Signaturmaterialet i BRIOs leksaker har alltid varit och förblir trä.
per sida
249,00 kr

Färgade träklossar som är roligt för barnen att bygga med.

329,00 kr

Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr! Med detta lekfulla tåg finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Enkelt för det lilla barnet!

119,00 kr

Håll takten med dessa härliga skakisar! De båda skakisarna låter olika varandra. Med BRIOs musikinstrument kan hela familjen vara med och utforska nya toner.

119,00 kr

Möt Minimyran! Tillräckligt liten för små händer men stor nog för att göra ett stort intryck. Se hur denna klassiska BRIO-leksak guppar med huvudet upp och ned när den puttas framåt.

229,00 kr

Spegel, spegel på golvet där, säg vad som roligast i världen är?! Att undersöka denna leksak så klart. Kulorna rör sig upp och ned på pinnarna och spegeln bidrar med visuell stimulans. De mjuka plastkanterna är stötdämpande.

269,00 kr

När du har monterat den här på barnstolen eller på bordet framför ditt barn, kan du räkna med att den snor all uppmärksamhet. När du sätter fart på hjulet låter det, samtidigt som de färgglada BRIO-ikonerna snurrar runt.

119,00 kr

Möt Minihumlan! Tillräckligt liten för små händer, men stor nog för att göra ett stort intryck. Du kan peta och putta på denna humla hur mycket som helst, för detta är den lugna och snälla humletypen.

249,00 kr

Gör verklighet av dina arkitektidéer med det här setet med 25 klossar, inklusive 7 olika former med en rad olika färger. Bygg högt, bygg brett, bygg hur som helst.

169,00 kr

Upptäckterna är många med detta paket innehållandes två olika skallror. Testa skallran med kulan som åker från sida till sida eller lek med den andra skallra vars spännande ringar gjorda av olika material, passar inuti varandra. Skallrorna är viktiga verktyg för spädbarnet som ska lära sig nya färdigheter.

249,00 kr

Skapa nya mästerverk med denna xylofon.

249,00 kr

Låt de yngsta poliserna ta kontroll över körningen med den här klassiska dragleksaken i trä. Polisbil att köra från 12 månader+

169,00 kr

Låt ditt barn träna på att gå, samtidigt som träfisken simmar bakom med sina naturtrogna rörelser.

119,00 kr

Redo att lyfta! Denna BRIO-leksak med rötter i det klassiska arvet tar dig till nya höjder. Propellern snurrar med hjälp av din fantasi och hjulen hjälper dig med en säker och mjuk start och landning.

418,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

409,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

169,00 kr

Möt en riktig klassiker från 1958 som väcker många minnen till liv. En trogen hund som alltid viftar på svansen och aldrig skäller.

995,00 kr

Våra dragleksaker är säkerhetstestade och har stabila hjul.

239,00 kr

I klassiska färger bygger du ett fint tåg i trä som inte behöver spår för att ta sig fram. 11 delar med inbyggda magneter sätter leken i rullning.

189,00 kr

Vem vill följa med på färden? Visa vägen och dra med tåget ut på äventyr.

239,00 kr

En kul följeslagare. En anka som följt flera generationer

269,00 kr

Trä mot trä klappar mot varandra när hjulet snurras och får små händer med. Vad heter djuret och vad äter det? Vänd på bilden och se efter. Uppmuntrar till interaktion och historieberättande. Hjulet snurrar runt och runt och träbitarna snurrar runt sin egen axel.

329,00 kr

Lägg en lång, slingrande bana på golvet.

229,00 kr

Den klassiska bultbrädan är lika populär idag som när den introducerades 1957. Barnet övar upp sin koncentration och öga-hand koordination när det bankar ner bultarna.

269,00 kr

Gammal hund lär barnen sitta.

379,00 kr

En träleksak i klassisk BRIO design. Den flexibla kranen och de olika klossarna ger barnet möjlighet att hitta på kreativa lösningar och fantasifulla lekar som sträcker sig både högt och lågt. Uppmuntar koordination och problemlösning.

289,00 kr

En träleksak i klassisk BRIO design. Dubbelt så roligt och lärorikt – det här är både en dragleksak och en finurlig konstruktionsleksak med bitar som kan staplas både vertikalt och horisontellt.

429,00 kr

50st färgglada klossar att bygga och stapla med.

279,00 kr

Den här flitiga vännen drar inte sitt strå till stacken, men väl ett ägg. Dra i snöret och se ägget tumla runt på ryggen. Dragmyra med ägg. 19 månader +

519,00 kr

Se fram emot många långkok på den här svarta spisen i BRIO-design.

89,00 kr

Bebisar älskar att göra sig hörda och med BRIOs klassiska träskallra, som är lätt att greppa, kan de göra just det. BRIOs bjällerskallra baby finns i flera olika färger.

129,00 kr

BRIOs klassiska racerbilar visar vägen. Lätta att greppa och leka med för barn i alla åldrar. Finns nu också i naturligt trä.

995,00 kr

Denna nydesignade gunghäst har inspirerats från den första leksaken som BRIO sålde 1907, Osbyhästen.

159,00 kr

Med mjuka former, spännande effekter och sin nästan hypnotiska förmåga att hålla sig upprätt, är det här en idealisk första leksak! Pedagogisk leksam designad för att utveckla barnets sinnen.

129,00 kr

Ta ett bett! Denna bitring är inte bara en lindrande tröst när de första tänderna börjar titta fram, utan bidrar också med intressant underhållning tack vare de inre kulorna som ger ifrån sig ett skramlande ljud.

219,00 kr

Detta är det perfekta instrumentet även för de minsta musikerna.

995,00 kr

Den ikoniska taxen från 50-talet är här som åkleksak för att få nya kompisar.

249,00 kr

Låt de yngsta ambulansförarna köra patienten till sjukhuset med den här klassiska dragleksaken i trä. Ambulans från ca 12 månader+

229,00 kr

Storlek: 9,1 x 11,4 x 14,5 cmMan kan dra Zebran efter sig i ett snöre som är fäst i Zebran

289,00 kr

Gammal hund lär barnen sitta.

249,00 kr

Former för små problemlösare.

199,00 kr

Klara färger och spännande former att kombinera på höjden och bredden. De inbyggda magneterna gör det extra lätt att stapla klossarna på varandra och bygga höga torn av runda klot och kvadratiska kuber. Innehåller 6 träklossar och 2 klot att stapla.

229,00 kr

Vår klassiska stapelleksak i trä tränar

219,00 kr

Här finns mycket att göra – ring i klockan, knuffa iväg bilen och flytta stegen. Låt fantasin ge gnista åt leken! En leksak som roar i flera timmar.

239,00 kr

En klassisk träleksak i Briodesign. Låt biet följa med och buzzz…Du kommer att höra det surra bredvid dig.

239,00 kr

En träleksak i klassisk BRIO design. En dragleksak som uppmuntrar till barnens första steg. Giraffen följer med och vänder huvudet så länge man drar i det gula snöret.

439,00 kr

Leksaken som håller jämna steg med barnets utveckling.

Visa 1 - 48 av 50 varor