Varumärken

Det finns 122 varumärken
 • 2ME

  Målet med samtliga 2Me produkter är att det skall ge föräldrar bra produkter i förhållande till priset. Detta sker med högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet samt lätta att hantera för vuxna. Samtliga 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets standards.2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i samråd med SBA BABY´s ledning/produkt team.

 • 4P

  4P distribuerar designade produkter för baby och barn. 4P har funnits sen 2006 och deras huvudkontor ligger i Stockholm. Dom har ca 25 varumärken i sin portfölj De har produkter från varumärken som ex. AddBaby, Axso, In the Pocket Baby, Peltor, KG Design, Infoband, m.fl

 • 7 AM

  Grundat av franska designern Rebecca Campora, 7 A.M.® ENFANT erbjuder ett brett utbud av mångsidiga, stads- och eleganta baby tillbehör som är kombinerarat med god design, mode och mångsidighet. Rebecca Camporas filosofi är att nå föräldrarnas önskemål och behov genom att förutse trender och mode. Hennes moderna men ändå enkel vision har förstärkt den starka identitet för märket och är nu mycket framgångsrika i alla världsdelar. Tillverkad av de finaste materialen och enastående hantverk, ger 7 A.M.® Enfant ger konceptet tillsammans innovation, kvalitet, form, funktion och ett unikt utseende.

 • AddBaby

  AddBaby startades i Sverige 2007.
  Den första produkten var bananskalet. Den togs fram för att förhindra att bananen blir mosad i väskan och blev snabbt en försäljningssuccé som lade grunden till AddBabys nuvarande sortiment. Iidag innehåller sortimentet ett trettiotal eftertraktade produkter.

  F
  okus ligger på att utveckla produkter med en enkel och ren design som med smarta funktioner hjälper barnfamiljer i deras vardag. AddBaby krånglar inte till det och eftersträvar prisnivåer som alla har råd med. Till skillnad från många andra varumärken har dom medvetet valt att lägga en stor del av tillverkningen i Sverige, trots de högre kostnader som detta medför, men med en större kontroll och säkerhet. Detta uppskattas av kunder.

 • AeroSleep

  AeroMoovs luftskikt hindrar barn från att svettas i barnvagnen eller i bilbarnstol.Den speciella lagret håller barnet fräsch och torr och säkerställer att utflykter och resor har bästa förutsättningarna för ditt barn!

 • Ali Industrier

  Ali-Industrier är en svensk tillverkare och grossist inom baby- och babytillbehörsbranschen. Alis återförsäljare  återfinns i Sverige och Norge och deras sortiment består till övervägande del av "mjuka" produkter så som filtar, sängkläder, dopklänningar och åkpåsar, men de säljer även en del leksaker, badtillbehör. 

  Ali besöker regelbundet internationella branschmässor för att kunna erbjuda butikerna nya, intressanta produkter.  Någon eller några gånger per år ställer dom även ut på svenska mässor.

 • Amvina

  Amvina grundades 2003 av Ruby och Mats Planberg. Huvudkontor och lager finns i Täby, norr om Stockholm. År 2016 sysselsätter Amvina 11 personer. Amvina hade redan från början målet att sälja starka varumärken av bästa kvalitet till babybutiker i Skandinavien.

  Amvina importerar och distribuerar baby-, barn-, gravid- och mammaprodukter till hela Skandinavien. Amvina ställer höga krav på både design, säkerhet och funktion. Det är självklart för dem. Amvina väljer noggrant ut de produkter och varumärken som de tar in.
  Amvina importerar och representerar varumärken som Diono, Doona, Hippychick, Nattou, Skip Hop och Vinter & Bloom.

 • Anita

  Anita är ett tyskt familjeföretag som har funnits sedan 1886. Anita är ett exklusivt märke med stor fokus på kvalitet och komfort. De har fokuserat på proteser samt behåar för protes där fokus ligger på passform med vacker design. De har även utvecklat sitt sortiment med sport BH i större storlekar med och utan bygel, amningsbehåar och även badkollektion för protes och utan protes.

