Här hittar du många fantastiska produkter som kan underlätta för dig under din graviditet.
809,10 kr 899,00 kr -10%

Candide Multi Sovorm är en multifunktionell kudde som med sin ergonomiska form ger ett maximalt stöd för den gravida kvinnan. Sovormen kan även användas som en amningskudde eller som stöd när barnet lär sig sitta eller för att öva upp nackmuskelaturen. Vid problem med foglossning eller andra åkommor som kan uppstå under en graviditet fungerar sovormen...

799,00 kr

Mamma Mia är ett brett foglossningsbälte som ger ett jämnt och stabilt stöd över ditt bäcken. Mamma Mia ger ett bekvämt lyft under en extra stor mage och är lätt att justera när magen växer. Den tilltagna bredden i kombination med det mjuka materialet gör den särskilt skön att använda. Mjukt positioneringsbälte med stabila stödband.

149,00 kr

Bekvämlighet och stöd för mage och rygg är viktigt under graviditeten. Carriwell stödgördel är designad för diskret och bekvämt stöd för mage, rygg och bäcken. Den ger en uppåtlyftande känsla och avlastar rygg och bäcken.

449,00 kr

Justerbar maggördel i ekologisk bomull för tiden efter förlossning.

149,00 kr

Bekvämlighet och stöd för mage och rygg är viktigt under graviditeten. Carriwell stödgördel är designad för diskret och bekvämt stöd för mage och rygg och ger en uppåtlyftande känsla.

399,00 kr 599,00 kr

Hos en gravid kvinna ligger fostret placerat långt fram och utsätts vid en kollision av extrema krafter. BeSafe Gravidbälte styr bilens midjebälte bort från magen och fostret och istället ner mot mammans lår.

0,00 kr 99,00 kr

Bella Band kan användas redan tidigt i graviditeten, under graviditeten och efter graviditeten.

0,00 kr 99,00 kr

Bella Band kan användas redan tidigt i graviditeten, under graviditeten och efter graviditeten.

279,00 kr

Mamma Fix är ett foglossningsbälte/gravidbälte som ger ett effektivt stöd över ditt bäcken.

229,00 kr

Carriwell Flex-Belt gör vanliga byxor och kjolar till gravidkläder.

Visa 1 - 10 av 10 varor