Lista  OK Baby

OK Baby tillverkas och utformas i Italien.

Okbaby har alltid garanterat högsta standard och kreativitet, tillförlitlighet och säkerhet,speciellt för den känsliga och krävande barn och spädbarn familjen. I sin strävan att utveckla nya och innovativa produkter, har Okbaby expanderat sin verksamhet och öppnat en state-of-the-art anläggning med 8000 kvadratmeter utrymme inomhus.

Okbaby produkter har redan uppfyllt behoven hos tusentals familjer i Italien och över hela Europa.

Okbaby ständiga uppgift att skapa kvalitet har erkänts i flera år. UNI EN ISO 9001: 2008 certifiering garanterar en total öppenhet och precision från utveckling till design.


269,00 kr

Ålder lämplig från 8 månader - 5år"Grönt spänne"överensstämmer med den europeiska standarden EN 1078

269,00 kr

Ålder lämplig från 8 månader - 5år"Grönt spänne"överensstämmer med den europeiska standarden EN 1078

1 299,00 kr

OKBaby Cykelsits 10+ Lutningsbar med Kodlås är en cykelsits av toppklass in i minsta detalj. Tillåten för en transport av barn med en kroppsvikt mellan 9 och 22 kg och/eller en ålder mellan 9 månader och 6 år. Barnet som ska transporteras ska själv kunna sitta rakt i stolen. Barnstolen kan monteras på cyklar eller på motordrivna cyklar.

879,00 kr

Barnstolen BODY GUARD har formgetts och är tillåten för en transport av barn med en kroppsvikt mellan 9 och 22 kg och/eller en ålder mellan 9 månader och 6 år. Barnet som ska transporteras ska själv kunna sitta rakt i stolen. Barnstolen kan monteras på cyklar eller på motordrivna cyklar.

Visa 1 - 4 av 4 varor