 • Avent

  Avent erbjuder produkter som babyvakter med modern teknik, produkter för amning, flaskmatning med väl utvecklade produkter , nappar, sterilisator, babyvård samt produkter för dricka och äta.

 • AxKid

  Axkid utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar inriktade mot den Europeiska marknaden. Axkids bilbarnstolar är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin: bakåtvänt är säkrast!

  Axkid använder den senaste tillverkningstekniken och alla deras bilbarnstolar är givetvis godkända enligt den senaste Europeiska teststandarden ECE r44/04 för barnsäkerhet.

 • Bababing

  Baba Bing har till uppgift att utforma inspirerande, moderna, praktiska och prisvärda babyprodukter för att hjälpa föräldern i vardagen. Baba Bing har stor erfarenhet vare sig det gäller produktens konstruktion eller kvalitet.

 • Baby Björn

  För produkter som ska användas av känsliga nyfödda och småbarn (t.ex. våra bärselar) vänder BabyBjörn sig till medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. På så sätt har Baby Björn alltid experters godkännande av de olika säkerhetsaspekterna i en produkt. Det kan t.ex. vara att designen är riktig för barnets höfter, att det nyfödda barnet har ett tillräckligt huvudstöd eller att våra användarinstruktioner tolkas som vi tänkt.

 • Baby Dan

  Uppfinningsrikedom
  Baby Dan är inspirerade av barnens  naturliga nyfikenhet  och frågvishet. Det hjälper dom att utveckla och förbättra produkter så att de är spännande, praktiska och säkra.

  Trygghet
  Baby Dan
  -skapar och ökar säkerheten för familjer med barn
  -tillverkar efter de högsta säkerhetsstandarderna
  -använder material av högsta kvalitet och tillverkningsprocesser

  Ansvar
  Baby Dan tar producentansvaret på allvar
  -Lösningar som du och ditt barn kan vara 100% trygga med.
  -ISA miljöcertifiering
  -evaluerar löpande material och produktionsmetoder
  -ställer höga krav på våra leverantörer via bindande uppförandekoder

 • Baby Jogger

  Baby Jogger är en barnvagnstillverkare som satsar på innovation, kvalitet, säkerhet och unika funktioner.
  Unikt för Baby Jogger är vagnarnas ihopfällnings med endast ett handgrepp. "Quick Fold Technology" Deras vagnar monteras från början till slut utav en och samma person för att eliminera misstag.

 • Babylonia

  Viktigast av allt, LITA PÅ DITT BARN. Om barnet inte är bekvämt, sitter det för hårt, är det varm eller vad det än är, så talar han/hon om det. Om han/hon somnar eller glatt observerar omvärlden, då är allt bra. Att bära sitt barn nära innebär att du oftast kan läsa av barnets kroppsspråk innan han/hon blir ledsen och på så sätt talar om att någonting inte är så bra.

 • BabyNord

  BabyNord distrubuerar produkter passande för gravida och småbarnsföräldrar till butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  BabyNord ställer höga krav på produkter de distrubuerar, marknadsföra och säljer. Det ska vara produkter som ligger BabyNord varmt om hjärtat och som underlättar eller förgyller vardagen för gravida, föräldrar och barn. De ser gärna att produkterna värnar om människa och miljö samt är ekologiska.

  Förutom höga krav på kvalitet tycker BabyNord att det är viktigt hur produkterna är framställda. Flera av de varumärken de arbetar med är tillverkade i "Fair Trade". Läs gärna mer om vad "Fair Trade" innebär.

  BabyNord startades av Louise och Håkan Fredriksson 2005 som handelsbolag under namnet NordDistribution. År 2006 blev det aktiebolag under namnet BabyNord AB.

 • BabyZen

  För Babyzen är målet att skapa den perfekta barnvagnen

  BABYZEN bildades av en grupp franska individualister med olika bakgrund som alla brann för samma sak; att förbättra mobiliteten för småbarnsfamiljen. 

  Babyzen YOYO lanserades 2012 och har sedan dess blivit omtalad globalt för sin enkla hopfällning och att den ryms på kabinhyllan.

