Lista  BabyNord

BabyNord distrubuerar produkter passande för gravida och småbarnsföräldrar till butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.


BabyNord ställer höga krav på produkter de distrubuerar, marknadsföra och säljer. Det ska vara produkter som ligger BabyNord varmt om hjärtat och som underlättar eller förgyller vardagen för gravida, föräldrar och barn. De ser gärna att produkterna värnar om människa och miljö samt är ekologiska.


Förutom höga krav på kvalitet tycker BabyNord att det är viktigt hur produkterna är framställda. Flera av de varumärken de arbetar med är tillverkade i "Fair Trade". Läs gärna mer om vad "Fair Trade" innebär.


BabyNord startades av Louise och Håkan Fredriksson 2005 som handelsbolag under namnet NordDistribution. År 2006 blev det aktiebolag under namnet BabyNord AB.

90,30 kr 129,00 kr -30%

Dubbel trikåmössa i prematurstorlek. Mjukaste ekologiska bomullstrikå som är snällt mot barnets känsliga hud.

206,10 kr 229,00 kr -10%

Modern fyll i bok om barnets första år.

1 395,00 kr

Snuza är mobila andningslarm för spädbarn som fästes direkt på barnets blöja eller byxa och kan användas oavsett var barnet sover. Inga sladdar eller eluttag behövs.  Snuza HeroMD är världens första medicintekniskt certifierade mobila andningslarm för spädbarn. 

Visa 1 - 3 av 3 varor