Inställningar Cookies
Inställningar Cookies
Lista  Vinter & Bloom
379,00 kr

Låt ditt barn sova skönt hemma i sin säng eller i barnvagnen med en mjuk och varm filt från Vinter & Bloom. Teddy har två sidor, en är kabelstickad och en är av mjuk teddy som är ljuvligt skön. Filten är tjock, men lätt i vikt.

279,00 kr

Babyfilten Classic Dots från Vinter & Bloom är en praktisk, fin och skön filt i en tidlös design med klassiskt prickigt mönster.

279,00 kr

Klassisk babyfilt i underbart mjuk ringspunnen bomull i noga utvald kvalitet, som pasar både säng och vagn.

279,00 kr

Bädda barnrummet med Herringbones tidlösa fiskbensmönster. Herringbone ger en grafisk känsla som passar i både klassiska och moderna hem. Bäddsetet håller formen, noppar inte och kommer under lång tid kännas lika mjukt som dagen du köpte det. Passar fint att kombinera ihop med Herringbone själskydd och babyfilt.

349,00 kr

Njut av sköna barnvagnspromenader! Vinter & Bloom regnskydd skyddar både ditt barn och din vagn från regn och kalla vindar.

349,00 kr

Sittdynan från Vinter & Bloom skyddar vagnen samtidigt som ditt barn sitter mjukt och skönt.

99,00 kr

Mjukt och skönt lakan till spjälsängen. Passar fint att kombinera ihop med BLISS Sthlm Spjälskydd och Bäddset. Finns i två storlekar, lakan för spjälsäng och lakan för vagga & barnvagn.

549,00 kr

BLISS Sthlm Spjälskydd Gingham är ett mysigt och stilrent spjälskydd som passar de flesta spjälsängar. Det är stadigt och heltäckande. Vändbart med två mönster, smårutigt på ena sidan och småprickigt på andra. Fina knytband att fästa med, sitter på passande avstånd.

279,00 kr

Vinter & Bloom/BLISS Sthlm Bäddset Gingham är ett påslakanset till spjälsäng eller vagga & vagn. De är vändbara med två mönster och fint smårutigt på ena sidan och småprickigt på den andra sidan.

199,00 kr 269,00 kr

Med den mjuka sköna stickade babyfilten Weave från BLISS Sthlm, kommer din bebis att sova gott.

199,00 kr 279,00 kr

BLISS Sthlm - Basic Star babyfilt Babyfilten Basic Star från BLISS Sthlm är en praktisk, fin och skön filt som kommer att bli allas favorit.

379,00 kr

Teddy har två lager, en sida som är stickad och en sida består av mjuk teddy som är ljuvligt skön. Filten är tjock, men lätt i vikt.

349,00 kr

Oeko-Tex certifierad Passar både barnvagn och sulky Avtagbart fönster med tryckknappar 100% PU-belagd polyester Maskintvätt 40°C Storlek ca 35×80 cm

139,00 kr

Mjukaste gallerfilten kommer från Bliss

279,00 kr

fin och skön filt som kommer att bli allas favorit.

249,00 kr

Ge ditt barn en härlig känsla av mjukhet och värme efter badstunden. Klassisk badcape i bomullsfrotté som absorberar bra och är mjuk mot barnets hud. Huvan håller små huvuden varma och har en vackert broderad applikation. Badcapens har kantband runtom i mönstrad bomullsväv.

279,00 kr 349,00 kr

Lacy från BLISS Sthlm är en stickad mjuk babyfilt gjord i 100% bomull. Den fina filten är med den vackra avslutande kant av spets, en perfekt till nyfödda bebisar och som doppresent.

139,00 kr

Den mjukaste gallerfilten kommer från BLISS Sthlm

Visa 1 - 18 av 18 varor