  Från nyfödd till toddler med en maxvikt på 23 kg.

 • BamBam

  BamBam är ett holländskt märke med internationell stil. Bambam erbjuder vackraste babypresenter för barn från 0-1 år. Varumärket bambam har funnits i tjugo år och följer trender, men alltid med en klassisk toutch.  Produkterna är av hög kvalitet och även mycket prisvärd. Du kan känna igen varumärket bambam på dess motiv kronan. Mode och stil är viktigt för deras konceptet. Bambam utvecklas för föräldrarnas behov och livsstil.

 • Bambino

  Bambinos produkter säljs idag i Sverige och Norge. Deras kärnvärden är enkelhet, funktion och glädje i vardagen. Med  smarta, funktionella och färgglada produkter vill de underlätta matstunden för dig och ditt barn och bidra till matglädje i vardagen.Bambino har underlättat för barn och föräldrar sedan 1950-talet. Grunden för deras verksamhet är gedigen erfarenhet av barns behov och välbefinnande. Produktutvecklingen sker på huvudkontoret i Stockholm och baserar sig på ditt och ditt barns behov. Bambino lyssnar och lär av er konsumenter, det är ju ni som vet bäst vad ni behöver!

 • Barnsängsfabriken

  Barnsängsfabriken är ett familjeföretag och det är den enda tillverkaren av barnstolen Hokus-Pokus. Så har det varit med sedan 1967 då första barnstolen Hokus-Pokus tillverkades.

  Den klassiska barnstolen Hokus Pokus finns idag i över 200 färgkombinationer.

  Sedan 1981 har produktionen legat i Bjärnum och det finns inga planer att förändra det.

 • BeSafe

  HTS BeSafe AS är ett norskt företag som grundades i Krøderen. Här ligger idag företagets huvudkontor och en av deras fabriker. HTS Besafe AS är ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter med hög kvalité och högt säkerhetstänk.

  BeSafe driver idag genom noggrant utvalda distributörer en världsomfattande export till över 40 länder.

  BeSafes drivande kraft är att skydda det absolut mest värdefulla för oss: Våra barn! Besafe har som mål att utveckla säkrast möjliga bilbarnstolar och andra trafiksäkerhetsprodukter för barn i alla åldrar.

  BeSafes vision är att inga barn ska skadas allvarligt i trafikolyckor.

 • Big Small Company

  Big Small Company ärett litet finskt familjeföretag som grundades 2009.
  Deras fokus ligger på distribution till butiker för utvalda varumärken.
  Företaget koncentrerar sig på högkvalitativa produkter som har en positiv effekt på vårt personliga liv.
  Big Small tror verkligen att små val gör stora skillnader.

  Företaget distribuerar produkter som redan har en erkänd  kvalitetsmedvetenhet hos människor.
  Dessa produkter pass perfekt in i den skandinaviska levnadsstandareden.

 • Bobux

  Hundratusentals små barn över hela världen har tagit de första steg i ett par Bobux.

  I över 20 år har grundarna från Nya Zealand, Chris och Colleen Bennett, arbetat med att ta fram naturliga produkter som är bra för både den lilla foten, barnet och miljön.  

  Idag finns Bobux i över 35 länder. De små skorna är i ekologiskt läder och har naturliga material. Bobux har utmärkt passform och lekfull design och med det har dom blivit marknadsledande i stora delar av världen.

 • Bola

  Bola är ett handgjort smycke från Mexico med ett mjukt klingade "Bola" hänge. Genom att bära Bolan nere på gravidmagen ger den ett behagligt, lugnande ljud när du rör dig. Detta vackra ljud kommer ditt barn att känna igen- både före och efter födelse och det vackra smycket blir ett fint minne av din graviditet.

 • Bozz

  BOZZ är ett varumärke som SEGR startade 2008. Det står för Svensk Design,hög kvalitet och säkerhet med produkter anpassade för det skandinaviska klimatet. Under varumärket BOZZ finns Nordens bredaste sortiment av åkpåsar i fleece och lammskinn, handvärmare och lammskinn. Alla lammskinnsprodukter är ÖKO-tex certifierade och 100% kromfria. Övriga produkter under varumärket BOZZ är fällgrindar och säkerhetsgrindar, skötbord, vagnar, babysitter och hoppgungor. Alla produkter är tillverkade enligt gällande säkerhetsstandarder.

