Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Lista  Esska

Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan år 1904 och från början av 1950-talet har dom med egen produktion kunnat erbjuda babyprodukter till miljoner barn runt om i världen.


Företaget startade i Eskilstuna och 1966


I dag är Esska en av de större aktörerna inom området babyprodukter såsom nappar, flaskor, dinappar, haklappar och muggar. Med egen produktion i Lidköping tillsammans med kända formgivare och illustratiörer i och utanför Sverige kan dom garantera högsta kvalitet och säkerhet på sina produkter.


Produktutveckling är något Esska prioriterar tillsammans med ett gediget säkerhetstänkande som löper genom hela deras verksamhet. Esska har alltid satsat mycket på design och säkerhet för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar. Alla Esskas produkter är naturligtvis BPA-fria och innehåller inga giftiga ämnen. De fina färgerna som används är livsmedelsgodkända.

Dinapp Smart Esska
20,00 kr

Den patenterade dinappen är utrustad med en unik ventil som ger ett jämnt flöde för att motverka kolik.

Esska Happy Mini 0-6m
65,00 kr

En napp för de allra minsta. Happy Mini har en extra mjuk sugdel i silikon. Den väl ventilerande skölden har en perfekt passform som förhindrar hudirritation kring munnen. Färger och motiv på napparna kan variera.

Napp Esska Classic Mini Silikon 2-pack
65,00 kr

Esskanappar med olika motiv. 2-pack  Anatomisk fattning lik mammas bröst. 0-6 månader finns i  silikon. Färger och motiv på napparna kan variera.

Napp Esska Classic 2-pack
65,00 kr

Anatomisk silikonnapp utan ring. Osorterade färger. Färger och motiv på napparna kan variera.

Napp Esska Happy 2-pack
65,00 kr

En väl ventilerad sköld som förhindrar hudirritation kring munnen. Nappen är alltid rättvänd tack vare den symetriska formen. Färger och motiv på napparna kan variera.

Dinapp Kula Esska
10,00 kr

Dinapp med den klassiska kulformen.

Flaskborste Esska
39,00 kr

Esska flaskborste är praktiskt utformad med skumgummi.

Visa 1 - 7 av 7 varor