Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Lista  BRIO

Leksaker som lockar till mer än bara skoj


Tiderna har förändrats men barn lär sig och utvecklas på samma sätt som de alltid har gjort. Därför har BRIO leksaker en enkel och ren design som stimulerar barnens fantasi och kreativitet. Samtidigt stödjer de alla stegen i barnets utveckling.

per sida
Träskallra Blå Brio Klassiker
89,00 kr

Bebisar älskar att göra sig hörda och med BRIOs klassiska träskallra, som är lätt att greppa, kan de göra just det. BRIOs bjällerskallra baby finns i flera olika färger.

25 coloured blocks / Färgade klossar
249,00 kr

Färgade träklossar som är roligt för barnen att bygga med.

skötväska dockvagn
99,00 kr 139,00 kr

Skötväska till dockvagn.

Min första järnväg startset
329,00 kr

Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr! Med detta lekfulla tåg finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Enkelt för det lilla barnet!

Klotmaracas Brio
119,00 kr

Håll takten med dessa härliga skakisar! De båda skakisarna låter olika varandra. Med BRIOs musikinstrument kan hela familjen vara med och utforska nya toner.

Minimyra Brio
119,00 kr

Möt Minimyran! Tillräckligt liten för små händer men stor nog för att göra ett stort intryck. Se hur denna klassiska BRIO-leksak guppar med huvudet upp och ned när den puttas framåt.

Rullande spegel Brio
229,00 kr

Spegel, spegel på golvet där, säg vad som roligast i världen är?! Att undersöka denna leksak så klart. Kulorna rör sig upp och ned på pinnarna och spegeln bidrar med visuell stimulans. De mjuka plastkanterna är stötdämpande.

Bordsleksak med sugkopp Brio
269,00 kr

När du har monterat den här på barnstolen eller på bordet framför ditt barn, kan du räkna med att den snor all uppmärksamhet. När du sätter fart på hjulet låter det, samtidigt som de färgglada BRIO-ikonerna snurrar runt.

Minihumla Brio
119,00 kr

Möt Minihumlan! Tillräckligt liten för små händer, men stor nog för att göra ett stort intryck. Du kan peta och putta på denna humla hur mycket som helst, för detta är den lugna och snälla humletypen.

Set med 25 klossar Brio
249,00 kr

Gör verklighet av dina arkitektidéer med det här setet med 25 klossar, inklusive 7 olika former med en rad olika färger. Bygg högt, bygg brett, bygg hur som helst.

Set med skallror Brio
169,00 kr

Upptäckterna är många med detta paket innehållandes två olika skallror. Testa skallran med kulan som åker från sida till sida eller lek med den andra skallra vars spännande ringar gjorda av olika material, passar inuti varandra. Skallrorna är viktiga verktyg för spädbarnet som ska lära sig nya färdigheter.

BRIO Regnskydd Till Dockvagn
99,00 kr 159,00 kr

Dags för en promenad i regnet. Typiskt! Men ta det lugnt inga dockor behöver bli våta, kalla och ledsna.

BRIO Musikalisk Xylofon
249,00 kr

Skapa nya mästerverk med denna xylofon.

BRIO Klassiker Police Car
249,00 kr

Låt de yngsta poliserna ta kontroll över körningen med den här klassiska dragleksaken i trä. Polisbil att köra från 12 månader+

BRIO Klassiker Fisk Dragdjur
169,00 kr

Låt ditt barn träna på att gå, samtidigt som träfisken simmar bakom med sina naturtrogna rörelser.

BRIO Zebra Dragdjur
229,00 kr

Storlek: 9,1 x 11,4 x 14,5 cmMan kan dra Zebran efter sig i ett snöre som är fäst i Zebran

BRIO Klassiska Flygplan
119,00 kr

Redo att lyfta! Denna BRIO-leksak med rötter i det klassiska arvet tar dig till nya höjder. Propellern snurrar med hjälp av din fantasi och hjulen hjälper dig med en säker och mjuk start och landning.

Bed Rocker Vyssan Lull BRIO
399,00 kr

BRIO Vyssan Lull® är en svensk innovation som hjälpt många föräldrar att vagga sina barn till sömns. Med BRIO Vyssan Lull® förvandlas en vanlig spjälsäng till en rogivande vagga på bara några minuter. Du kan vagga barnet till sömns utan att behöva rulla in vagnen i sovrummet.

BRIO Klassiker Puck
289,00 kr

Gammal hund lär barnen sitta.

BRIO Brandbil
219,00 kr

Här finns mycket att göra – ring i klockan, knuffa iväg bilen och flytta stegen. Låt fantasin ge gnista åt leken! En leksak som roar i flera timmar.

BRIO Klassiska Leksaksspis Vit
418,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

BRIO Klassiska Leksaksspis Röd
409,00 kr

Leksaksspis i lite nytänk, justerbara vreden och luckan går att öppna. 

BRIO Klassisk Tax Dragdjur
169,00 kr

Möt en riktig klassiker från 1958 som väcker många minnen till liv. En trogen hund som alltid viftar på svansen och aldrig skäller.

BRIO Klassisk Tax Stor Dragdjur
995,00 kr

Våra dragleksaker är säkerhetstestade och har stabila hjul.

Visa 1 - 24 av 58 varor