 • BRIO

  Leksaker som lockar till mer än bara skoj

  Tiderna har förändrats men barn lär sig och utvecklas på samma sätt som de alltid har gjort. Därför har BRIO leksaker en enkel och ren design som stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Samtidigt stödjer de alla stegen i barnets utveckling.

 • Britax

  Bilbarnstolar och barnvagnar från Britax

  Britax är en av världens största tillverkare för barnvagnar, bilbarnstolar och cykelsitsar. Deras produkter håller hög standard för säkerhet och kvalitet. 

  Britax och Römer har varit en familj sedan 1978. Sedan 2013 även Brio barnvagnar. Som ett gemensamt varumärke kan Britax i ännu större utsträckning hjälpa föräldrar att leva familjelivet fullt ut. Britax har innovationstänkandet  och är ett orubbat engagemang att alltid gå ett steg längre. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Med en gemensam historia fokuserar Britax nu på en gemensam vision – att bygga en ännu säkrare framtid.

 • Bugaboo

  Barnvagnar och tillbehör från Bugaboo

  Bugaboo är ett nederländskt bolag som är en av världens största barnvagnstillverkare. På Bugaboos fabrik jobbar det enbart Bugabooanställda som har fullständig koll på varje lite del av barnvagnarna. Detta gör att Bugaboo har stenkoll på kvalitétsäkringen av produkterna. Bland deras produkter och tillbehör finns populära barnvagnar som Bugaboo Bee, Buffalo och Donkey. Bugaboo har även ett gediget sortiment av smarta tillbehör till vagnarna. Alla produkterna är matchade och perfekt anpassade för ändamålen. Bugaboo erbjuder 3 års garanti på barnvagnarna.

 • Bumbo


  Kärlek och stöd för varje barn.

  Med en Bumbo tror vi att alla barn kan få en ljus framtid. Bumbo började för mer än ett decennium, under den tiden har Bumbo skapat högkvalitativa spädbarns och småbarns produkter som hjälper dina små att sitta upp på egen hand, ett steg framåt i förtid som de kanske själva ännu inte hade nått, Bumbo jobbar för att bygga upp barnens självförtroende som gör att de blir självständiga och når viktig utvecklingsmål. Bumbos produkter löser föräldraskapets utmaningar varje dag , samtidigt som man ger kvalitetstid för familjen.

 • Bumprider

  Vad är Bumprider?

  Bumprider är en universal ståbräda som passar i stort sett alla barnvagnar, dessutom kan den monteras på mer än ett sätt. Ståbrädan har även utvecklats till möjlighet att barnet kan sitta på en sittdel på brädan. Bumpriders mål är att skapa innovationer som gör vardagen enklare och mer glädjande för både föräldrar och barn. Bumprider har för avsikt att fortsätta att föra innovativa produkter i händerna på föräldrar och barn runt om i världen.

 • CAPiDi

  CAPiDi Babyalarm är utvecklad med enkelhet, hållbarhet och säkerhet i fokus. Få knappar och enkla inställningar skapar en babyvakt där du inte behöver en manual för att sätta igång samtidigt som det fortfarande är mycket funktionellt.

  Den senaste teknologin i babyvakten möjliggör för produkten att hålla lägst strålning på marknaden. Babyvakten är ett av få som klarar EUs och tyska Blue Angels regler satta för strålning hos babyvakter.

 • Careb

  Vi på Careb har sedan flera år specialiserat sig på att distribuera barn- och babyprodukter.

  Mål är att hela tiden hjälpa småbarnsföräldrar i den kanske mest intensiva och ansträngda period i deras liv.

  Careb vill underlättar för dem genom att erbjuda den bästa kvaliteen på viktiga produkter, till ett bra pris.

 • Carlo baby

  Carlo Baby I Jönköping ingår i Wonderful Times Group tillsammans med Suntoy, Tullsa, Användbart Litet Företag (ALF) och Vincent skor.

