Lista  Bumbo


Kärlek och stöd för varje barn.

Med en Bumbo tror vi att alla barn kan få en ljus framtid. Bumbo började för mer än ett decennium, under den tiden har Bumbo skapat högkvalitativa spädbarns och småbarns produkter som hjälper dina små att sitta upp på egen hand, ett steg framåt i förtid som de kanske själva ännu inte hade nått, Bumbo jobbar för att bygga upp barnens självförtroende som gör att de blir självständiga och når viktig utvecklingsmål. Bumbos produkter löser föräldraskapets utmaningar varje dag , samtidigt som man ger kvalitetstid för familjen.

589,00 kr

Bumbo är en fantastisk barnstol där barnet sitter varsamt fast. Barnen älskar att sitta i Bumbo då de får sitta upp, som förälder får du bägge dina händer fria och en stunds avlastning.

299,00 kr

Bumbo toasits är mjuk och skön att sitta på samt är enkel att rengöra. Placeras ovanpå befintlig toalettring. Längd 33 cm/bredd 29,5 cm.

149,00 kr

Nu har brickan till Bumbo Baby Sitter kommit! Med Bumbo Play Tray kan den lilla babyn sitta upp och leka samtidigt som babyn har överblick och är med omgivningen.

Visa 1 - 3 av 3 varor