Lista  Diono

Diono är den idealiska lösningen för de flesta barnfamiljer idag, som är ute och rör på sig i bil eller natur. Med erfarenheter och kvalitetsprodukter sedan 1999, kombinerat med säkerhet och komfort så att alla familjeutflykter blir till behagliga upplevelser för hela familjen.


99,00 kr

Det ultimata solskyddet med både UVA och UvB filter

246,75 kr 329,00 kr -25%

När du reser eller kanske bara förvarar er Sulky, hjälper Buggy Bag att hålla den ren och hel.

259,00 kr

Shade Maker från Diono är ett suveränt universellt solskydd för de flesta barnvagnar och sulkys, som ger ditt barn en sval skugga. Det skyddar även mot solens skadliga UV strålar.

399,00 kr

Ultra Mat är den ultimata heltäckande bilbarnstolsmattan som skyddar stoppningen i bilsätet och ryggstödet mot revor och inbuktningar, som ofta händer när en bilbarnstol står fastspänd en längre tid på ett säte.

159,00 kr

Buggy Buddy är en smart liten förvaringsficka som spänns på vagnens handtag med rejäla kardborrband.

149,00 kr

Seat-Shade är ett universalt solskydd till vagn och bilbarnstol.

119,00 kr

Sit-Rite hjälper bakåtvända bilbarnstolar att stå stadigt och i en bättre vinkel.

229,00 kr

Den här fantastiska mattan ser till att en bilbarnstol inte halkar på sätet i bilen. Den höga och breda designen skyddar sätet från revor och skrapskador.

159,00 kr

Stroller Cup Holder är framtagen för föräldrar på språng. Kaffet eller vattenflaskan är alltid inom nära räckhåll för dig eller ditt barn.

199,00 kr

Warm ’n Go från Diono är en isolerande flaskvärmare som är suverän att ha med sig i bilen eller båten för att värma vällingflaskor och burkmat. Sätt in Warm ’n Go i cigarettuttaget och den värmer innehållet på några minuter.

159,00 kr

Stroller Cup Holder är framtagen för föräldrar på språng. Kaffet eller vattenflaskan är alltid inom nära räckhåll för dig eller ditt barn.

199,00 kr

Stow'n Go hjälper dig och dina barn att hålla ordning på deras saker i bilen.

99,00 kr

Den bekväma säkerhetsselen Sure Steps från Diono har en 99 cm rem som låter ditt barn vandra runt fritt, men är ändå nära dig.

339,00 kr

Cuddle-Soft omger och stöjer hela barnets kropp och ger ett mjukt och bekvämt stöd för nyfödda och mindre barn upp till 10 kg.

249,00 kr

Easy-View är den bästa och säkraste baksätesspegeln som ger en perfekt vinkel för att se det bakåtvända barnet i baksätet.

139,00 kr

Soft Wrap skyddar ditt barn från att få skavsår på bilstolens bälte.

179,00 kr

Change n Go har allt du behöver för att förenkla blöjbytet när du är ute. Den kompakta designen vecklar ut sig till en stor, mjuk dyna för bebisen att ligga på.

Visa 1 - 17 av 17 varor