Varumärken

Det finns 132 varumärken
 • 2ME

  Målet med samtliga 2Me produkter är att det skall ge föräldrar bra produkter i förhållande till priset. Detta sker med högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet samt lätta att hantera för vuxna. Samtliga 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets standards.2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s ledning/produkt team.

 • 4P

  4P distribuerar designade produkter för baby och barn. 4P har funnits sen 2006 och deras huvudkontor ligger i Stockholm. Dom har ca 25 varumärken i sin portfölj De har produkter från varumärken som ex. AddBaby, Axso, In the Pocket Baby, Peltor, KG Design, Infoband, m.fl

 • 7 AM

  Grundat av franska designern Rebecca Campora, 7 A.M.® ENFANT erbjuder ett brett utbud av mångsidiga, stads- och eleganta baby tillbehör som är kombinerarat med god design, mode och mångsidighet. Rebecca Camporas filosofi är att nå föräldrarnas önskemål och behov genom att förutse trender och mode. Hennes moderna men ändå enkel vision har förstärkt den starka identitet för märket och är nu mycket framgångsrika i alla världsdelar. Tillverkad av de finaste materialen och enastående hantverk, ger 7 A.M.® Enfant ger konceptet tillsammans innovation, kvalitet, form, funktion och ett unikt utseende.

 • AddBaby

  AddBaby startades i Sverige 2007.
  Den första produkten var bananskalet. Den togs fram för att förhindra att bananen blir mosad i väskan och blev snabbt en försäljningssuccé som lade grunden till AddBabys nuvarande sortiment. Iidag innehåller sortimentet ett trettiotal eftertraktade produkter.

  F
  okus ligger på att utveckla produkter med en enkel och ren design som med smarta funktioner hjälper barnfamiljer i deras vardag. AddBaby krånglar inte till det och eftersträvar prisnivåer som alla har råd med. Till skillnad från många andra varumärken har dom medvetet valt att lägga en stor del av tillverkningen i Sverige, trots de högre kostnader som detta medför, men med en större kontroll och säkerhet. Detta uppskattas av kunder.

 • AeroSleep

  AeroMoovs luftskikt hindrar barn från att svettas i barnvagnen eller i bilbarnstol.Den speciella lagret håller barnet fräsch och torr och säkerställer att utflykter och resor har bästa förutsättningarna för ditt barn!

 • Ali Industrier

  Ali-Industrier är en svensk tillverkare och grossist inom baby- och babytillbehörsbranschen. Alis återförsäljare  återfinns i Sverige och Norge och deras sortiment består till övervägande del av "mjuka" produkter så som filtar, sängkläder, dopklänningar och åkpåsar, men de säljer även en del leksaker, badtillbehör. 

  Ali besöker regelbundet internationella branschmässor för att kunna erbjuda butikerna nya, intressanta produkter.  Någon eller några gånger per år ställer dom även ut på svenska mässor.

 • Amvina

  Amvina grundades 2003 av Ruby och Mats Planberg. Huvudkontor och lager finns i Täby, norr om Stockholm. År 2016 sysselsätter Amvina 11 personer. Amvina hade redan från början målet att sälja starka varumärken av bästa kvalitet till babybutiker i Skandinavien.

  Amvina importerar och distribuerar baby-, barn-, gravid- och mammaprodukter till hela Skandinavien. Amvina ställer höga krav på både design, säkerhet och funktion. Det är självklart för dem. Amvina väljer noggrant ut de produkter och varumärken som de tar in.
  Amvina importerar och representerar varumärken som Diono, Doona, Hippychick, Nattou, Skip Hop och Vinter & Bloom.

 • Anita

  Anita är ett tyskt familjeföretag som har funnits sedan 1886. Anita är ett exklusivt märke med stor fokus på kvalitet och komfort. De har fokuserat på proteser samt behåar för protes där fokus ligger på passform med vacker design. De har även utvecklat sitt sortiment med sport BH i större storlekar med och utan bygel, amningsbehåar och även badkollektion för protes och utan protes.

 • Avent

  Avent erbjuder produkter som babyvakter med modern teknik, produkter för amning, flaskmatning med väl utvecklade produkter , nappar, sterilisator, babyvård samt produkter för dricka och äta.

 • AxKid

  Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin: bakåtvänt är säkrast!

  Axkid använder den senaste tillverkningstekniken och alla deras bilbarnstolar är givetvis godkända enligt den senaste Europeiska teststandarden ECE r44/04 för barnsäkerhet.