  Företagets samlade kunskap och erfarenhet i kombination med att vara lösningsorienterade och flexibla, gör att Carlo Baby är en pålitlig och ovärderlig partner till baby butiker i hela Norden.

  Carlo Baby representerar en mängd spännande, välkända och erkända varumärken såsom Playgro, Munchkin, Bumbo, Rotho, Twisthake m fl.

 • Chicco

  Chiccos uppdrag har alltid varit att göra så att barnen har nära till ett leende, vilket hjälper mammor och pappor i barnens tillväxtresa. Chiccos mål är att tillhandahåller säkra lösningar som är utformade för att uppfylla kraven hos bebisar när de fortskrider genom tillväxtfaserna, för oss är det en lyckad resa som startar redan när du är en bebis.

 • CoolKidz

  CoolKidz sortiment riktar sig till barnkammaren, apoteket, present- och hushållsmarknaden i bad-, vård-, utfodrings-, inredning och barnvagnsbranschen.

 • Crescent

  Crescent Barnvagnar försöker göra vardagen lite smidigare och enklare, genom att ta fram barnvagnar som inte bara är väldigt lätta och smidiga, utan som också uppfyller våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Samtliga Crescentvagnar kvalitetskontrolleras därför väldigt noggrant in i minsta detalj och provkörs innan de packas för vidare transport ut till våra barnvagnsbutiker. Med en Crescent barnvagn i din ägo kan du vara säker på att du har en av marknadens säkraste barnvagnar och en produkt av högsta kvalitét.

 • Deglingos

  Globe Trotoys skapades 2005 av Laurent Manceron företaget säljer roliga och unika produkter för små barn.

  Företaget har en stark önskan om att skapa ovanliga konstnärliga karaktärer, med egen personlighet och en riktig bakgrund för var och en av karaktärerna är viktigt.

 • Diono

  Diono är den idealiska lösningen för de flesta barnfamiljer idag, som är ute och rör på sig i bil eller natur. Med erfarenheter och kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för hela familjen.

 • Done By Deer

  Done by Deer är för barnfamiljer som tror att livet med barn och livet med bra design är en perfekt kombination.

  Done by deer är djupt rotade i leksaker och strävar efter att kombinera den moderna skandinaviska designen med funktioner som är roliga och lekfulla. Deras mönster stimulerar barnets sinnen och utveckling med material, färgkombinationer och detaljer som små fingrar och ögon älskar att utforska.

   Alla deras produkter är utvecklade av Helene Hjorth och säljs genom ett växande nät i Skandinavien och i hela Europa.

  Detta gör varje föremål gjord av Deer utestående.

  Alla done by deer produkter är 100% naturligt testade för att uppfylla och överträffa strikta europeiska säkerhetsstandarder.

 • Doomoo

  Doomoo Basics är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Dom har även varumärket Doomoo.

  Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo Basics har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

  Många av Doomoo Basics produkter är framtagna i samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnomsorg. Produkterna bygger på den senaste forskningen på området.

 • Dr Brown

  Husläkaren Dr Craig Brown insåg problemet med luftbubblor i nappflaskan när han matade sitt eget barn med en traditionell nappflaska.
  Efter många års forskning utvecklade han Dr Brown´s Natural Flow System.
  Det unika systemet består av en nappflaska med en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken, mjölkersättningen och i alla andra typer av vätska.
  När man använder Dr Brown´s nappflaskor så förhindrar man orsakerna till de välkända magbesvär, som ofta kallas för kolik och det är dessutom medicinskt bevisat att risken för mellanöronsproblem reduceras

 • Elodie Details

  Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla babylivets alla små oumbärliga bruksprylar till stilsäkra accessoarer.

  Sedan 2005 har sortimentet breddats. Elodie Details erbjuder möjligheten att matcha till exempel napp och napphållare med mössa och åkpåse. Det har blivit en uppskattad del av varumärkets unika koncept.

