Inställningar Cookies
Inställningar Cookies

Varumärken

Det finns 130 varumärken
 • 2ME

  Målet med samtliga 2Me produkter är att det skall ge föräldrar bra produkter i förhållande till priset. Detta sker med högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet samt lätta att hantera för vuxna. Samtliga 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets standards.2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s ledning/produkt team.

 • 4P

  4P distribuerar designade produkter för baby och barn. 4P har funnits sen 2006 och deras huvudkontor ligger i Stockholm. Dom har ca 25 varumärken i sin portfölj De har produkter från varumärken som ex. AddBaby, Axso, In the Pocket Baby, Peltor, KG Design, Infoband, m.fl

 • 7 AM

  Grundat av franska designern Rebecca Campora, 7 A.M.® ENFANT erbjuder ett brett utbud av mångsidiga, stads- och eleganta baby tillbehör som är kombinerarat med god design, mode och mångsidighet. Rebecca Camporas filosofi är att nå föräldrarnas önskemål och behov genom att förutse trender och mode. Hennes moderna men ändå enkel vision har förstärkt den starka identitet för märket och är nu mycket framgångsrika i alla världsdelar. Tillverkad av de finaste materialen och enastående hantverk, ger 7 A.M.® Enfant ger konceptet tillsammans innovation, kvalitet, form, funktion och ett unikt utseende.

 • AddBaby

  AddBaby startades i Sverige 2007.
  Den första produkten var bananskalet. Den togs fram för att förhindra att bananen blir mosad i väskan och blev snabbt en försäljningssuccé som lade grunden till AddBabys nuvarande sortiment. Iidag innehåller sortimentet ett trettiotal eftertraktade produkter.

  F
  okus ligger på att utveckla produkter med en enkel och ren design som med smarta funktioner hjälper barnfamiljer i deras vardag. AddBaby krånglar inte till det och eftersträvar prisnivåer som alla har råd med. Till skillnad från många andra varumärken har dom medvetet valt att lägga en stor del av tillverkningen i Sverige, trots de högre kostnader som detta medför, men med en större kontroll och säkerhet. Detta uppskattas av kunder.

 • AeroSleep

  AeroMoovs luftskikt hindrar barn från att svettas i barnvagnen eller i bilbarnstol.Den speciella lagret håller barnet fräsch och torr och säkerställer att utflykter och resor har bästa förutsättningarna för ditt barn!

 • Ali Industrier

  Ali-Industrier är en svensk tillverkare och grossist inom baby- och babytillbehörsbranschen. Alis återförsäljare  återfinns i Sverige och Norge och deras sortiment består till övervägande del av "mjuka" produkter så som filtar, sängkläder, dopklänningar och åkpåsar, men de säljer även en del leksaker, badtillbehör. 

  Ali besöker regelbundet internationella branschmässor för att kunna erbjuda butikerna nya, intressanta produkter.  Någon eller några gånger per år ställer dom även ut på svenska mässor.

 • Amvina

  Amvina grundades 2003 av Ruby och Mats Planberg. Huvudkontor och lager finns i Täby, norr om Stockholm. År 2016 sysselsätter Amvina 11 personer. Amvina hade redan från början målet att sälja starka varumärken av bästa kvalitet till babybutiker i Skandinavien.

  Amvina importerar och distribuerar baby-, barn-, gravid- och mammaprodukter till hela Skandinavien. Amvina ställer höga krav på både design, säkerhet och funktion. Det är självklart för dem. Amvina väljer noggrant ut de produkter och varumärken som de tar in.
  Amvina importerar och representerar varumärken som Diono, Doona, Hippychick, Nattou, Skip Hop och Vinter & Bloom.

 • Anita

  Anita är ett tyskt familjeföretag som har funnits sedan 1886. Anita är ett exklusivt märke med stor fokus på kvalitet och komfort. De har fokuserat på proteser samt behåar för protes där fokus ligger på passform med vacker design. De har även utvecklat sitt sortiment med sport BH i större storlekar med och utan bygel, amningsbehåar och även badkollektion för protes och utan protes.

 • Avent

  Avent erbjuder produkter som babyvakter med modern teknik, produkter för amning, flaskmatning med väl utvecklade produkter , nappar, sterilisator, babyvård samt produkter för dricka och äta.

 • AxKid

  Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin: bakåtvänt är säkrast!

  Axkid använder den senaste tillverkningstekniken och alla deras bilbarnstolar är givetvis godkända enligt den senaste Europeiska teststandarden ECE r44/04 för barnsäkerhet.

 • Bababing

  Baba Bing har till uppgift att utforma inspirerande, moderna, praktiska och prisvärda babyprodukter för att hjälpa föräldern i vardagen. Baba Bing har stor erfarenhet vare sig det gäller produktens konstruktion eller kvalitet.

 • Baby Björn

  För produkter som ska användas av känsliga nyfödda och småbarn (t.ex. våra bärselar) vänder BabyBjörn sig till medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. På så sätt har Baby Björn alltid experters godkännande av de olika säkerhetsaspekterna i en produkt. Det kan t.ex. vara att designen är riktig för barnets höfter, att det nyfödda barnet har ett tillräckligt huvudstöd eller att våra användarinstruktioner tolkas som vi tänkt.

 • Baby Dan

  Uppfinningsrikedom
  Baby Dan är inspirerade av barnens  naturliga nyfikenhet  och frågvishet. Det hjälper dom att utveckla och förbättra produkter så att de är spännande, praktiska och säkra.