 • Bababing

  Baba Bing har till uppgift att utforma inspirerande, moderna, praktiska och prisvärda babyprodukter för att hjälpa föräldern i vardagen. Baba Bing har stor erfarenhet vare sig det gäller produktens konstruktion eller kvalitet.

 • Baby Björn

  Det kan t.ex. vara att designen är riktig för barnets höfter, att det nyfödda barnet har ett tillräckligt huvudstöd eller att våra användarinstruktioner tolkas som vi tänkt.

 • Baby Dan

  Uppfinningsrikedom
  Baby Dan är inspirerade av barnens  naturliga nyfikenhet  och frågvishet. Det hjälper dom att utveckla och förbättra produkter så att de är spännande, praktiska och säkra.

  Trygghet
  Baby Dan
  -skapar och ökar säkerheten för familjer med barn
  -tillverkar efter de högsta säkerhetsstandarderna
  -använder material av högsta kvalitet och tillverkningsprocesser

  Ansvar
  Baby Dan tar producentansvaret på allvar
  -Lösningar som du och ditt barn kan vara 100% trygga med.
  -ISA miljöcertifiering
  -evaluerar löpande material och produktionsmetoder
  -ställer höga krav på våra leverantörer via bindande uppförandekoder

 • Baby Jogger

  Baby Jogger är en barnvagnstillverkare som satsar på innovation, kvalitet, säkerhet och unika funktioner.
  Unikt för Baby Jogger är vagnarnas ihopfällnings med endast ett handgrepp. "Quick Fold Technology" Deras vagnar monteras från början till slut utav en och samma person för att eliminera misstag.

 • Babylonia

  Viktigast av allt, LITA PÅ DITT BARN. Om barnet inte är bekvämt, sitter det för hårt, är det varm eller vad det än är, så talar han/hon om det. Om han/hon somnar eller glatt observerar omvärlden, då är allt bra. Att bära sitt barn nära innebär att du oftast kan läsa av barnets kroppsspråk innan han/hon blir ledsen och på så sätt talar om att någonting inte är så bra.

 • BabyNord

  BabyNord distrubuerar produkter passande för gravida och småbarnsföräldrar till butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  BabyNord ställer höga krav på produkter de distrubuerar, marknadsföra och säljer. Det ska vara produkter som ligger BabyNord varmt om hjärtat och som underlättar eller förgyller vardagen för gravida, föräldrar och barn. De ser gärna att produkterna värnar om människa och miljö samt är ekologiska.

  Förutom höga krav på kvalitet tycker BabyNord att det är viktigt hur produkterna är framställda. Flera av de varumärken de arbetar med är tillverkade i "Fair Trade". Läs gärna mer om vad "Fair Trade" innebär.

  BabyNord startades av Louise och Håkan Fredriksson 2005 som handelsbolag under namnet NordDistribution. År 2006 blev det aktiebolag under namnet BabyNord AB.

 • BabyZen

  För Babyzen är målet att skapa den perfekta barnvagnen

  BABYZEN bildades av en grupp franska individualister med olika bakgrund som alla brann för samma sak; att förbättra mobiliteten för småbarnsfamiljen. 

  Babyzen YOYO lanserades 2012 och har sedan dess blivit omtalad globalt för sin enkla hopfällning och att den ryms på kabinhyllan.

  Från nyfödd till toddler med en maxvikt på 23 kg.

 • BamBam

  BamBam är ett holländskt märke med internationell stil. Bambam erbjuder vackraste babypresenter för barn från 0-1 år. Varumärket bambam har funnits i tjugo år och följer trender, men alltid med en klassisk toutch.  Produkterna är av hög kvalitet och även mycket prisvärd. Du kan känna igen varumärket bambam på dess motiv kronan. Mode och stil är viktigt för deras konceptet. Bambam utvecklas för föräldrarnas behov och livsstil.

 • Bambino

  Bambinos produkter säljs idag i Sverige och Norge. Deras kärnvärden är enkelhet, funktion och glädje i vardagen. Med  smarta, funktionella och färgglada produkter vill de underlätta matstunden för dig och ditt barn och bidra till matglädje i vardagen.Bambino har underlättat för barn och föräldrar sedan 1950-talet. Grunden för deras verksamhet är gedigen erfarenhet av barns behov och välbefinnande. Produktutvecklingen sker på huvudkontoret i Stockholm och baserar sig på ditt och ditt barns behov. Bambino lyssnar och lär av er konsumenter, det är ju ni som vet bäst vad ni behöver!

