Lista  Britax

Bilbarnstolar och barnvagnar från Britax

Britax är en av världens största tillverkare för barnvagnar, bilbarnstolar och cykelsitsar. Deras produkter håller hög standard för säkerhet och kvalitet.  Britax och Römer har varit en familj sedan 1978. Sedan 2013 även Brio barnvagnar. Som ett gemensamt varumärke kan Britax i ännu större utsträckning hjälpa föräldrar att leva familjelivet fullt ut.

Britax har innovationstänkandet  och är ett orubbat engagemang att alltid gå ett steg längre. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Med en gemensam historia fokuserar Britax nu på en gemensam vision – att bygga en ännu säkrare framtid.

Mer
102,00 kr

Anpassningskil för montering av Britax bilstolar men även andra märken. Används för stabil montering i skålade säten.

199,00 kr 595,00 kr

Byt ut de svängbara hjulen till B-Agile 4 Terränghjul så kör ni lättare under vintern. Passar endast till B-Agile 4

1 150,00 kr

Byt ut swivelhjulen mot BRITAX GO terränghjul vid promenader i terräng, på stranden eller i snön.

3 895,00 kr

Agile – stabil, robust och byggd för två. Du behöver inte kompromissa när familjen växer. B-AGILE DOUBLE är precis lika praktisk som vanliga B-Agile (dubbelmodellen går utan problem igenom en vanlig dörröppning, den kan styras med en hand och den är lättare än fl era andra dubbelvagnar)

1 695,00 kr

Liggdelen passar Britax Smile, Britax B-Agile 3 & 4, B-Motion 3 & 4, B-Smart 3 & 4, B-Dual Hårdlift kan enkelt fästas i barnvagnsunderredet med CLICK & GO®-systemet. Barnet får möjlighet att ligga helt plant redan från födseln, vilket är särskilt viktigt för spädbarn

0,00 kr 99,00 kr

Med Seat insert skapar du en vidare/bredare sittyta för ditt barn. Den breda sitsen gör att det växande barnet sitter i en bekväm och naturlig ställning även med ansiktet vänt inåt.

175,00 kr 295,00 kr

För att enkelt kunna fästa kompatibla babyskydd på din sittvagn.

149,00 kr 299,00 kr

När barnet blir lite större kan det hålla sig fast i bygeln och ha en mysig lekstund i sin vagn.

295,00 kr

Fästremmen är tillbehör till MAX-WAY. Var noga med att dra åt remmarna ordentligt.

Visa 1 - 9 av 9 varor