  Trygghet
  Baby Dan
  -skapar och ökar säkerheten för familjer med barn
  -tillverkar efter de högsta säkerhetsstandarderna
  -använder material av högsta kvalitet och tillverkningsprocesser

  Ansvar
  Baby Dan tar producentansvaret på allvar
  -Lösningar som du och ditt barn kan vara 100% trygga med.
  -ISA miljöcertifiering
  -evaluerar löpande material och produktionsmetoder
  -ställer höga krav på våra leverantörer via bindande uppförandekoder

 • Baby Jogger

  Baby Jogger är en barnvagnstillverkare som satsar på innovation, kvalitet, säkerhet och unika funktioner.
  Unikt för Baby Jogger är vagnarnas ihopfällnings med endast ett handgrepp. "Quick Fold Technology" Deras vagnar monteras från början till slut utav en och samma person för att eliminera misstag.

 • Babylonia

  Viktigast av allt, LITA PÅ DITT BARN. Om barnet inte är bekvämt, sitter det för hårt, är det varm eller vad det än är, så talar han/hon om det. Om han/hon somnar eller glatt observerar omvärlden, då är allt bra. Att bära sitt barn nära innebär att du oftast kan läsa av barnets kroppsspråk innan han/hon blir ledsen och på så sätt talar om att någonting inte är så bra.

 • BabyNord

  BabyNord distrubuerar produkter passande för gravida och småbarnsföräldrar till butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  BabyNord ställer höga krav på produkter de distrubuerar, marknadsföra och säljer. Det ska vara produkter som ligger BabyNord varmt om hjärtat och som underlättar eller förgyller vardagen för gravida, föräldrar och barn. De ser gärna att produkterna värnar om människa och miljö samt är ekologiska.

  Förutom höga krav på kvalitet tycker BabyNord att det är viktigt hur produkterna är framställda. Flera av de varumärken de arbetar med är tillverkade i "Fair Trade". Läs gärna mer om vad "Fair Trade" innebär.

  BabyNord startades av Louise och Håkan Fredriksson 2005 som handelsbolag under namnet NordDistribution. År 2006 blev det aktiebolag under namnet BabyNord AB.

 • BabyZen

  För Babyzen är målet att skapa den perfekta barnvagnen

  BABYZEN bildades av en grupp franska individualister med olika bakgrund som alla brann för samma sak; att förbättra mobiliteten för småbarnsfamiljen. 

  Babyzen YOYO lanserades 2012 och har sedan dess blivit omtalad globalt för sin enkla hopfällning och att den ryms på kabinhyllan.

  Från nyfödd till toddler med en maxvikt på 23 kg.

 • BamBam

  BamBam är ett holländskt märke med internationell stil. Bambam erbjuder vackraste babypresenter för barn från 0-1 år. Varumärket bambam har funnits i tjugo år och följer trender, men alltid med en klassisk toutch.  Produkterna är av hög kvalitet och även mycket prisvärd. Du kan känna igen varumärket bambam på dess motiv kronan. Mode och stil är viktigt för deras konceptet. Bambam utvecklas för föräldrarnas behov och livsstil.

 • Bambino

  Bambinos produkter säljs idag i Sverige och Norge. Deras kärnvärden är enkelhet, funktion och glädje i vardagen. Med  smarta, funktionella och färgglada produkter vill de underlätta matstunden för dig och ditt barn och bidra till matglädje i vardagen.Bambino har underlättat för barn och föräldrar sedan 1950-talet. Grunden för deras verksamhet är gedigen erfarenhet av barns behov och välbefinnande. Produktutvecklingen sker på huvudkontoret i Stockholm och baserar sig på ditt och ditt barns behov. Bambino lyssnar och lär av er konsumenter, det är ju ni som vet bäst vad ni behöver!

 • Barnsängsfabriken

  Barnsängsfabriken är ett familjeföretag och det är den enda tillverkaren av barnstolen Hokus-Pokus. Så har det varit med sedan 1967 då första barnstolen Hokus-Pokus tillverkades.

  Den klassiska barnstolen Hokus Pokus finns idag i över 200 färgkombinationer.

  Sedan 1981 har produktionen legat i Bjärnum och det finns inga planer att förändra det.

 • BeSafe

  HTS BeSafe AS är ett norskt företag som grundades i Krøderen. Här ligger idag företagets huvudkontor och en av deras fabriker. HTS Besafe AS är ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter med hög kvalité och högt säkerhetstänk.

  BeSafe driver idag genom noggrant utvalda distributörer en världsomfattande export till över 40 länder.

  BeSafes drivande kraft är att skydda det absolut mest värdefulla för oss: Våra barn! Besafe har som mål att utveckla säkrast möjliga bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter för barn i alla åldrar.

  BeSafes vision är att inga barn ska skadas allvarligt i trafikolyckor.

 • Big Small Company

  Big Small Company ärett litet finskt familjeföretag som grundades 2009.
  Deras fokus ligger på distribution till butiker för utvalda varumärken.
  Företaget koncentrerar sig på högkvalitativa produkter som har en positiv effekt på vårt personliga liv.
  Big Small tror verkligen att små val gör stora skillnader.

  Företaget distribuerar produkter som redan har en erkänd  kvalitetsmedvetenhet hos människor.
  Dessa produkter pass perfekt in i den skandinaviska levnadsstandareden.

Visa 1 - 24 av 130 varor