 • Barnsängsfabriken

  Barnsängsfabriken är ett familjeföretag och det är den enda tillverkaren av barnstolen Hokus-Pokus. Så har det varit med sedan 1967 då första barnstolen Hokus-Pokus tillverkades. Den klassiska barnstolen Hokus Pokus finns idag i över 200 färgkombinationer. Sedan 1981 har produktionen legat i Bjärnum och det finns inga planer att förändra det.

 • Belly Belt

 • BeSafe

  HTS BeSafe AS är ett norskt företag som grundades i Krøderen. Här ligger idag företagets huvudkontor och en av deras fabriker. HTS Besafe AS är ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter med hög kvalité och högt säkerhetstänk. BeSafe driver idag genom noggrant utvalda distributörer en världsomfattande export till över 40 länder. BeSafes drivande kraft är att skydda det absolut mest värdefulla för oss: Våra barn! Besafe har som mål att utveckla säkrast möjliga bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter för barn i alla åldrar. BeSafes vision är att inga barn ska skadas allvarligt i trafikolyckor.

 • Big Small Company

  Big Small Company ärett litet finskt familjeföretag som grundades 2009. Deras fokus ligger på distribution till butiker för utvalda varumärken. Företaget koncentrerar sig på högkvalitativa produkter som har en positiv effekt på vårt personliga liv.Big Small tror verkligen att små val gör stora skillnader.Företaget distribuerar produkter som redan har en erkänd  kvalitetsmedvetenhet hos människor. Dessa produkter pass perfekt in i den skandinaviska levnadsstandareden.

 • Bobux

  Hundratusentals små barn över hela världen har tagit de första steg i ett par Bobux. I över 20 år har grundarna från Nya Zealand, Chris och Colleen Bennett, arbetat med att ta fram naturliga produkter som är bra för både den lilla foten, barnet och miljön. Idag finns Bobux i över 35 länder. De små skorna är i ekologiskt läder och har naturliga material. Bobux har utmärkt passform och lekfull design och med det har dom blivit marknadsledande i stora delar av världen.

 • Bola

  Bola är ett handgjort smycke från Mexico med ett mjukt klingade "Bola" hänge. Genom att bära Bolan nere på gravidmagen ger den ett behagligt, lugnande ljud när du rör dig. Detta vackra ljud kommer ditt barn att känna igen- både före och efter födelse och det vackra smycket blir ett fint minne av din graviditet.

 • Boob

 • Bozz

  BOZZ är ett varumärke som SEGR startade 2008. Det står för Svensk Design,hög kvalitet och säkerhet med produkter anpassade för det skandinaviska klimatet. Under varumärket BOZZ finns Nordens bredaste sortiment av åkpåsar i fleece och lammskinn, handvärmare och lammskinn. Alla lammskinnsprodukter är ÖKO-tex certifierade och 100% kromfria. Övriga produkter under varumärket BOZZ är fällgrindar och säkerhetsgrindar, skötbord, vagnar, babysitter och hoppgungor. Alla produkter är tillverkade enligt gällande säkerhetsstandarder.

 • BRIO

  Leksaker som lockar till mer än bara skoj

  Tiderna har förändrats men barn lär sig och utvecklas på samma sätt som de alltid har gjort. Därför har BRIO leksaker en enkel och ren design som stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Samtidigt stödjer de alla stegen i barnets utveckling.

 • Britax

  Britax har innovationstänkandet  och är ett orubbat engagemang att alltid gå ett steg längre. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Med en gemensam historia fokuserar Britax nu på en gemensam vision – att bygga en ännu säkrare framtid.

 • Bugaboo

  Barnvagnar och tillbehör från Bugaboo

  Bugaboo är ett nederländskt bolag som är en av världens största barnvagnstillverkare. På Bugaboos fabrik jobbar det enbart Bugabooanställda som har fullständig koll på varje lite del av barnvagnarna. Detta gör att Bugaboo har stenkoll på kvalitétsäkringen av produkterna. Bland deras produkter och tillbehör finns populära barnvagnar som Bugaboo Bee, Buffalo och Donkey. Bugaboo har även ett gediget sortiment av smarta tillbehör till vagnarna. Alla produkterna är matchade och perfekt anpassade för ändamålen. Bugaboo erbjuder 3 års garanti på barnvagnarna.

