Lista  Taf Toys

Taf Toys grundades 1991. Taf Tous primära fokus är att skapa en unikt minnesvärd linje av utvecklingsbara leksaker för barnen som dessutom innehåller massor av kärlek och spänning. Taf Toys är mer än bara leksaker för barn, de är aven en direkt kommunikationskanal från våra hjärtan för dig till ditt barn.

129,00 kr

mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik. 

199,00 kr

Mjuk babybok, med två sidor för två utvecklingsfaser. Kan användas i barnsängen, barnvagnen och för lek på magen.

499,00 kr

Musikalisk billeksak för bakåtvänd stol/babyskydd, musik aktiveras av barnets beröring. Skifte mellan musiklägen för lugnande (vaggvisor) och lekmelodier styrs av förälder med fjärrkontroll .

449,00 kr

Mjuk lekbåge/barnvagnsbåge med skramlande leksaker och en musikalisk mittleksak. Barnet aktiverar musik och ljus genom att ta på ugglan. Barnet lär sig orsak och verkan och uppmuntrar kognitiv utveckling.

934,00 kr

Babygym med många fina färger. Extra vadderat. Musik, ljus och många aktiviteter för er babys lek och utveckling.

129,00 kr

Mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. Genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik.

129,00 kr

Mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. Genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik.

449,00 kr

Musikmobil i lekfulla färger med universalt fäste.

260,00 kr

Infant Car Toy, Bilstols leksak, med färgglada och mjuka dockor med skallror, musik och en baby-safe spegel, uppmuntra utvecklingen av barnets sinnen och motorik ålder: 0m +

349,00 kr

Mjuka figurer för barnets lek och utveckling i bilen. Kan användas med en babyspegel. Färgglada mjuka hängande leksaker med skallror och ljud uppmuntrar utvecklingen av barnets sinnen och motorik.

199,00 kr

Aktiverar ditt barns olika sinnen genom färg, form och material.

199,00 kr

Touch Cube utvecklar ditt barns olika sinnen och finmotorik.

499,00 kr

Mjuk aktivitetsbok med musik och ljus som ditt barn själv kan aktivera. Aktivitetsboken stimulerar ditt barns utveckling. Kan enkelt fästas på spjälsängen om man så vill.

599,00 kr

Praktiskt ihopfällbart Babygym, för enkel förvaring och flyttbarhet.

339,00 kr

Att försöka greppa och nå de färgglada vänliga figurerna utvecklar barnets motorik. ålder: 0m +

Visa 1 - 15 av 15 varor