Säkerhetsprodukter - barngrindar och övrig säkerhet

Det är lag på cykelhjälm upp till 15 års ålder. Little Kids Corner erbjuder cykelhjälm med grönt spänne. Förbered ditt hem från olika faror tills barnet börjar förflytta sig. Under hemsäkerhet hittar du allt från petskydd till, hörnskydd, dörrhaspar och olika låsanordningar.

per sida
649,00 kr

Premier är en av Baby Dans mest populära grindar. Du får det bästa från den klassiska modellen plus att det tillkommit nya goda egenskaper. Handtaget är lätt att öppna med én hand för en vuxen person. Naturligtvis är Premier en äkta tryckmonterad säkerhetsgrind, så att du inte behöver borra eller skruva och den lämnar inga märken i karm eller väggar efter...

1 499,00 kr

AeroMoov resesäng kan du fälla upp och packa ihop på bara ett par sekunder! En kompakt och lätt resesäng som är enkel att ta med sig överallt. Och självklart uppfyller den alla gällande säkerhetsstandarder.

69,30 kr 99,00 kr -30%

Krypmudden är ett unikt och enkelt hjälpmedel för barn som ska lära sig att krypa eller redan kryper.

399,00 kr

En klassisk actionsport hjälm med optimal passform och enkel justering. Högsta komfort och säkerhet. Rött spänne.

199,00 kr

Förlängning till BabyDan Guard Me grind. Förlänger grinden upp till 24 cm.

699,00 kr

Guard Me från Baby Dan är en helt ny typ av säkerhetsgrind som automatiskt fälls tillbaka när den öppnats. Guard Me passar perfekt till öppningar där det inte finns plats för en traditionell grind. Den är dessutom nästan osynlig när den inte används.Köp till 24 cm förlängning här

899,00 kr

Flex M är perfekt för att hålla ditt barn borta från trappor och breda dörröppningar.

999,00 kr

Flex L passar perfekt till breda öppningar, avskärma ditt barn från trappor. Grinden kan även användas som rumsdelare eller framför kaminer/öppna spisar.

29,00 kr

band till att fästa i handtaget på vagnen och runt handleden.

299,00 kr

Safe Ride är en enkel och säker cykelhjälm från Etto, med bekväm passform, enkel säkerhetsrem och god ventilation. Tillverkad i stryktålig polykarbonat. En perfekt första cykelhjälm

299,00 kr

Safe Ride är en enkel och säker cykelhjälm från Etto, med bekväm passform, enkel säkerhetsrem och god ventilation. Tillverkad i stryktålig polykarbonat. En perfekt första cykelhjälm

399,00 kr

Etto cykelhjälmar har samma höga kvalité som de hjälmar proffscyklisterna använder. Därför kan vi tryggt rekommendera deras cykelhjälmar till ditt barn.

399,00 kr

Etto cykelhjälmar har samma höga kvalité som de hjälmar proffscyklisterna använder. Därför kan vi tryggt rekommendera BeSafe cykelhjälmar till ditt barn. Vi har lagt lika stor vikt på användarvänlighet och säkerhet som på utseende och grafik.

1 299,00 kr

Flex XL passar perfekt till breda öppningar, avskärma ditt barn för trappor. Grinden kan även användas som rumsdelare eller framför kaminer /öppna spisar.

999,00 kr

Flex L passar perfekt till breda öppningar, avskärma ditt barn från trappor. Grinden kan även användas som rumsdelare eller framför kaminer/öppna spisar.

899,00 kr

Flex M är perfekt för att hålla ditt barn borta från trappor och breda dörröppningar.

699,00 kr

Two-way auto close är en grind som enkelt kan spännas fast genom 4 förankringspunkter.

399,00 kr

Etto cykelhjälmar har samma höga kvalité som de hjälmar proffscyklisterna använder. Därför kan vi tryggt rekommendera deras cykelhjälmar till ditt barn.

439,00 kr

Observera att detta endast är ett komplement till häll/knappskydd för att skydda både uppe och nera.

1 395,00 kr

Snuza är mobila andningslarm för spädbarn som fästes direkt på barnets blöja eller byxa och kan användas oavsett var barnet sover. Inga sladdar eller eluttag behövs.  Snuza HeroMD är världens första medicintekniskt certifierade mobila andningslarm för spädbarn. 

