Signaturmaterialet i BRIOs leksaker har alltid varit och förblir trä.
per sida
329,00 kr

Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr! Med detta lekfulla tåg finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Enkelt för det lilla barnet!

119,00 kr

Håll takten med dessa härliga skakisar! De båda skakisarna låter olika varandra. Med BRIOs musikinstrument kan hela familjen vara med och utforska nya toner.

119,00 kr

Möt Minimyran! Tillräckligt liten för små händer men stor nog för att göra ett stort intryck. Se hur denna klassiska BRIO-leksak guppar med huvudet upp och ned när den puttas framåt.

229,00 kr

Spegel, spegel på golvet där, säg vad som roligast i världen är?! Att undersöka denna leksak så klart. Kulorna rör sig upp och ned på pinnarna och spegeln bidrar med visuell stimulans. De mjuka plastkanterna är stötdämpande.

269,00 kr

När du har monterat den här på barnstolen eller på bordet framför ditt barn, kan du räkna med att den snor all uppmärksamhet. När du sätter fart på hjulet låter det, samtidigt som de färgglada BRIO-ikonerna snurrar runt.

159,00 kr

Med mjuka former, spännande effekter och sin nästan hypnotiska förmåga att hålla sig upprätt, är det här en idealisk första leksak! Pedagogisk leksam designad för att utveckla barnets sinnen.

119,00 kr

Möt Minihumlan! Tillräckligt liten för små händer, men stor nog för att göra ett stort intryck. Du kan peta och putta på denna humla hur mycket som helst, för detta är den lugna och snälla humletypen.

249,00 kr

Gör verklighet av dina arkitektidéer med det här setet med 25 klossar, inklusive 7 olika former med en rad olika färger. Bygg högt, bygg brett, bygg hur som helst.

169,00 kr

Upptäckterna är många med detta paket innehållandes två olika skallror. Testa skallran med kulan som åker från sida till sida eller lek med den andra skallra vars spännande ringar gjorda av olika material, passar inuti varandra. Skallrorna är viktiga verktyg för spädbarnet som ska lära sig nya färdigheter.

249,00 kr

Skapa nya mästerverk med denna xylofon.

249,00 kr

Låt de yngsta poliserna ta kontroll över körningen med den här klassiska dragleksaken i trä. Polisbil att köra från 12 månader+

169,00 kr

Låt ditt barn träna på att gå, samtidigt som träfisken simmar bakom med sina naturtrogna rörelser.

229,00 kr

Storlek: 9,1 x 11,4 x 14,5 cmMan kan dra Zebran efter sig i ett snöre som är fäst i Zebran

159,00 kr 229,00 kr

Redo för start! Denna klassiska träleksak från BRIO tar dig till nya höjder.

119,00 kr

Redo att lyfta! Denna BRIO-leksak med rötter i det klassiska arvet tar dig till nya höjder. Propellern snurrar med hjälp av din fantasi och hjulen hjälper dig med en säker och mjuk start och landning.

289,00 kr

Gammal hund lär barnen sitta.

418,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

409,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

169,00 kr

Möt en riktig klassiker från 1958 som väcker många minnen till liv. En trogen hund som alltid viftar på svansen och aldrig skäller.

995,00 kr

Våra dragleksaker är säkerhetstestade och har stabila hjul.

239,00 kr

I klassiska färger bygger du ett fint tåg i trä som inte behöver spår för att ta sig fram. 11 delar med inbyggda magneter sätter leken i rullning.

189,00 kr

Vem vill följa med på färden? Visa vägen och dra med tåget ut på äventyr.

239,00 kr

En kul följeslagare. En anka som följt flera generationer

Visa 1 - 24 av 52 varor