  Täta kollektionslanseringar i kombination med trendmedveten och nytänkande design har gjort att Elodie Details är en favorit, inte bara på hemmaplan i Sverige utan även runt om i stora delar av Europa och i övriga världen.

 • Emmaljunga

  Emmaljunga Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats i egen fabrik på den lilla orten Emmaljunga sedan 1925. Bolaget erbjuder och jobbar mycket med ett  hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort ”Emmaljunga” till ett välkänt begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.

 • ErgoBaby

  Ergobabys utbud utökats med allt från högpresterande tyger till mindre, smidiga resevarianter tillverkat av återvunnet material. Allt som passar in i det moderna föräldraskapet med fokus på ergonomisk design.

  Visionen är en bärsele som är skonsam mot barnets rygg och som samtidigt fördelade barnets vikt på föräldrarnas höft och axlar, vilket avlastar ryggen och nacken.

 • Esska

  Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan år 1904 och från början av 1950-talet har dom med egen produktion kunnat erbjuda babyprodukter till miljoner barn runt om i världen.

  Företaget startade i Eskilstuna och 1966

  I dag är Esska en av de större aktörerna inom området babyprodukter såsom nappar, flaskor, dinappar, haklappar och muggar. Med egen produktion i Lidköping tillsammans med kända formgivare och illustratiörer i och utanför Sverige kan dom garantera högsta kvalitet och säkerhet på sina produkter.

  Produktutveckling är något Esska prioriterar tillsammans med ett gediget säkerhetstänkande som löper genom hela deras verksamhet. Esska har alltid satsat mycket på design och säkerhet för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar. Alla Esskas produkter är naturligtvis BPA-fria och innehåller inga giftiga ämnen. De fina färgerna som används är livsmedelsgodkända.

 • Färg och Form

  Färg&Form grundades 1996 av Anders Bylin som idag är VD för företaget. Företaget har sitt huvudkontor i Örebro och lager i Röfors.

  Färg&Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Deras utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.

 • Fill & Tell

  Fill & Tell är ett modernt förlag med illustration, form, hållbarhet och kvalitet som ledord. Fill & Tell tycker att familj och vänner är det viktigaste i livet och dom vill med sina böcker bidra till att stärka banden inom familjen och mellan generationer.

  Det hela började 2006, när designern Terese Öman gav upp i jakten på den perfekta doppresenten och bestämde sig för att göra den själv. En rolig och modern fyll-i-bok utan alltför mycket gulligull.

 • Franck & Fischer

  Franck & Fischer använder sig av certifierad ekologisk bomull för alla deras leksaker och interiörprodukter, och fyllning är majsfiber eller återvunnet polyester. Den ekologisk bomull produceras utan bekämpningsmedel och insekticider. Detta gynnar marken, vattenreserverna och bomullsbönderna som arbetar med grödan och ger företaget en garanti för att bomullen för våra barns produkter inte har haft kontakt med skadliga ämnen.

 • Graco

  Gracos produktsortiment inkluderar bilstolar, barnvagnar, TravelSystem, resesängar, gungor och lekdetaljer.

  Graco är måna om barnens säkerhet. Graco är väl medvetna om att barnen är det du prioriterar högst, vare sig du är ute med bilen eller hemma. Graco utvecklar, designar och testar hela tiden produkter för att ta fram det bästa inom säkerhet, skydd och komfort.  Detta är centralt i allt dom gör.

 • Hamax

  Hamax är en världsledande producent och en pionjär på marknaden för cykelsitsar till barn.
  Deras vision är att erbjuda produkter som bidrar till sunda fritidsaktiviteter för barn och deras familjer.
  Med en utvecklingsavdelning i Holland fokuserar dom ständigt på att skapa innovativa produkter för att förbättra barns säkerhet i trafiken. Med kontinuerlig forskning och utveckling förbättrar Hamax hela tiden. Alla cykelsitsar från Hamax är godkända och märkta i förhållande till europeisk standard EN14344 och de är dessutom helt fria från ftalater.

