Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Lista  Vinter & Bloom
Regnskydd mini dots silver grey vinter & bloom
349,00 kr

Oeko-Tex certifierad Passar både barnvagn och sulky Avtagbart fönster med tryckknappar 100% PU-belagd polyester Maskintvätt 40°C Storlek ca 35×80 cm

Filt Teddy Forest Green Vinter & Bloom
379,00 kr

Låt ditt barn sova skönt hemma i sin säng eller i barnvagnen med en mjuk och varm filt från Vinter & Bloom. Teddy har två sidor, en är kabelstickad och en är av mjuk teddy som är ljuvligt skön. Filten är tjock, men lätt i vikt.

Filt Classic Dots Vinter & Bloom
279,00 kr

Babyfilten Classic Dots från Vinter & Bloom är en praktisk, fin och skön filt i en tidlös design med klassiskt prickigt mönster.

Filt Classic Herringbone Vinter & Bloom
279,00 kr

Klassisk babyfilt i underbart mjuk ringspunnen bomull i noga utvald kvalitet, som pasar både säng och vagn.

Påslakanset Herringbone Vinter & Bloom
279,00 kr

Bädda barnrummet med Herringbones tidlösa fiskbensmönster. Herringbone ger en grafisk känsla som passar i både klassiska och moderna hem. Bäddsetet håller formen, noppar inte och kommer under lång tid kännas lika mjukt som dagen du köpte det. Passar fint att kombinera ihop med Herringbone själskydd och babyfilt.

Regnskydd Mini Dots Vinter & Bloom
349,00 kr

Njut av sköna barnvagnspromenader! Vinter & Bloom regnskydd skyddar både ditt barn och din vagn från regn och kalla vindar.

Sittdyna Mini Dots Vinter & Bloom
349,00 kr

Sittdynan från Vinter & Bloom skyddar vagnen samtidigt som ditt barn sitter mjukt och skönt.

Underlakan Gingham/Dots BLISS Sthlm
99,00 kr

Mjukt och skönt lakan till spjälsängen. Passar fint att kombinera ihop med BLISS Sthlm Spjälskydd och Bäddset. Finns i två storlekar, lakan för spjälsäng och lakan för vagga & barnvagn.

Spjälskydd Gingham/Dots Bliss Sthlm
549,00 kr

BLISS Sthlm Spjälskydd Gingham är ett mysigt och stilrent spjälskydd som passar de flesta spjälsängar. Det är stadigt och heltäckande. Vändbart med två mönster, smårutigt på ena sidan och småprickigt på andra. Fina knytband att fästa med, sitter på passande avstånd.

Påslakanset Gingham/Dots Vinter & Bloom/BLISS Sthlm
279,00 kr

Vinter & Bloom/BLISS Sthlm Bäddset Gingham är ett påslakanset till spjälsäng eller vagga & vagn. De är vändbara med två mönster och fint smårutigt på ena sidan och småprickigt på den andra sidan.

Filt Weave Stickad Babyfilt Bomull BLISS Sthlm
199,00 kr 269,00 kr

Med den mjuka sköna stickade babyfilten Weave från BLISS Sthlm, kommer din bebis att sova gott.

Filt Basic Star Babyfilt BLISS Sthlm
199,00 kr 279,00 kr

BLISS Sthlm - Basic Star babyfilt Babyfilten Basic Star från BLISS Sthlm är en praktisk, fin och skön filt som kommer att bli allas favorit.

Filt Teddy Babyfilt BLISS Sthlm/ Vinter & Bloom
379,00 kr

Teddy har två lager, en sida som är stickad och en sida består av mjuk teddy som är ljuvligt skön. Filten är tjock, men lätt i vikt.

Gallerfilt Bright White
139,00 kr

Mjukaste gallerfilten kommer från Bliss

Filt basic star petal pink
279,00 kr

fin och skön filt som kommer att bli allas favorit.

Badcape Fine Embroidery Cloud Dreams Bliss STHLM
249,00 kr

Ge ditt barn en härlig känsla av mjukhet och värme efter badstunden. Klassisk badcape i bomullsfrotté som absorberar bra och är mjuk mot barnets hud. Huvan håller små huvuden varma och har en vackert broderad applikation. Badcapens har kantband runtom i mönstrad bomullsväv.

Filt Baby Lacy BLISS Sthlm
279,00 kr 349,00 kr

Lacy från BLISS Sthlm är en stickad mjuk babyfilt gjord i 100% bomull. Den fina filten är med den vackra avslutande kant av spets, en perfekt till nyfödda bebisar och som doppresent.

Gallerfilt Soft Grid Vinter & Bloom
139,00 kr

Den mjukaste gallerfilten kommer från BLISS Sthlm

Visa 1 - 18 av 18 varor