Lista  Britax

Bilbarnstolar och barnvagnar från Britax


Britax är en av världens största tillverkare för barnvagnar, bilbarnstolar och cykelsitsar. Deras produkter håller hög standard för säkerhet och kvalitet. 


Britax och Römer har varit en familj sedan 1978. Sedan 2013 även Brio barnvagnar. Som ett gemensamt varumärke kan Britax i ännu större utsträckning hjälpa föräldrar att leva familjelivet fullt ut. Britax har innovationstänkandet  och är ett orubbat engagemang att alltid gå ett steg längre. Römers tyska ingenjörskonst och unika arv från sitt tidigare arbete i bilindustrin har varit en ständig stöttepelare för deras position som normsättare inom barnsäkerhet vid resor. Med en gemensam historia fokuserar Britax nu på en gemensam vision – att bygga en ännu säkrare framtid.

per sida
995,00 kr

Komplett textil till Brio Happy sittdel inkl suflett

102,00 kr

Anpassningskil för montering av Britax bilstolar men även andra märken. Används för stabil montering i skålade säten.

1 495,00 kr

Njut av bekvämlighet i vardagen… KID II är en bilbarntol som växer i takt med ditt barn.

295,00 kr

Skydda ditt barn mot insekter med Britax Go myggnätt, som passar både till sitt och liggvagn.

579,00 kr

Förvara alla dina varor säkert och tryggt med Britax Go varukorgväska.

595,00 kr

Byt ut de svängbara hjulen till B-Agile 4 Terränghjul så kör ni lättare under vintern.

1 550,00 kr

Byt ut swivelhjulen mot BRITAX GO NEXT terränghjul vid promenader i terräng, på stranden eller i snön.

1 150,00 kr

Byt ut swivelhjulen mot BRITAX GO terränghjul vid promenader i terräng, på stranden eller i snön.

229,00 kr

För att enkelt kunna fästa kompatibla babyskydd på din sittvagn.

11 495,00 kr

Nyfödd - 17 kg | 3 år Den nyskapande BRITAX GO NEXT är en allt-i-ett-barnvagn som gör ditt liv lättare – från ditt barns födsel och flera år framåt. Smidig hopfällning i valfri riktning. Enkelt byte mellan liggdel, sittdel och babyskydd? 3M SCOTCHLITE™ reflexband för bra synliglighet under dåliga ljusförhållanden. Allt detta gör att du är fri att njuta...

2 600,00 kr

Skyddad från födseln – 9 kg tillsammans med BRITAX GO-chassit. Barnet får möjlighet att ligga helt plant redan från födseln, vilket är särskilt viktigt för spädbarn.

7 395,00 kr

6 månader - 17 kg | 3 år(från födseln med liggdel eller babyskydd – säljes separat) Prisbelönta BRITAX GO är en flexibel barnvagn som är väldigt lätt att både justera och anpassa. Nästan som om vagnen kan läsa dina tankar.

395,00 kr

Två isolerade flaskhållare håller dina drycker varma eller kalla, och det stora huvudfacket och ytterfickorna ger gott om förvaringsplats.

379,00 kr

Transparent regnskydd som täcker hela sittdelen och liggdelen. Även praktiskt mot snö och vind. En smart lucka i regnskyddet gör att du enkelt kan titta till ditt barn.

2 595,00 kr

Säkerhet du kan ta på! XP-PAD sätter en ny säkerhetsstandard. KIDFIX XP SICT har XP-PAD-teknik för att skydda barnet, nya och inställningsbara SICT skyddar mot sidokollisioner – och ISOFIT-systemet gör installationen lika säker och trygg som den är enkel. Det här är säkerhet du verkligen kan ta på.

4 395,00 kr

Säker, bakåtvänd och enkel att installera. MAX-FIX  ger ditt barn säkerhet och skön komfort upp till att de väger 18 kg. Stolen är lätt att montera med ISOFIX-systemet

5 695,00 kr

Med 360° rotation av DUALFIX går det enkelt att sätta barnet i bilbarnstolen. Används bakåtvänd upp till 18kg för nyfödd upp till c:a 3-4 års ålder

3 895,00 kr

Agile – stabil, robust och byggd för två. Du behöver inte kompromissa när familjen växer. B-AGILE DOUBLE är precis lika praktisk som vanliga B-Agile (dubbelmodellen går utan problem igenom en vanlig dörröppning, den kan styras med en hand och den är lättare än fl era andra dubbelvagnar)

295,00 kr

Universala underförankringsband för bakåtvända bilbarnstolar.

rating 1 omdöme
995,00 kr

BRIO Go Carier Base är ett smidigt tillbehör för extra säker montering av bilbarnstolen BRIO Go Carier i bilen på platser som inte har krockkudde (airbag). BRIO Go Carier base monteras enkelt i bilens isofix-fästen eller med bilens två- eller trepunktsbälte.

1 599,00 kr

BRITAX BABY-SAFE ISOFIX Base i kombination med BABY-SAFE plus och BABY-SAFE plus SHR skapar en optimerad skyddseffekt genom fastsättning med ISOFIX.

239,00 kr

Solskyddet är utrustat med en folie på insidan för att reflektera bort värmen från barnet.

1 299,00 kr

Godkänt för barn upp till 13 kg tillsammans med babyskydden BabySafe Plus SHR eller BabySafe Plus Isofix.

1 995,00 kr

Tack vare den nya enhandsmanövreringen på handtaget kan BABY-SAFE plus SHR II lossas enkelt och bekvämt från vagnen.

Visa 1 - 24 av 33 varor