 • Imse Vimse

  Imse Vimse utvecklar och söker högkvalitativa råmaterial i hela världen. Av miljöskäl har dom valt att främst jobba med bomull som är ekologisk odlad, allt för att kunna erbjuda rena produkter till er som kund. Största delen av produktionen sker i Europa, huvudsakligen i Lettland, men de har också tillverkning i Turkiet. Imse Vimse ställer höga krav på leverantörer och tillverkare och årligen kontrolleras förhållandena på fabrikerna som de samarbetar med.
  Imse Vimse är måna om att de uppfyller våra krav för miljö, kvalitet och arbetsvillkor för de anställda. Målet är att alla produkter ska vara ÖkoTex-certifierade och att ImseVimse ska bli ISO-certifierat. För dig som kund innebär det en garanti för produkter som tryggt kan bäras närmast huden.

 • Klippan Yllefabrik

  Familjeföretaget Klippan Yllefabrik AB grundades 1879. Idag arbetar fjärde och femte generationen sida vid sida för att fortsätta utveckla företaget. Klippans filosofi är att kombinera svensk design med sin långa tradition och erfarenhet av textiler. Klippan har tagit fram en textilkollektion i samarbete med kända formgivare. Alla Klippans filtar och plädar tillverkas från grunden i Klippans egen fabrik. De använder alltid naturmaterial och väljer ekologiska alternativ i största möjliga mån.

 • Kronan

  Barnvagnar från Kronan

  Kronan är en svensk tillverkare av barnvagnar samt cyklar. Säkerheten är alltid högt prioriterad och några av deras mest populära produkter är Kronan Duo och Kronan Sulky.

 • Magni Danish Toys

  Sedan 2001 Magni utvecklade en filosofi som bygger på en helhetssyn på begreppet kvalitet.
  Genom att vara närvarande under alla faser; från idé och produktutveckling till produktion, marknadsföring och försäljning,

  Magni vill leverera en total kvalitetsupplevelse för kunden.

  Målet är att alltid ha ett brett spektrum, som erbjuder enkel och flexibel beställning och leverans samt att erbjuda kvalitetsprodukter som till fullo uppfyller kraven på säkerhet och hållbarhet.

 • Meiya & Alvin

  Naturliga, hållbara och återvunna material i tillverkningen är det som gör Meiya och alvins produkter säkra för spädbarn och barn i alla åldrar, dessutom bra för vår värld. Samtliga produkter i samlingen visar stor respekt för miljön. De inser att genom att respektera vår miljö, respekterar vi vår planet och förbereder den för kommande generationer. Meiya och Alvin bidrar till en bättre värld för alla våra barn

 • Näsfrida

  NäsFrida Nässug är som första hjälpen för snuviga och täppta barns näsor. Enkel och säker att använda och avlägsnar effektivt snor från förkylda barn.

 • Natusan

  Natusan är ett varumärke inom babyhudvård. Varumärket är ledande i Norden.Det grundades 1949 i Danmark av Alfred Benzon AS. Företaget bedriver forskning på bebisars hud och hår. Natusans produkter är utvecklade och testade för att vara milda och skonsamma.

 • Nicotext

 • Norstedts

 • OK Baby

  OK Baby tillverkas och utformas i Italien.

  Okbaby har alltid garanterat högsta standard och kreativitet, tillförlitlighet och säkerhet,speciellt för den känsliga och krävande barn och spädbarn familjen. I sin strävan att utveckla nya och innovativa produkter, har Okbaby expanderat sin verksamhet och öppnat en state-of-the-art anläggning med 8000 kvadratmeter utrymme inomhus.

  Okbaby produkter har redan uppfyllt behoven hos tusentals familjer i Italien och över hela Europa.

  Okbaby ständiga uppgift att skapa kvalitet har erkänts i flera år. UNI EN ISO 9001: 2008 certifiering garanterar en total öppenhet och precision från utveckling till design.


 • ProMix

 • Rätt Start

  Rätt Start satsar på hållbarhet och ekologiskt. I sortimentet har de bl.a heveas naturgummi i nappar och bitleksaker. Textilierna är  ekologiska, gots-certifierade och öko-tex märkta. Rätt Start ligger i framkant till att nå den trendiga och målinriktade föräldern. Företaget är ett familjeföretag som har funnits sedan 1988 med sitt säte i Täby.