 • Bumbo


  Kärlek och stöd för varje barn.

  Med en Bumbo tror vi att alla barn kan få en ljus framtid. Bumbo började för mer än ett decennium, under den tiden har Bumbo skapat högkvalitativa spädbarns och småbarns produkter som hjälper dina små att sitta upp på egen hand, ett steg framåt i förtid som de kanske själva ännu inte hade nått, Bumbo jobbar för att bygga upp barnens självförtroende som gör att de blir självständiga och når viktig utvecklingsmål. Bumbos produkter löser föräldraskapets utmaningar varje dag , samtidigt som man ger kvalitetstid för familjen.

 • Bumprider

  Vad är Bumprider?

  Bumprider är en universal ståbräda som passar i stort sett alla barnvagnar, dessutom kan den monteras på mer än ett sätt. Ståbrädan har även utvecklats till möjlighet att barnet kan sitta på en sittdel på brädan. Bumpriders mål är att skapa innovationer som gör vardagen enklare och mer glädjande för både föräldrar och barn. Bumprider har för avsikt att fortsätta att föra innovativa produkter i händerna på föräldrar och barn runt om i världen.

 • CAPiDi

  CAPiDi Babyalarm är utvecklad med enkelhet, hållbarhet och säkerhet i fokus. Få knappar och enkla inställningar skapar en babyvakt där du inte behöver en manual för att sätta igång samtidigt som det fortfarande är mycket funktionellt.

  Den senaste teknologin i babyvakten möjliggör för produkten att hålla lägst strålning på marknaden. Babyvakten är ett av få som klarar EUs och tyska Blue Angels regler satta för strålning hos babyvakter.

 • Careb

  Vi på Careb har sedan flera år specialiserat sig på att distribuera barn- och babyprodukter.

  Mål är att hela tiden hjälpa småbarnsföräldrar i den kanske mest intensiva och ansträngda period i deras liv.

  Careb vill underlättar för dem genom att erbjuda den bästa kvaliteen på viktiga produkter, till ett bra pris.

 • Carlo baby

  Carlo Baby I Jönköping ingår i Wonderful Times Group tillsammans med Suntoy, Tullsa, Användbart Litet Företag (ALF) och Vincent skor. Företagets samlade kunskap och erfarenhet i kombination med att vara lösningsorienterade och flexibla, gör att Carlo Baby är en pålitlig och ovärderlig partner till baby butiker i hela Norden. Carlo Baby representerar en mängd spännande, välkända och erkända varumärken såsom Playgro, Munchkin, Bumbo, Rotho, Twisthake m fl.

 • Chicco

  Chiccos uppdrag har alltid varit att göra så att barnen har nära till ett leende, vilket hjälper mammor och pappor i barnens tillväxtresa. Chiccos mål är att tillhandahåller säkra lösningar som är utformade för att uppfylla kraven hos bebisar när de fortskrider genom tillväxtfaserna, för oss är det en lyckad resa som startar redan när du är en bebis.

 • CoolKidz

  CoolKidz sortiment riktar sig till barnkammaren, apoteket, present- och hushållsmarknaden i bad-, vård-, utfodrings-, inredning och barnvagnsbranschen.

 • Crescent

  Crescent Barnvagnar försöker göra vardagen lite smidigare och enklare, genom att ta fram barnvagnar som inte bara är väldigt lätta och smidiga, utan som också uppfyller våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Samtliga Crescentvagnar kvalitetskontrolleras därför väldigt noggrant in i minsta detalj och provkörs innan de packas för vidare transport ut till våra barnvagnsbutiker. Med en Crescent barnvagn i din ägo kan du vara säker på att du har en av marknadens säkraste barnvagnar och en produkt av högsta kvalitét.

 • Deglingos

  Globe Trotoys skapades 2005 av Laurent Manceron företaget säljer roliga och unika produkter för små barn.

  Företaget har en stark önskan om att skapa ovanliga konstnärliga karaktärer, med egen personlighet och en riktig bakgrund för var och en av karaktärerna är viktigt.

 • Diono

  Diono är den idealiska lösningen för de flesta barnfamiljer idag, som är ute och rör på sig i bil eller natur. Med erfarenheter och kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för hela familjen.

