Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Lista  Taf Toys

Taf Toys grundades 1991. Taf Tous primära fokus är att skapa en unikt minnesvärd linje av utvecklingsbara leksaker för barnen som dessutom innehåller massor av kärlek och spänning. Taf Toys är mer än bara leksaker för barn, de är aven en direkt kommunikationskanal från våra hjärtan för dig till ditt barn.

Bilbarnstolsleksak Taf Toys
349,00 kr

Billeksak från Taf Toys med mjuka figurer för barnets lek och utveckling i bilen. Perfekt aktivitetsleksak när barnet sitter i bilbarnstolen, Kan användas med en babyspegel. Färgglada mjuka hängande leksaker med skallror och ljud uppmuntrar utvecklingen av barnets sinnen och motorik.

Marco the Monkey Vagnleksak
129,00 kr

mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik. 

Vagnleksak Kooky Boy Taf Toys
199,00 kr

Mjuk Kooky-leksak från Taf Toys med bjällra och flera funktioner. Barn utvecklar sinnen och motorik genom att leka med olika former och aktiviteter.

Vagnleksak Kooky Girl Taf Toys
199,00 kr

Mjuk Kooky-leksak från Taf Toys med bjällra och flera funktioner. Barn utvecklar sinnen och motorik genom att leka med olika former och aktiviteter.

Billeksak Car Wheel Toy Taf Toys
399,00 kr

Billeksak från Taf Toys, ratt och växelspak med ljud och ljus för barns utveckling och tidsfördriv när du reser med bil. Hjälper barnet att utveckla fin- och grovmotorik genom att vrida på ratten och dra i växelspaken och genom att trycka på aktivitetsknappar.

Backspegel Tropical Car Mirror Taf Toys
249,00 kr

Färgglad backspegel från Taf Toys för vuxnas koll på barnet inne i bilen. Håller förälder glad och lugn under körning.Enkel och bekvämt sätt för vuxna att hålla koll på- och få ögonkontakt med babyn, böjd spegel för maximal sikt.

Lekmatta 4 seasons Taf Toys
569,00 kr

Extra vadderad lekmatta från Taf Toys, vackert illustrerad med 4 årstider med fällbara sidor och mjukt tyg. Mysig och bra träning.

Aktivitetskudde Developmental Pillow Taf Toys
199,00 kr

Unikt designad maglägeskudde från Taf Toys för att stimulera barnet att lyfta upp huvud och hals. Den unikt designade kudden hjälper barnet att träna på att höja huvudet och nacken och förbättrar sin motoriska utveckling.

3 in 1 Baby Book Taf Toys
199,00 kr

Mjuk babybok, med två sidor för två utvecklingsfaser. Kan användas i barnsängen, barnvagnen och för lek på magen.

Musical Car Toy Owl Taf Toys
499,00 kr

Musikalisk billeksak för bakåtvänd stol/babyskydd, musik aktiveras av barnets beröring. Skifte mellan musiklägen för lugnande (vaggvisor) och lekmelodier styrs av förälder med fjärrkontroll .

Lekbåge Musical Arch Owl Taf Toys
449,00 kr

Mjuk lekbåge/barnvagnsbåge med skramlande leksaker och en musikalisk mittleksak. Barnet aktiverar musik och ljus genom att ta på ugglan. Barnet lär sig orsak och verkan och uppmuntrar kognitiv utveckling.

Babygym Musical Nature Taf Toys
934,00 kr

Babygym med många fina färger. Extra vadderat. Musik, ljus och många aktiviteter för er babys lek och utveckling.

Vagnleksak Ronnie the Rabbit Taf Toys
129,00 kr

Mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. Genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik.

Musikmobil Taf Toys
449,00 kr

Musikmobil i lekfulla färger med universalt fäste.

Aktiveringsleksak Touch Cube Taf Toys
199,00 kr

Touch Cube utvecklar ditt barns olika sinnen och finmotorik.

Aktiveringsleksak Kooky Pyramid Taf Toys
199,00 kr

Aktiverar ditt barns olika sinnen genom färg, form och material.

Cot Play Center Taf Toys
499,00 kr

Mjuk aktivitetsbok med musik och ljus som ditt barn själv kan aktivera. Aktivitetsboken stimulerar ditt barns utveckling. Kan enkelt fästas på spjälsängen om man så vill.

Vagnleksak Obi the Owl Taf Toys
129,00 kr

Mjuk vibrerande leksak. Enkel att greppa. Genom att leka med den mjuka, snälla leksaken utvecklar barn sina sinnen och finmotorik.

Babygym Take-to-Play TafToys
599,00 kr

Praktiskt ihopfällbart Babygym, för enkel förvaring och flyttbarhet.

Taf Toys Kooky Spiral Infant Car Toy
260,00 kr

Infant Car Toy, Bilstols leksak, med färgglada och mjuka dockor med skallror, musik och en baby-safe spegel, uppmuntra utvecklingen av barnets sinnen och motorik ålder: 0m +

Lekbåge Taf Toys Arch n Touch
339,00 kr

Att försöka greppa och nå de färgglada vänliga figurerna utvecklar barnets motorik. ålder: 0m +

Visa 1 - 21 av 21 varor