 • reirei

  REIREI är en leverantör i baby/barnbranschen av innovativa barnprodukter med hög design och kvalitet i Skandinavien.

  Deras varumärken är AeroSleep, Babyzen, Ergobaby, Mawok, Orbit Baby, Outlook, Pogu, Ubbi, UPPAbaby och Zazu.

 • Rotho

 • Sangenic

  Sangenic blöjhinkar är enkel att använda. En patenterad design förpackar varje enskild blöja, förseglar den i en antibakteriell odörkontrollerad plastfilm. Världens mest köpta blöjhink.

 • Segr

  SEGR (uttalas seger) bildades 2001, men personerna i företaget har erfarenheter och kompetens i branschen sedan 1990.

  Företaget är beläget i Borgholm på Öland. SEGR´s produktsortiment hittas i alla välsorterade leksaks- och babybutiker i Sverige, Danmark och Norge.

  Segrs legotillverkning och importer av produkter sker från hela världen.

  Företaget designar och tar fram nya produkter kontinuerligt.

 • Skip Hop

  Skötväskor och leksaker från SkipHop

  SkipHop tillverkar glada och snygga skötväskor som är speciellt anpassade för att komma åt det viktigaste för barnet så enkelt som möjligt. SkipHop har även ett stort sortiment av trendiga leksaker som figurer Uggla, elefanter.

  De fräcka ryggsäckarna har blivit populära bland barnen och dom är lagom stora för att använda som dagisväska med extrakläder eller som väska för att ha med lite leksaker till far- och morföräldrar. Vagnleksaker, babygym, badcapé och skallror är också en del i deras sortiment.

 • Summerville

  Summerville organic är ett svenskt märke med ekologiska babyprodukter.
  Att välja ekologiskt är det bästa för ditt barn. Summerville organic använder bomull som är GOTS-certifierad och Öko Tex 100 certifierad. Allt för att du ska känna att du har det bästa för ditt barn.
  Alla produkter är designade i Sverige och tillverkade i Indien under etiska förhållanden, en god arbetsmiljö och rättvisa löner. 
  Summerville organic - alltid ekologiskt - det bästa för ditt barn

 • Taf Toys

  Taf Toys grundades 1991. Taf Tous primära fokus är att skapa en unikt minnesvärd linje av utvecklingsbara leksaker för barnen som dessutom innehåller massor av kärlek och spänning. Taf Toys är mer än bara leksaker för barn, de är aven en direkt kommunikationskanal från våra hjärtan för dig till ditt barn.

 • Tassa

 • Teddykompaniet

  Alla produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71.
  Det innebär att samtliga produkter är:
  Barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade.
  Eld- och flamsäkra – de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp. Inga flamskyddsmedel är tillsatta.
  Produkterna kan tvättas i maskin 40°.
  Med undantag för vissa speldosor och produkter med batterier.
  Viktig för Teddykompaniet är att alla artiklar skall fortsätta att ha egen unik design samt tillverkas utav handplockade material av högsta kvalitet, och uppfyller de säkerhetskrav som ställs på dem enligt EN71.

 • Teutonia

  Barnvagnar och tillbehör från Teutonia

  Stabila och smidiga barnvagnar från den tyska tillverkaren Teutonia. Teutonia är kända för att alltid leverera pålitliga produkter som underlättar vardagen.

 • Tiny Love

  Tiny Love är ett flerfaldigt prisbelönta globalt företag med inriktning på leksaker och babyprodukter. Företaget lägger särskild tonvikt på barnets utveckling. Tiny Love startade 1991 och målet sedan dess har varit att ta fram produkter för att stödja barnets utveckling från födseln och erbjuda smarta lösningar för föräldrars verkliga behov.

 • Ubbi

  I Ubbis värld lägger man stor fokus på innovativa produkter som är designade och utformade för att passa föräldrar och barn i vardagen. Tack vare sin prisbelönta blöjhink har Ubbi blivit ett varumärke som är här för att stanna.

Visa 1 - 24 av 122 varor