 • Done By Deer

  Done by Deer är för barnfamiljer som tror att livet med barn och livet med bra design är en perfekt kombination. Done by deer är djupt rotade i leksaker och strävar efter att kombinera den moderna skandinaviska designen med funktioner som är roliga och lekfulla. Deras mönster stimulerar barnets sinnen och utveckling med material, färgkombinationer och detaljer som små fingrar och ögon älskar att utforska. Alla deras produkter är utvecklade av Helene Hjorth och säljs genom ett växande nät i Skandinavien och i hela Europa.Detta gör varje föremål gjord av Deer utestående.Alla done by deer produkter är 100% naturligt testade för att uppfylla och överträffa strikta europeiska säkerhetsstandarder.

 • Doomoo

  Doomoo Basics är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Dom har även varumärket Doomoo.

  Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo Basics har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

  Många av Doomoo Basics produkter är framtagna i samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnomsorg. Produkterna bygger på den senaste forskningen på området.

 • Dr Brown

  Husläkaren Dr Craig Brown insåg problemet med luftbubblor i nappflaskan när han matade sitt eget barn med en traditionell nappflaska. Efter många års forskning utvecklade han Dr Brown´s Natural Flow System. Det unika systemet består av en nappflaska med en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken, mjölkersättningen och i alla andra typer av vätska. När man använder Dr Brown´s nappflaskor så förhindrar man orsakerna till de välkända magbesvär, som ofta kallas för kolik och det är dessutom medicinskt bevisat att risken för mellanöronsproblem reduceras

 • Elodie Details

  Elodie Details erbjuder en unik svensk design med hög kvaltet. Deras ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar. Genom att förvandla babylivets små oumbärliga bruksprylar till stilsäkra accessoarer. Sedan 2005 har sortimentet breddats. Elodie Details erbjuder nu möjligheten att matcha till exempel nappar, napphållare, mössa, åkpåse, ryggsäckar samt haklappar. Vilket har blivet en uppskattad del av varumärkets unika koncept. Tillsammans med täta kollektion lanseringar, trendmedveten och nytänkande design. Här finns alltid något nytt spännande på gång. Elodie Details är en favorit i Sverige, stora delar av Europa och i övriga världen. Unik svensk design med hög kvaltet.

 • Emmaljunga

  Emmaljunga - Framtidens barnvagnar till nästa generation

  Visste du att Emmaljungas barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats, belägen i den lilla orten Emmaljunga, sedan 1925. Och att företaget är Europas äldsta kvarvarande barnvagnstillverkare. Företagets goda rykte har gjort varumärket välkänt i stora delar av världen, tack vare sina kärnvärden säkerhet, funktion och design. I företagets fabrik skapas barnvagnarna med modern teknik och ett unikt hantverkskunnande. Rör böjs, hjul skapas och barnvagnar ytbehandlas. Därefter monterar medarbetarna ihop delarna till färdiga barnvagnarna, allt arbete sker med omsorg och precision. Svenskt hantverk:

  ”Vi är stolta att vi har kunnat gå emot strömmen och behålla vår hantverkstradition i Sverige. Därmed har vi kunnat behålla kvalitetskontrollen, kompetensen och arbetsplatserna i Europa och erbjuder våra kunder hållbart tänkande för miljö och kvalité.”

  Tidlös kvalité som känns

  Du känner direkt att Emmaljungas barnvagnar är av hög kvalité. Barnvagnen bokstavligen andas stabilitet och smidighet. Huvudpersonen åker naturligtvis bekvämt. Ergonomiskt utformad liggdel lyfts upp av fjädrande underrede, som garantera maximal komfort. Komfort som kännetecknade klassiska modeller återfinns nu i nästa generations barnvagnar. Företagets anställda överträffar gamla meriter och erbjuda sina kunder ett modernt och hållbart tänkande för miljö och kvalité.

  Färdigpaketerat eller skräddarsytt

  Emmaljungas barnvagnar finns i olika modeller. Du väljer mellan sitt- och liggdelar, dubbla sitt- och liggdelar samt en rad olika chassin. Du kan skräddarsy din egen barnvagn genom att köpa olika delar. Emmaljunga erbjuder också färdiga paket. Mycket omsorg har redan lagts ner i för att ta fram det perfekta barnvagns paketet. Tradition från Emmaljunga är samlad i ett färdigt paket.

  Leverans av barnvagnen

  Sedan en tid tillbaka kan vi leverera Emmaljungas barnvagnar till våra kunder i hela Sverige.

Visa 1 - 48 av 132 varor