199,00 kr

Om du köper en Park a Kid lekhage under barnets första månader kan du senare göra om den till kaminskydd eller grind. Eller om du kanske vill flytta din Flex-grind mellan två ställen. Köp endast till denna sats med extra väggbeslag. 4856-2600-13 : om du har en Flex M, L, XL, XXL eller en Park A Kid som är 5 x 72cm. 4817-2600-13 : om du har Flex 3, Flex 5...

1 698,00 kr

Grinden kan öppnas och stängas med en hand. Tar minimal plats då den inte används. Vit väv och aluminiumfärgad kabinett. Max bredd 120cm, höjd 81,5cm

439,00 kr

Spisskydd som skyddar ditt barn från att kunna bränna sina fingrar eller få varma föremål över sig. Går även att vinkla ner om man vill dölja knapparna på spisen.

69,00 kr

Tryggare för nyfikna barn som gärna titta ut genom fönster på glänt.

349,00 kr

Vi skickar inte denna grind till något utlämningsställe utan denna grind kan endast levereras ut från vår fysiska butik Little Kids Corner på Långebrogatan 18 i Kristianstad

1 698,00 kr

Grinden kan öppnas och stängas med en hand. Tar minimal plats då den inte används.

549,00 kr

Den nya Flexi Fit grinden från Baby Dan passar i nästan alla öppningar, då väggbeslagen kan vinklas så att de kan sitt både på insidan och utsidan av dörrkarmen.

395,00 kr

Vi skickar inte denna grind till något utlämningsställe utan denna grind kan endast levereras ut från vår fysiska butik Little Kids Corner på Långebrogatan 18 i Kristianstad Vit lackad fällgrind. Höjd 70cm

1 699,00 kr

Flexibel lekhage med en ingående matta.

495,00 kr

Kan justeras i bredd.

59,00 kr

Inga fler småsaker instoppade i videon.

99,00 kr

Säkerhetsrem för lådsektion

55,00 kr

Förvara köksredskapen så att barnen inte kan komma åt dem.

59,00 kr

Smart lås som förhindrar att barnet själv kan öppna kyl eller frysskåpet.

89,00 kr

Fönsterlås från Baby Dan hjälper till att skydda ditt barn mot att kunna skadas vid fönster.

55,00 kr

skyddar ditt barn från elen. Den smarta vridbara funktionen gör att du kan använda kontakten trots att skyddet sitter kvar. 

65,00 kr

Skyddar små och stora fingrar från att klämma sig i dörren vid till exempel tvärdrag.

55,00 kr

Hindrar ditt barn från att komma åt farliga saker.

229,00 kr

Små barn har bråttom och då kan det vara bra med en stötdämpare. 

25,00 kr

Reflex att fästa på barnvagnen och kläder.

329,00 kr

Förlängning till Babydan grinden Flex M, L, XL, XXL eller Park-A-Kid. Sektionen är i färgen koksgrå och finns i 33cm & 72cm

589,00 kr

Med en Premiergrind från Baby Dan kan du säkra de farliga ställena som trappor, köksområdet mm, så att du tryggt och lugnt kan låta ditt barn förflytta sig i hemmet på egen hand.

75,00 kr

Ett klämskydd som fästs på dörrhandtaget och skyddar från att barnet kan klämma sig i dörröppningen. När du vill kunna stänga dörren trycker du bara ner dörrhandtaget. Då följer klämskyddet med och du kan stänga dörren.

59,00 kr

Självhäftande skydd för vassa hörn på t.ex. bordskanter.

59,00 kr

Lås för skåp med dubbeldörrar.

55,00 kr

Skyddar ditt barn från eletrisk ström. Kontaktskyddet trycks in i det befintliga kontaktuttaget.

119,00 kr

Magnetlås från Baby Dan är en unik säkerhetsprodukt för skåp och lådor. Magnetiska lås förhindrar ditt barns tillgång till vassa föremål, rengöringsmedel, etc.. Låset öppnas med hjälp av en magnetisk nyckel och låset kan inte ses från utsidan.

59,00 kr

förhindra att barnen klämmer sina små fingrar genom att fästa klämmskyddet på dörren eller karmen.

Visa 1 - 48 av 61 varor

Skydda barnet från din kamin med ett kaminskydd, för trappan har vi olika typer av säkerhetsgrindar som passar både uppe och nere i trappan. För att skydda ditt barns hörsel i bullriga miljöer erbjuder vi hörselskydd från Peltor.

I mörkare tider och på kvällar är det viktigt att synas. Little Kids Corner har olika typer av reflexer som man kan sätta både på vagnen, barnen och på vuxen.