att göra ett stort intryck. Se hur denna klassiska BRIO-leksak guppar med huvudet upp och ned när den puttas framåt.

229,00 kr

Spegel, spegel på golvet där, säg vad som roligast i världen är?! Att undersöka denna leksak så klart. Kulorna rör sig upp och ned på pinnarna och spegeln bidrar med visuell stimulans. De mjuka plastkanterna är stötdämpande.

269,00 kr

När du har monterat den här på barnstolen eller på bordet framför ditt barn, kan du räkna med att den snor all uppmärksamhet. När du sätter fart på hjulet låter det, samtidigt som de färgglada BRIO-ikonerna snurrar runt.

159,00 kr

Med mjuka former, spännande effekter och sin nästan hypnotiska förmåga att hålla sig upprätt, är det här en idealisk första leksak! Pedagogisk leksam designad för att utveckla barnets sinnen.

119,00 kr

Möt Minihumlan! Tillräckligt liten för små händer, men stor nog för att göra ett stort intryck. Du kan peta och putta på denna humla hur mycket som helst, för detta är den lugna och snälla humletypen.

249,00 kr

Gör verklighet av dina arkitektidéer med det här setet med 25 klossar, inklusive 7 olika former med en rad olika färger. Bygg högt, bygg brett, bygg hur som helst.

129,00 kr

Ta ett bett! Denna bitring är inte bara en lindrande tröst när de första tänderna börjar titta fram, utan bidrar också med intressant underhållning tack vare de inre kulorna som ger ifrån sig ett skramlande ljud.

169,00 kr

Upptäckterna är många med detta paket innehållandes två olika skallror. Testa skallran med kulan som åker från sida till sida eller lek med den andra skallra vars spännande ringar gjorda av olika material, passar inuti varandra. Skallrorna är viktiga verktyg för spädbarnet som ska lära sig nya färdigheter.

249,00 kr

Skapa nya mästerverk med denna xylofon.

219,00 kr

Detta är det perfekta instrumentet även för de minsta musikerna.

995,00 kr

Den ikoniska taxen från 50-talet är här som åkleksak för att få nya kompisar.

249,00 kr

Låt de yngsta ambulansförarna köra patienten till sjukhuset med den här klassiska dragleksaken i trä. Ambulans från ca 12 månader+

249,00 kr

Låt de yngsta poliserna ta kontroll över körningen med den här klassiska dragleksaken i trä. Polisbil att köra från 12 månader+

169,00 kr

Låt ditt barn träna på att gå, samtidigt som träfisken simmar bakom med sina naturtrogna rörelser.

229,00 kr

Storlek: 9,1 x 11,4 x 14,5 cmMan kan dra Zebran efter sig i ett snöre som är fäst i Zebran

289,00 kr

Gammal hund lär barnen sitta.

418,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

409,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

Visa 1 - 24 av 50 varor